Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Edward_Harrell

diskusijos apie serverio žaidėjus

Rekomenduoti pranešimai

krč, kadangi po daxuja metų atėjau pas jus vėl apsižiūrėti kas gero projekte, taip pat daug snukių siūlė atlėkt, nes axujėnas projektas čia, noriu padiskutuoti, ar per tuos 8 metus (ar kiek šitam projektui metų jau), visada buvo 90 procentų *žių, *avonų ir kitokios rasės žmonių? Pastebėjau, kad tu tikrų senbuvių skaičius yra labai minimalus. Kas privertė juos leavinti? Ar užpiso *žynas, ar atsibodo sistemos, ar tiesiog valdžia xujnias daro ir neleidžia mėgautis šita masofke? Atvirai, į samp pasaulį esu įkritęs jau tikrai daug metų ir pastebiu, jog šitas projektas yra laikomas tik ant taisyklių. Žinoma, kad didžioji dalis likusių projektų, kurie dar vos laikosi yra taip pat ant taisyklių, tačiau šitas visiškai išsiskiria ir net nėra tokio dalyko kaip pasirinkimas ar laisvė. 

Vakar užsukau padiskutuot į žalio teamspeaką ( tikiuos bano nebus, nes gal VĖL reklama :D:D:D:D:D ) ir pastebėjau, kad ten žmonės visiškai kitaip į viską žiūri. Gal būt šį projektą reikėtų kaip nors pervadinti ar sukurti kokį nors išskirtinį šūkį, kuris pritrauktų dar daugiau *elnių ir *žių į šį projektą? Tarkim, naujasis projekto šūkis skambėtų; Esi *ūchas realybėj? Užsuk - pritapsi. Pastebėjau, kad didžioji dalis šio projekto galvoja, jog verkiu, nes dabar madoj yra sakyt, kad verki jeigu kažką parašai, kas jiems nepatiktų :D:D Tarkim, pavadinti kažką *žiu (kai tas žmogus yra akivaizdus mano apibūdinimas), iškart atsiranda žodis ,, verksnys " :D:D Ok, nenušoku nuo temos. Tai va, buvau žalio projekte ir ten dapizdy visiems iš kur tu atėjęs ar kur tu eisi. Tiek moderatoriai, tiek g.moderatoriai teamspeake ne kartą gali pasakyti kito projekto pavadinimą ir jiems nieko nebus, nes nėra *ŽIŲ. Šiuo atvėju, čia, jeigu iš kokio paprasto žaidėjo ar komandos nario išgirstum kito projekto pavadinimą (o, toks kaip rowlandas žinoma rekordintų), komandos narys arba žaidėjas kristų visam.

Einant toliau prie esmės, kodėl atėjęs į teamspeaką negaliu vaikščioti ten kur noriu? Juk čia žaidimas, čia ateini pažaisti, atsipalaiduoti, pabendrauti su naujais žmonėmis, bet pas jus to nėra. Pas jus yra taisyklės, ir jeigu tu nesėdi prie kompo su tėvo mentūhos apranga, tu negalėsi įeiti į teisėsaugos kanalą padiskutuot apie nesąmones, nes neleidžia taisyklės ir ponas pencilas tave nubaus kaip reikiant. Pas jus *rw kažkoks pyktis visad įstrigęs viduj. Visiškai suprantu, jeigu atėjęs bazarą kelčiau ar muzika leidinėčiau kas labai užpisa tiek patį mane jeigu vyksta kažkokia tai veikla ar šiaip diskusijos, tačiau šiuo atvėju nesuprantu kodėl taip yra daroma. Visi kažkokie užsidarę, galbūt jau pripratę prie tu taisyklių, kad paswordų negalima niekam dalinti, nes prapisi pd darbą ir galėsi venas persipjaut realybėj. eiNaras buvo sukūręs temą, jog gyvenimas > samp, ten atsivėrė belekiek textukų kaip visi jau pamiršę sampa ir iškeliavo į realų gyvenimą, tačiau puse snukių kurie komentavo toje temoje vis dar grajina kaip grajine ir nafik jiems tas gyvenimas :D:D

Dauguma žmonių žino, kad atėjau iš ryžyno. Vieni žino, kad ten turėjau pareigas, kiti ne. Naturalu, kad atsiranda stumimas, jog žaidžiau ten, tačiau kaip jums čia yra pirmas ir paskutinis projektas (gal ne visiems, žn), taip ir man ten. Kad ir koks šūdservis ten buvo, grajinom ten visi. Kas žaidė ir užsisėdėjo kaip aš, po porą metų ar daugiau, kas pažaidė puse val ir leavino visam. Visiškai suprantu šio serverio publika, kad jie nemėgsta svečių, tačiau pasikartosiu kaip sakiau gerb.ož Rowlandui, kad tas ryžynas ir kiti projektai išlaiko šį projektą dėl žaidėjų skaičiaus.

