Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jack_Montecarlo

Išrinktas naujasis Mechanikų direktorius!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

 

Išrinktas Naujasis Mechanikų Direktorius!

 

MbCbtU1.png

Sveiki! Taigi ilgai laukta analizė į mechanikų direktoriaus postą jau paruošta. Esu šviežias DPi narys, todėl čia yra mano pirmoji analizė. Išviso pildė į atranką septyni dalyviai, bet vienas iš jų persigalvojo ir savo anketą ištrynė. Forumo anketos buvo įvairios, vieni pildė atsakymus po kelis žodelius, kiti parašė ganėtinai nemažas anketas. Daugelis negalėjo sugalvoti nieko naujo ir rašė, kad tik prirašyti. Iš visos atrankos išsiskyrė du dalyviai kuriuos ir išrinkome į kandidatus.

MbCbtU1.png

Chill_Pokaldra (darbo patirtis 197) - Jau pačiam pirmam klausime tu parodei, kad į direktoriaus postą nori ateiti vien dėl to, kad mechanikai buvo atnaujinti iš sistemos pusės, nes prieš tai tau buvo neįdomu. Tavo vizija apie gerą direktorių man patiko, tu supratai kas yra naujas darbuotojas ir kad būti vien geram žmogui neužtenka - reikia griežtumo.

Pradėjus skaityti idėjas tavo, jau pirmam sakinį parašei pilnesnių ir geresnių idėjų nei mes esame matę, kas mane suintrigavo, BET nusivyliau toliau skaitydamas, tokios idėjos kaip black listas, rangų sistema, ataskaitų sistemos.. Idėjose aprašei “Greitūjų mechanikų būrį” kurie reaguos greičiau į iškvietimus ir bus kvalifikuoti. Nežinau, ar pagalvojai, bet manau, kad visi mechanikai tūrėtų reaguoti į iškvietimus kuo greičiau, visi tūrėtų būti kvalifikuoti ir paruošti tokiam darbui. Dabar susidaro įvaizdis, kad puse darbuotojų galės tingyniauti, bet bus vienas rangas, kuriame tu tūrėsi tikrai dirbti. Bendram vaizde apie idėjas, visos idėjos nuvalkiotos ir niekuom neišsiskyrė nuo kitų direktorių idėjų, sudomino tik vienintelė idėja t.y. “Dienos paslauga”. Paprašius apibūdinti mechanikų firmą triem žodžiais, tu atsakei kad firma yra atsakinga, įdomi ir koncentruota, koncentruota kuom? į  ką? Kurą? Tune? Nesupratau šio tavo žodžio bet eime toliau.

Paklausius kaip sieksite užtikrinti pilną darbo pajėgumą serveryje tai paminėjai dideles algas, geras idėjas(kurių aš neįžvelgiau) nu ir aktyvumą. Kur bendravimas? Firmos įvaizdis? Bendravimas su klientais? Firmos reputacija? Anketoje rašei, kad nepakesi neklausančių darbuotojų, nors praktikoje to neparodei. Pasirinkimuose paklausius tavęs kiek laiko išbūtum direktoriumi, ir kodėl? Tu atsakei, jog išbūtum 3 mėnesius vien dėlto, nes norėtum patekti į “Buvę serverio direktoriai” sąrašus, nes kaip minėjai, ten patekti sunku.. Vien dėl to norėtum išbūti 3 mėnesius?? Visa kita anketoje buvo įprasta ir nieko įpatingo labai neįžvelgiau.

 

Praktikos pradžioje visi lakstė, nežinojo ką daryti, bei pats besijuokdamas kukliai pasakei “Tai va.. Nežinau nuo ko pradėti” tai automatiškai man parodė, kad nesi pasiruošęs praktikai visiškai, nors buvo suteikta laiko, ir buvote informuotas, kad tokiu laiku vyks praktika. Pasiemę darbines mašinas keliavome į kaimelius, buvo užduotis prisikabinti mašiną su darbine “towtruck” mašina. Prisikabinus automobilį reikėjo važiuoti tam tikrą atstumą, ir jei mašina atsikabins, darbuotojas bus diskvalifikuotas. Vieni darbuotojai atliko užduotį, kiti mašinas nutraukė, kaikurie net taip ir neatliko užduoties.

Pamačius, kad nesigauna užduotis taip kaip kandidatas norėjo, praktikos eiga nukrypo su kelione atgal į bazę. Bazėje buvo atlikta paprasta “klausimanija”. Pirmas klausimas tavo klausimanijos metu buvo “Nori į galvą?” aš tiesiog likau šokiruotas, šitaip bendraut su darbuotojais, bet apie bendravimą parašysiu žemiau. Klausimanijai prasidėjus, kaikurie buvo užtildyti (mute) ir negalėjo net atsakyti į klausimanijas. Tau sužinojus, kad kaikurie yra mutinti, tu pradėjai keiktis ir kaip supratau, klausimanija nutrūko, bet po poros minučių tylos tu pradėjai vėl uždavynėti klausimus, nors kaikurie net negalėjo atsakyti į juos. Labai dažnai minėjai frazę “bet čia yra baisu su jumis” nors darbuotojai laukė tavo komandų ir kantriai tylėjo. Darbuotojai pradėjo skūstis, kad nesamonė yra, vieni per TS3 programą atsakyti į klausimą gali greičiau, nei tie kurie atsako raštu serveryje, su kuo aš sutinku. Atrankos gale, pradėjai skūstis darbuotojais, kad jie “išsipisinėja” ir nieko nedarė, kieno pasekoje įvyko nesusipratimas.

