Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Alcapone_Pablito

Idėja narkotikų zonoje - (spalvos)

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Alcapone_Pablito
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui.
  • Kokia tai sistema?: Mini map'e, žaidėjų matomumas pagal spalvą - narkotikų zonoje.
  • Kodėl tai yra naudinga?: Kaip pavyzdys - nereikėtų visokių diskusijų dėl ,,nametag'o" leidimo, bet čia tik šiaip sau palyginimas, didžiausias komfortas būtų žaidėjams kurie dalyvauja narkotikų rinkimo/naikinimo operacijose. Na iš dalies ir kiti žaidėjai turėtų idėjai tikrai pritarti, kadangi tai tikrai būtų protinga sistema.
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Jeigu norite eiti tiesiai prie idėjos esmės, pradėkite skaityti nuo idėjos aprašymo žymos ,, 2 ".
    1. [ DISKUSIJA ] Dar kartą visų pirma pradėsiu nuo diskusijų apie ,,NameTag leidimo" forumo apklausą. Dėlko turėtų būti leistinas serveryje nametag'as? Kad teisėsaugai būtų lengviau gaudyti nusikaltėlius? (dėl ko pagrinde buvo leista ,,kaimų asociacijoje"), bet mūsų serveryje teisėsauga turi komandą ,,/sekti", ir toks dalykas jiems yra visiškai nenaudingas, taigi, dėl ko? Kad klano nariai galėtų matyti viską aplink akimi netraukiamu spinduliu ir pasilengvintų savo žaidimą? Ar, kad civiliai galėtų lengviau pabėgti kuomet juos gaudo teisėsaugos nariai? Pagalvokime apie tai, kad pagal šiuolaikinias mūsų projekto taisykles ginklų prekeiviai vežant fūras visiškai galėtų išsidirbinėti iš teisėsaugos ir pamatę teisėsaugą šalia pasienio laukiant jų pasaloje, tiesiog neišvažiuotų iš už pasienio ribų ir taip tyčiotųsi iš jų. Tad dar kartą, kam tai naudinga, jeigu net didžioji dalis bendruomenės žaidėjų, atsotvaujančių klaną-(us), nesutinka su šiuo diskutavimu. -.-
    2. [ APRAŠAS ]  Taigi, kuomet narkotikų zonoje yra narkotinių medžiagų (hašišo/kreko), padaryti, kad esant narkotikų zonos karo zonoje, klano nariai būtų žymimi ,,mini map'e" kvadratėlių (kiekvienas), savo klanų pasirinktomis spalvomis. Kaip pvz: šiuo metu, ,,Cali Cartel", klanas būtų žymimas mėlyna spalva, ,,Rollin' 30s Piru", klanas būtų žymimas violetine spalva, ,,Northside Bolen Parque 13", klanas būtų žymimas žalia spalva ir t.t., pagal pasirinktą klanų vadų spalvą, pirktą, klanų kariavimo dėl zonų principu. Teisėsauga būtų išskirta ta spalva kurios nėra (vadui renkantis pirkti spalvą klanui), sąraše. Kokia spalva didėlio principo neturi. Na ir prie viso šito padaryti klanams tą patį dalyką, kaip ir su zonomis, kad jeigu klano vadas nėra nupirkęs klanui spalvos, klano nariai negali rinkti narkotikų, narkotikų zonoje.
     Dėkui kas skaitėte. Jeigu manote, kad tai naudinga - spauskite ,,Patinka".


                                                                                                                                                                         Pagarbiai, Alcapone_Pablito!
  • Patinka 2
  • Naudinga! 15

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai gera idėja, dabar tikrai name tago nereiks, nors jo ir taip nereikėjo. Šaunuolis, kad sugalvojai tokia puikią idėją. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pasižymėta

  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...