Žinoma, turiu dar porą klausimų, gal pas jus yra kažkokie tai iš anksto daromi mokymai, kuriuos galėčiau nusipirkti, kad surasčiau begalę naujų draugų šiame projekte? Matomai, kad kažko dar nežinau, kai jau truputį daugiau nei mėnesį čia sėdžiu. Gal būt, kad prie jūsų pritapti, turiu nuo šiandienos pradėt augint ožio barzdą, nusidažyt ją su baltais tvoros dažais ir prisisiųst 15 bandicamų, pasidėt 5 mobilekus ant stalo ir pradėt derintis prie jūsų?

Kadangi dar tris klaviatūras pasijungęs esu, dar truputį texto iš notepad ir judėsiu į šulinį įkrist, atsigaut, nes žaidime +15, ryl laife +30. Pastebėjau, kad šitas serveris pagal toxicity čiūju siekia rekordus lietuvoje, kalbant apie sampa. Visada galvojau, kad snarglynas tik pas mus, nes ten pražaidžiau beveik 4 metus ir visokio plauko teko užmatyt, visokie randomai keldavo bangas ir vos ne kiekvieną vakarą būdavo veiklų bazarų kanale, tačiau ten kažkada žaisdavo po 300-500 kai prisijungiau ir tai buvo naturalu, kad vaikai kažkuo tai nepasidalina ir pjaustosi ant bazaro, BET, atėjęs čia, kur sėdi nuo 30 iki 60 (bajeris tame, kad temperatūra lauke kartais lenkia žaidėjų skaičių serve, užsirašykit šitą ant šaldytuvo) supratau, kad čia belekokie vertimai yra, tos masės kaip ir nėra ir turėtų būt bendras žaidimas, smagiai kapotis, kažką veikt serveryje, nes pagal sistemas tikrai man patiko, kaip naujas pacas esu dar šitam projekte, bet blia, pas mus kas metus darydavo aktyviausia direktorių per metus, karočia metų žaidėja, ten metų adminą ir panašiai.. Pas jus čiūju daro; daugiausiai papeikimų parašęs žaidėjas, daugiausiai snukių nuvertes žaidėjas, metų *žys ir metų *alalietka. Karočia, visą šitą tekstą galėjau drąsiai dėt į videką ir būtų susiklausęs per mažiau nei 10 minučių, bet šiandien man už 25min varžybos tekstukų rašymo Šiauliuose, tai treniruoju pirštus ir judu ten, davai, sėkmės skaitant ir padiskutuojam biški.

žinoma, noriu padėkoti už pasiūlymus bei temas tokiems žaidėjams;

Rowlando_Quradose,
Tom_Wild,
Sampas_Gyvenimas

  • Patinka 9
  • Naudinga! 2
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tu gal rimtai adaptuotas? Nes pažiūrėjus, ką rašai forume tai nu nh.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Smagu matyti tavo tokią poemą apie gyvenimo prasmę :DD, šiaip šauniai parašei, bet sugaišai savo laiką dėl kažkokių svirplių. Kitiems kurie dar žaidžia per tokį orą sampą, norėčiau palinkėti, kad kuo greičiau susivoktumėte kas yra kas. Čia yra ne žiema ir ne ruduo, kai šlapia, lyja, šalta, sninga ir t.t, vasaros atostogomis reikia mėgautis ir turiningai praleisti laiką su tikrais žmonėmis peace.

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Realiai kalbant, tiesos dachuja. Visi per daug įsijautę į tą sampą, prakimarina tam žaidime 500+ min @Ignas_Drifter btw. Čj pamiršę kaip tas kiemas jau atrodo, jau sampo mapą užsimerkę gali pravažiuot kai kurie. Turiu omeny, kad čia žiauru yra. Be to, mokslo metai baigias už savaitės, dar kiti kimarina visa diena sampe, ne tai, kad pradėt kažką veikt ar darbą susirast normalų vasarai. 

  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kadangi tema yra adresuota pagrinde man, paaiškinsiu aš tau viską dėmesio auka. Viskas labai paprasta čia yra, į ts kai kuriuos kanalus nepriima tavęs, kadangi žino koks esi ir tiek ir bet kokiu atveju susirinkus tapati grupė žmonių kurie nepriima tokių kaip tu. Na ir žinai, susireikšminai per daug, tai ir gavai baną, dabar pz aš čia blogiausias esu baisu ane. Pasakiau, jog hujnes šnekėjot ir pyst čia baisiausias priešas, nieko tokio, gal kada išaugsi iš to nežmoniško dėmesio reikalavimo ir susireikšminimo.