Vienu žodžiu praktika buvo labai prasta, nebendravai su darbuotojais, iš tavo bendravimo nesimatė nei lašo noro būti direktoriumi, nesuvaldei darbuotojų (nors jie klausė taves ir buvo ramūs). Galiausiai jie pradėjo pokalbius patys tarpusavį nes kiek girdėjau tai darbuotojai daugiau bendravo nei direktorius. Nors direktorius tūrėjo būti centre, valdyti firmą ir rodyti motyvaciją, bet to aš neįžvelgiau.

Šį kartą skiriu tau antrą vietą, siūlyčiau tau iš pradžių pabūti pavaduotoju, įgyti patirties ir tik tada svarstyti į direktoriaus postą, nes dabar nemačiau nei noro, nei motyvacijos, išviso kartais kilo klausimas, ar tu išvis nori to direktoriaus, nes atrodė, kad nenori.

 

Spoiler

 



 

Tipo_Efka (darbo patirtis 6140)  - Tavo anketa nebuvo labai didelė, nebuvo betko prirašyta, kad tik palaikyt anketos dydį, priešingai nuo kito kandidato.  Nuo pat pirmo anketos klausimo kodėl nori į direktoriaus postą tu aiškiai parašei kas buvo prašoma, gražiai švariai prisistatei save. Prie direktorių bruožų klausimo neradau prie ko prikibti, matosi, kad anketai skyrei nemažai laiko, nes viską stulpeliu aiškiai surašei, kas man ir patinka apie tave.

Idėjų daug neaprašei, jos nebuvo unikalios ar kažkuom labai įpatingos, bet jų jau senai serveryje nemačiau, todėl norėčiau, kad tu laikytumeis savo žodžio ir gražintum jas į serverį. Prie vieksmų neradau nieko blogo. Pastebėjau anketoje iš atsakymų, kad esi linksmas žmogus, koks ir tūrėtų būti direktorius, nes nu jei direktorius linksmas, toks ir kolektyvas bus, o žaidime gera nuotaika yra pagrindinis dalykas. Kai pasirinkai pagal ką rinktum pavaduotoją, pasirinkai darbą, bet priežastis pasirinkimo man patiko, atsakei, kad jei pavaduotojas dirbs kokybiškai, jis bus ir aktyvus, teisingas nusisprendimas. Labai daug ko apie anketą neturiu ką pridurti, nes viskas buvo kaip ir gerai, anketa buvo švari, gražiai viskas pateikta, klaidų beveik nebuvo. Eime prie praktikos.

 

Praktika prasidėjo nuo susirinkimo bazėje, visiem susirinkus sėdome į darbines mašinas ir važiavome į “Angel Pine” miestelį esanti netoli Everesto kalno. Nuvykus į miestelį sustojome aikštelėje kurioje papasakojai darbuotojams apie visas darbo komandas ir kaip jomis naudotis. Papasakojai minimaliai apie darbą, suteikei informacijos. Suteikus informacinį susipažinimą su darbu, vykome į Everesto kalno viršūnę, ten visiem sustojus buvo skirta užduotis nusileisti atgal į Angel Pine miestelį ir prikabinti paslėptą “Slamvan” automobilį. Pirmas atvežęs “Slamvan” automobilį į mechanikų bazę laimėjo šia rungtį. Užduočiai galėjo trugdyti kiti darbuotojai, bandyti perimti “Slamvaną”. Vienintelis minusas, kad direktorius leido šaudytis, kas nėra būdinga mechaniku darbui (Tai yra neutralus darbas). Kaikurie darbuotojai nebuvo užimti užduoties metu, kol buvo vežama mašiną į mechanikų bazę, kaikurie sprogo. Susirinkus visiem į bazę buvo pravesta mini klausimanija iki paskutinio išlikusio, buvo užduodami klausimai susiję su firma. Paskutinis išlikęs laimėjo pinigų. Vienintelis pagrindinis minusas praktikoje yra tai, kad neapsiskaičiavai laiko, daug laiko atemė kelionės, nespėjai daug ko pasidaryti. Kiti dalyviai tiesiog sedėjo ir laukė, nieko neveikė, kol kiti buvo užimti.

Šiuo metu tu buvai geriausias kandidatas iš kitų, todėl suteiksiu tau progą sužibėti šiame poste, todėl skiriu tau pirmą vietą. Sveikinu tapus Mechanikų Direktoriumi. 

MbCbtU1.png

Naujasis Mechanikų Direktorius - Tipo_Efka, Sveikinimai.

