Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Direktorių paskyrimai be oficialios atrankos

Rekomenduoti pranešimai

lzcZ2fN.png

WQdPcqV.png

Sveiki ! Kaip visi pamenate, o kas ir nepamenat - Buvęs direktorius Last_Fight buvo nušalintas nuo pareigų dėl savo neaktyvumo. Nusprendus daryti naujo valdžios nario paieškas buvo pasitarta ir nuspresta ieškoti direktoriaus be oficialios atrankos. Iškart pasiklausus teisėsaugos valdžios ir jos darbuotojų buvo vienareikšmiškai nutarta, kad The_Vilmantas.

Buvo ir kitų norinčių į pareigas, bet jie buvo pagarsėję kaip čyteriai, todėl buvo atmestos galimybės tokiai išeičiai.

Buvo žaidėjų kurie norėjo į pareigas, bet komandos/teisėsaugos kolektyvo/valdžios atsiliepimai buvo prasti, aktyvumas buvo prastas ir t.t.

Ta proga pasiklausus žaidėjo ar jis nori bandyti buvo dvėjonių, bet viso to gale žmogus nusprendė išbandyti jėgas direktoriavime ir buvo suteiktas 7d bandomasis laikotarpis. Kasdien (arba kas antrą dieną kaip buvo laiko) atėjęs pasiklausto komandos/teisėsaugos/valdžios apie šį kandidatą sulaukiau tik teigiamų atsakymų. Pačiam pastebėjus kandidatą matėsi, kad žmogus nedrąsiai bando valdyti firmą. Abu supratome, kad nebus lengva, bet bus įdomu. 

6cf4e6ee9b7f5426e8bc6e8fbe916542.png

Kalbant apie kandidato aktyvumą matome, kad žaidėjas yra padoriai aktyvus ir to pakanka direktoriavime. 

Norėjau padėkoti komandos nariui @Edgaras_Nesakysiu už pagalbą ir priežiūrą Policijos Departamento kol buvo renkamas kandidatas. 

Sveikinu naują PD direktorių. !

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

lzcZ2fN.pngj5kaX6i.png

Sveiki visi !

Tai va.. Nutiko šis tas ko aš nesitikėjau, ir tenka rašyti paskyrimą šioje temoje, nors ir buvo forume sukurta atranka.
Iš praeitos atrankos į policijos departamento direktoriaus postą kandidatai buvo paskirti @Rico_Gonzales ir @Misteris_Smitas
Pradėjus stebėti kandidatus buvo matoma vienas už kita didesnės pastangos, bet viso to gale abu kandidatai gavo užblokavimus (ban) už čytinimą.
Bandant spręsti ką toliau daryti - buvo iš teisėsaugos kolektyvo pasiūlytas kandidatas @Edgaras_Nesakysiu į direktoriaus pareigas. 
Papasakojus situaciją pagrindinei administracijai, pasitarus su kandidatu ir komanda - paskirtas naujasis direktorius. Visą laiką kol buvo renkamas direktorius @Edgaras_Nesakysiu buvo pagalbininkas kol aš dariausi darbus forume ar su kitais darbais, mačiau, kad žaidėjas susitvarko su reikalavimais direktoriaujant ir matėsi, kad žino ka daro. Ši situacija tikrai yra ganėtinai keistoka, bet direktoriaus rinkimai užsitesė jau virš savaitės dėl tam tikrų priežasčių. Todėl to pasekoje buvo išrinktas naujasis direktorius. Sveikinu Edgarą, tikiuosi nenuvils manęs komandos narys direktoriaus pareigose. 

e2e58eabaafe4ff76f62202270e02911.png

j5kaX6i.png

Sveikinu nauja Policijos Departamento direktorių Edgaras_Nesakysiu !

  • Patinka 3
  • Naudinga! 4
  • Haha 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

O90kZEn.png
Wre5kjA.png

Sveiki ! Išrinktas naujas Spec. Pajėgų direktorius !

Kadangi renkant policijos departamento direktorių - atsisakė ir Spec. Pajėgų direktorius Jonas_Slash. Kadangi nenoriu, kad teisėsauga būtų be valdžios, todėl stengiuosi išrinkti Spec. Pajėgų direktorių greitai ir nenoriu gaišinti teisėsaugos be vadovo. Kadangi laiko nėra daug, todėl buvo sprendimas išrinkti naują direktorių naudojantis neofialia atranka. Iš kelių kandidatų nubalsavus kolektyvui ir projekto komandai, atsižvelgus į aktyvumą ir pastangas išrinkome žaidėją Media_Tech. 

Kandidato aktyvumas yra tikrai nemažas, atsiliepimai apie jį irgi yra neblogi. Kiti žaidėjai kuriem buvo siūloma arba atsisakė kandidatuoti, arba neturėjo tam laiko, todėl išrinktas vienas iš jų.

Wre5kjA.png
Sveikinu Naujajį Spec. Pajėgų direktorių Media_Tech !