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Diskusija apie tokius kaip tu. Nemegstu tokiu kaip tu kurie apsimeta tuom kuom nera ir gaudosi demesio sampe 😀 o antra apie tuos kurie tau ir panašiems  lenda i subine (va tokiu cia nereik zaideju). 

  • Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ir jam 20 metų.. Va prašau, matom aiškius klimato kaitos padarinius.

  • Patinka 1
  • Haha 3
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ai ką žinau. Pražaidžiau čia daxuja laiko, niekada neteko skųstis, kad čia kažkoks ožynas. Dėl teamspeako pritariu, ten turėtų būt daugiau laisvės. O dėl to, kad forume papeikimai svaidosi ir panašiai, tai tiesiog, turim keletą tokių veikėjų kurie labai viskuo linkę skūstis. Bet, nenori papeikimų - nepažeidinėk grubių taisyklių. Įžeidinėti kitus žaidime, pult ir kelt konfliktus - nėra gerai. Taipogi, dėl visokių kitokių taisyklių pažeidimų, nu nereikia taip elgtis. Aš pvz, papeikimų išvis negaunu, ir net nepamenu kada besu gavęs. Prie taisyklių labai lengba prisitaikyt, jos nėra tokios, kad pzdc, už nusišikimą baną gausi. 

Pritariu ir kitiems pasisakiusiems - labai jau daug dėmesio čia bandai sulaukt atėjęs.

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

cia vasara tave taip baisei paveike ar kas tau daros *Lenkiškai keiksnojuos*

  • Haha 3
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Valgau kotletą. Nemanau, kad tau turėtų rūpėt kaip pats serveryje tikrai nežaidi aktyvumas. Kiekvieno žmogaus pasirinkimas kaip jis nori atostogauti, leisti vasarą. Pats asmeniškai per tokius karščius irgi sėdžiu serveryje, i vakarą lendu lauk ir nematau čia nieko blogo. Mažiau imk į galvą ir elgtis turi taip, kaip tau atrodo gerai. Nenori vasara kapot sampo? Nekapok. Nori įžeidinėt kažką? Įžeidinėk, bet už tai atlygį atitinkamą gausi. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ka galva sampui daro baisu, o as net neskaiciau.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Bbz kas tave cia kviest galieja jei kiek matau tai tik duhin cia tave tai bbz

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Toks jausmas, kad pačiam **žyne daug geriau žaist nei čia, atėjau prieš porą mėnesių kaip naujokas į serverį, nežinojau nei kas leidžiama, o kas ne, į VIP pokalbį paklausus ,,Ar leidžiamas nametag?'', atsakymas; pūsk atgal į savo **žyną, nu tai koks įdomumas pačiam žaist, jei čia tokie abydni žaidėjai (nesakau jog visi, kas ką sakė, tas ir žino apie ką kalbu). Sistema įdomi, administracija taipogi ++ ,bet patys žaidėjai nenori naujų žaidėjų, naujovių tarp žaidėjų, užsidarę savo kanaluose, kaip ką nuverst, ką paožint.. žaidėja, kurios įmanoma kažką paklausti, visada padės ir atsakys; @Kayla_Keksas

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

turbūt tėvai per mažai dėmesio davė ir užaugo čj koks taškento didžiausias vierhas, kuris sampą kapoja su saulės smūgiu.

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 6 valandas(-ų), Sančo rašė:

Tu gal rimtai adaptuotas? Nes pažiūrėjus, ką rašai forume tai nu nh.

jo, bet vis tiek pažiūri ką rašau, dq ir už tiek

prieš 5 valandas(-ų), Rowland_Quradose rašė:

Kadangi tema yra adresuota pagrinde man, paaiškinsiu aš tau viską dėmesio auka. Viskas labai paprasta čia yra, į ts kai kuriuos kanalus nepriima tavęs, kadangi žino koks esi ir tiek ir bet kokiu atveju susirinkus tapati grupė žmonių kurie nepriima tokių kaip tu. Na ir žinai, susireikšminai per daug, tai ir gavai baną, dabar pz aš čia blogiausias esu baisu ane. Pasakiau, jog hujnes šnekėjot ir pyst čia baisiausias priešas, nieko tokio, gal kada išaugsi iš to nežmoniško dėmesio reikalavimo ir susireikšminimo.

tėvas su motina išsiskyrė kai man 25 buvo, nuo to karto dėmesio nebegaunu todėl asmenys tokie kaip tu, tiesiog skatina mane gyventi toliau

prieš 4 valandas(-ų), Black_Vrs rašė:

Diskusija apie tokius kaip tu. Nemegstu tokiu kaip tu kurie apsimeta tuom kuom nera ir gaudosi demesio sampe 😀 o antra apie tuos kurie tau ir panašiems  lenda i subine (va tokiu cia nereik zaideju). 

dq

prieš 3 valandas(-ų), Ernys_Myq rašė:

Ai ką žinau. Pražaidžiau čia daxuja laiko, niekada neteko skųstis, kad čia kažkoks ožynas. Dėl teamspeako pritariu, ten turėtų būt daugiau laisvės. O dėl to, kad forume papeikimai svaidosi ir panašiai, tai tiesiog, turim keletą tokių veikėjų kurie labai viskuo linkę skūstis. Bet, nenori papeikimų - nepažeidinėk grubių taisyklių. Įžeidinėti kitus žaidime, pult ir kelt konfliktus - nėra gerai. Taipogi, dėl visokių kitokių taisyklių pažeidimų, nu nereikia taip elgtis. Aš pvz, papeikimų išvis negaunu, ir net nepamenu kada besu gavęs. Prie taisyklių labai lengba prisitaikyt, jos nėra tokios, kad pzdc, už nusišikimą baną gausi. 

Pritariu ir kitiems pasisakiusiems - labai jau daug dėmesio čia bandai sulaukt atėjęs.

tixlas mano gyvenimo toks, kad visi į mane kreiptų dėmesį

prieš 3 valandas(-ų), nicoh rašė:

cia vasara tave taip baisei paveike ar kas tau daros *Lenkiškai keiksnojuos*

pubgas baisiai baudzia mane, pizdata

prieš 3 valandas(-ų), Jay_White rašė:

jibu galva pro fortke iškišk nors kažkiek pades

netelpa primesk

prieš 2 valandas(-ų), Arunas_Shift rašė:

Prasiųsk į banką šaibų ir būsiu tavo draugu.

tevo sask nr i pm numesk, padarysiu pavedimu, kad alaus paimtu

prieš 1 valandą, Edas_Bmw rašė:

Bbz kas tave cia kviest galieja jei kiek matau tai tik duhin cia tave tai bbz

is tavo prasiustu shaibu kur ukuose uzdirbai ir vipus perki, man uz gfxus moka, tai nelok *axui sunie ;]

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 3 valandas(-ų), Edward_Harrell rašė:

jo, bet vis tiek pažiūri ką rašau, dq ir už tiek

tėvas su motina išsiskyrė kai man 25 buvo, nuo to karto dėmesio nebegaunu todėl asmenys tokie kaip tu, tiesiog skatina mane gyventi toliau

dq

tixlas mano gyvenimo toks, kad visi į mane kreiptų dėmesį

pubgas baisiai baudzia mane, pizdata

netelpa primesk

tevo sask nr i pm numesk, padarysiu pavedimu, kad alaus paimtu

is tavo prasiustu shaibu kur ukuose uzdirbai ir vipus perki, man uz gfxus moka, tai nelok *axui sunie ;]

Bet tu ziuriu atviciaju drasus esi, net nemates tu manes tam zaidime niuhas tu k.rw :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Per daug laiko praleidęs žaidimams, užteko laikas į gyvenimą sugryžt :D todėl ir išėjo senbuviai ;) subrendo

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ble, taprasme žmonės :DDd Jūs suprantat, kad šioje temoje rašoma apie tokius kaip jūs? (tie kurie stumia) Jūs toliau rodot ragus ir nenusileidžiat ant žemės.  |Nors tai žaidimas, bet manau daug kas žino, kad reikia gerbti kito nuomonę nors ir kaip tau ji nepatiktų. Galų gale jei tu save vadini "geresniu" neei kiti, tai bent jau "duok durniui kelią" ir tą kartą patylėk. Kas nebandę pabandykit, suprasit, kad ne viskas yra kito "du*inimas" ar "ožinimas".

Pagrindinė problema, kad daugelis žaidėjų per daug įsijaučia į žaidimą (gautas pareigas)  ir išsikelia save aukščiau kitų, ko pasekoje pamiršta kad tai tik dalykas, kurio nebedarysi (arba jo nebebus) po kelerių metų.

Labai malonu pamatyti žmogų kuris sako savo nuomonę, suprasdamas, kad ji nepatiks kitiems!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Harrellis bereikalo laiko nešvaisto ir pievų nerašo, teisybės daug, ankščiau ateidavo daugelis prastumt laiką ar taip gerai praleist laiką, o kas dabar ateini ir turi gyventi ne laisvai, o pagal kažkokias sup*stas taisykles, kurios suvaržo žmonių galimybes.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...