»»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
»»» Nepatekusieji per 24 valandas gali kreiptis per Forumo žinučių gaviklį siekdami sužinoti savo nepatekimo priežastis.

 

jwSPrC9.jpg

  • Patinka 7
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunuolis kolega! Sveikinimai Efkai. 

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Leiskim pasireikšti naujokams, sėkmės darbe.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujajam mechanikų firmos direktoriumi, tikiuosi sutarsime kaip kolegos! Sėkmės vadovavime, nes jos tikrai prireiks!

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visiškai taip ir galvojau, kad bus tai sveikinu Efka

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visų pirma sveikinu su tavo pirmąją analizę į direktoriaus postą. Analizė parašyta tikrai gražiai ir išdėstyta viskas puikiai. Kadangi viską skaičiau, tai aptikau pora klaidų, kurios mano manymu neturėtų sugadinti visos šios analizės įvaizdžio. Taigi, sveikinu su puike analize bei Sveikinu naująjį direktorių, tikėkimės, jog iš tavęs išeis puikus direktorius ir nebūsi nieko prastesnis už praeitą!!! Linkiu išpildyti visas savo idėjas su kaupu. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujaji direktoriu sekmes darbuose ;) 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį mechanikų direktorių, sėkmės. Keista ir ironiška kai mums abiems pirmas kartas vest praktiką Jack, abiem nesisekė (vieno iš mūsų išvis nebuvo), bet viskas sukasi tik apie mano nesėkmę :D Susidariau keistą nuomonę, komentuoji kad nemoku bendraut, kai pats TS3 platformoje esi visiškai toks pats :D Aplamai nusivylęs kandidatų pasirinkimu, veikla serveryje nieko nereiškia? Važinėji su infernus po 500 minučių per dieną nematęs tow truck ir gauni direktorių :D

Išvada: analizė parašyta tik iš pasakojimų, atsiliepimų ir vaizdo įrašo (nes praktikoje nė vienas iš DPI nedalyvavo). 

P.S. Klaidingų nuomonių nėra, yra tik skirtingos. Todėl prašau nesipykt, paskaityt, pagalvot ir viską paleist vėjais arba daryt išvadas. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 54 minutes(-čių), Chill_Pokaldra rašė:

Sveikinu naująjį mechanikų direktorių, sėkmės. Keista ir ironiška kai mums abiems pirmas kartas vest praktiką Jack, abiem nesisekė (vieno iš mūsų išvis nebuvo), bet viskas sukasi tik apie mano nesėkmę :D Susidariau keistą nuomonę, komentuoji kad nemoku bendraut, kai pats TS3 platformoje esi visiškai toks pats :D Aplamai nusivylęs kandidatų pasirinkimu, veikla serveryje nieko nereiškia? Važinėji su infernus po 500 minučių per dieną nematęs tow truck ir gauni direktorių :D

Išvada: analizė parašyta tik iš pasakojimų, atsiliepimų ir vaizdo įrašo (nes praktikoje nė vienas iš DPI nedalyvavo). 

P.S. Klaidingų nuomonių nėra, yra tik skirtingos. Todėl prašau nesipykt, paskaityt, pagalvot ir viską paleist vėjais arba daryt išvadas. 

Nei vienas DPi nedalyvavo. Atsiprašau, jei tavo nuomonė aš ir Jack_Montecarlo nėra DPi nariai. Goodluck. 

  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu kolega, su pirmu "blynų". Tikiuosi ateityje rašysi taip gražiai ir taip greitai, kaip dar niekas to nedarė. O šiaip tai, jeigu rimtai. Analizė parašytą aiškiai, gražiai išdėstytos mintys. Belieka tik direktoriui gerai atlikti jam paskirtą darbą. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai:))))))

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nėra itin daug rašybos klaidų, tekstas ganėtinai įskaitomas, kas tikrai yra pagirtina. Norėtųsi kažkaip man pamatyti vis kažkaip paįvairintą analizę, o ne tik atsibodusį visiems aprašymą apie kandidatus. Tačiau manau, kad tikrai nėra prisvilus pirmoji analizė.

Sveikinu naująjį direktorių, linkiu sėkmės. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 valandą, Einaras_Bmw rašė:

Nėra itin daug rašybos klaidų, tekstas ganėtinai įskaitomas, kas tikrai yra pagirtina. Norėtųsi kažkaip man pamatyti vis kažkaip paįvairintą analizę, o ne tik atsibodusį visiems aprašymą apie kandidatus. Tačiau manau, kad tikrai nėra prisvilus pirmoji analizė.

Sveikinu naująjį direktorių, linkiu sėkmės. 

Viskas su laiku, turiu kažka galvoje jau susidaręs, bet popirma reikia įsivažiuoti :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nėr pasirinkimo tode free ir drk

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Didžiausi sveikinimai tapus mechanikų direktoriumi. Sėkmės pareigose 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tu galvoji aš vairuodamas kotletus anglijoj turiu laiko tokią analize skaityt ? Būk biški paprastesnis gi seniuk. 

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...