  • Patinka 6
  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

lzcZ2fN.png

1Yyrkrm.png

Sveiki ! Po ilgai laukto laiko pagaliau skelbiu, kad išrinkau naują Policijos Departamento direktorių. Atrankos procesas šįkart nebuvo toks paprastutėlis, nes atsirinkau daugiau kandidatų į šias pareigas, bet išsirinkau tik mano nuomone geriausią kandidatą.

1Yyrkrm.png

Iš pradžių pasirinkau žaidėją Just_Cance, kodėl? Nes šis žaidėjas ir atsisakius direktoriui pasiliko dirbti darbe ir dirbti tai, kas jam yra paskirta. Aktyvumas buvo ganėtinai geras ir tinkamas. Iš serverio žaidėjų nesulaukiau nusiskundimų tiek serveryje tiek forume apie šį žaidėją todėl jis mano nuomone buvo tinkamas į šias pareigas, bet yra minusų. Žaidėjas veiksmuose nepasižymėjo dideliu noru atgrobinėti, vykti į narkotikų naikinimą ir aplamai pritrūko motyvacijos iš žaidėjo pusės, labai retai kada dalyvaudavo teamspeak'o teisėsaugos diskusijose.

9bfdb55f62c489e1a1a685eab7628414.png

1Yyrkrm.png

Antrasis kandidatas yra Paulius_Jusas. Žaidėjas pranešė, kad norėtų kandidatuoti ko pasekoje pradėjau jį stebėti. Tenka pripažinti, kad mūsų prisijungimai prasilenkdavo ir man neteko labai daug pamatyti šio kandidato. Pasiklausius jo kolegų atsakymai buvo neutralūs - paprastai dirba, paprastas niekuo išsiskiriantis darbas. Nusiskundimų irgi nesulaukiau, bet čia jau pakišo koją aktyvumas - jis yra prastesnis nei kitų kandidatų todėl pagalvojęs nusprendžiau skirti dar šiek tiek laiko paieškom ir pažiūrėti jei atsirastų dar norinčių į pareigas. Bėje, pamiršau paminėti - kandidatas yra direktorių juodajame sąraše.

8577c3946e92edda615a2a06895664af.png

1Yyrkrm.png

Ir prieiname prie trečiojo kandidato, Alutis_Extra. Žaidėjas pranešė, kad nori kandidatuoti į pareigas - todėl buvo stebimas ir atsižvelgiama į jo pastangas. 
Stebėjimo metu, pačioje pradžioje jis niekuo neišsiskyrė iš kitų kandidatų - dirbo kas buvo skirta ir tiek. Kas mane nustebino tai yra jo užsispyrimas veiksme t.y. įpatingai narkotikų naikinime. Žaidėjas labai stengėsi nugalėti klanus, skątino kitus nepasiduoti ir keliauti ir kovoti. Visuose veiksmuose dalyvavo kai buvo prisijungęs ir matėsi, kad turi kandidatas atsakomybės. Pastoviai lankosi TeamSpeak'e kartu su savo kolegomis kur palaiko pastovius kontaktus su savo kolegomis. Stebėjimo laiko pabaigoje patikrinau aktyvumą ir nustebau, kandidatas stebėjimo metu buvo aktyviausias iš kitų kolegų kas mane tik labiau pastumėjo atlikti sprendimą, ko pasekoje noriu tik pasveikinti gavus pareigas ir nenuvilti manęs - dirbti taip pat gerai kaip ir dabar ir ateityje siekti aukštumų :)

459f885c1a4cc3ef9db7430169c970f0.png

1Yyrkrm.png

Naujasis Policijos Departamento direktorius - Alutis_Extra. Sveikinimai !

  • Patinka 11
  • Naudinga! 2
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

O90kZEn.png
Nl6UlYv.png

Sveiki ! Po ilgai laukto direktoriaus rinkimo pagaliau paaiškėjo kas gi bus tas valdžios narys. 
Ką galiu pasakyti - nebuvo lengva apsispręsti tarp kandidatų, vieną rekomendavo kolektyvas o kitą - komanda. Ilgai teko stebėti abu kandidatus iki tokio lygio, kad suteikėm galimybes abiem pasireikšti ir pravesti "mini" praktikas kas leido vis labiau įsitikinti savo pasirinkimu. 


Nl6UlYv.png

Arminas_Elegy - Nesi šviežias veidas, supranti ko firmai reikia ir koks turi būti direktorius. Tavo bendravime jaučiasi pasitikėjimas savimi ir tai įrodo tavo darbo kokybę. Pats puikiai žinau, kad esi patyręs teisėsaugos narys, nors ir yra minusų su tavo buvusiais direktoriavimais.
Dėl tavęs buvo abipusė diskusija, kas taip man ir nepadėjo išsirinkt. Stebint tavo darbą nepastebėjau pas tavęs didelio užsidegimo, buvai ramus vaikinukas kuris kantriai laukė mano sprendimo. Vienas dalykas kas tavyje patiko, kad ėmeisi iniciatyvos ir pasisiūlei praktiką pravesti, nors ir nebuvo ji labai gera. Tu esi stabilus žmogus, bet nežinau ar norėčiau vėl matyti daugkartinį žmogų tokioje pačioje firmoje, nors ir praktika tau nepadėjo išryškėti. Linkiu tau sėkmės išbandyti jėgas Policijos Departamento atrankoje, kuri vyks forume. Gal ten tau labiau pasiseks :)

Nl6UlYv.png

Gandzia_Sampp - Labas, kaip laikaisi? Ką norėjau pridurti, kad man patiko tavo požiūris į firmą ko pasekoje mane tu sudominai. Tu esi aktyvus ir darbštus, bet buvo ir pasakojimų, kad mėgsti po kurio laiko nustot užsiiminėt su darbu. Todėl nors ir apgalvojau tai, norėčiau tavimi pasitikėti ir tikiuosi, kad nenuvilsi manęs. 
Tavo aktyvumas yra geras, gavai nemažai rekomendacijų tiek iš komandos, tiek iš kolektyvo. Stebėjimo metu neradau labai prie ko prikibti, nusiskundimų tavimi nesulaukiau, todėl galvoju, kad esi vertas kandidatas į šias pareigas. Aš labai tikiuosi, kad manęs nenuvilsi, todėl ir sveikinu tave tapusi nauju valdžios nariu :)

Nl6UlYv.png

Naujas Spec. Pajėgų direktorius - Gandzia_Sampp

Nl6UlYv.png

»»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.

  • Patinka 5
  • Haha 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ixRrN3p.png

Nl6UlYv.png

Sveikučiai, ką jūs gero? Ką gi, pradėsim. Iš kart atsiprašau, jei direktoriaus paskyrimas veluoja - turėjau daug darbų su realiu darbu ko pasekoje žaidimas liko antram plane.

Ką gi aš išrinkau į kandidatus? Manau šioje atrankoje norėčiau šiek tiek nematytų veidų valdžios ribose. Todėl galvoju, kad mechanikų firma bus puiki pradžia siekant aukštesnių pareigų, ar bent tobulinant įgudžius. Šie kandidatai pagrinde buvo atrinkti dėl to, nes buvo aktyviausi, rodė didžiausia iniciatyvą darbe, stengėsi pateikti darbo grožį klientam ir potencialiem darbuotojam. 

Kandidatų aktyvumas

Naujas mechanikų direktorius: Owen_Mclaren

Nl6UlYv.png

Rasta_Kentas - Tavo aktyvumas stebėjimo metu buvo ko ne geriausias, kas tave ir pakėlė į kandidatų top trejetuką. Tavo bendravimas manęs nenustebino (bet nereiškia, kad ir nuvylė). Buvai ramus vaikinas, ko pasekoje galvoju, kad nieko blogo nebuvo. Esi paprastas žaidėjas kuris nori išbandyti savas jėgas ir tiek. Viso tavo darbo metu pastebėjau, kad klausai kas tavęs yra prašoma ir stengiesi išklausyti kai su tavimi kalba kiti kolegos, kas yra naudinga direktoriui. 

Negaliu pasakyti apie tavo sugebėjimą valdyti konfliktus, nes dažniausiai jiem kylant tu likdavai pašonei. Nežinau, ar būtinas reikalas yra pasirodyti man visu "gražumu" ir stengtis išryškėti, nes kartais ir geri kandidatai sėdi laukia ramiai kol bus pastebėti, kas ir atitraukė mano akį. Noriu tau suteikti antrą vietą šioje atrankoje, nes pasirodei vidutiniškai palyginus kitus kandidatus. Ačiū už tavo dalyvavimą ir linkiu tau sėkmės :)

 

Owen_Mclaren - Esi paprastas vaikinukas, mėgsti prikolus ir linksmybes. Jei gerai tave pastebėjau - nesi konfliktiškas, kas mano nuomone yra gerai esant valdžios nariu. Išryškėjai mano akimis daugiausiai priiminėdamas klientų kvietimus, kas ir davė tau progą pasireikšti šiame kandidatų trejetuke. Nors ir sunkiai tave teko stebėti ir neteko pamatyti nieko baisiai faino, bet nieko nepamačiau ir blogo, kuo galėčiau pakritikuoti. Norėčiau, kad nenuviltum manęs ir stengtumeis dirbant šiose pareigose dar labiau, kad rodytum motyvaciją ir pastangas ne tik žodžiais bet ir darbais. Norėčiau, kad pakeltum mechanikų darbo kokybę į naujas aukštumas ir parodytum kaip reikia valdyti firmą savo kolegom. Skiriu tave direktoriumi, ir noriu padėkoti už tavo pastangas bandant juo tapti. Tikiuosi nenuvilsi, ačiū. :)

 

Aurimas_Frozen - Tavo stebėjimo metu tavęs daug nepamačiau. Sedėjai mašinoje ir rinkai minutes. Nesistengei daug ko padaryti neskaitant kuro pildymų kai buvo prašoma. Nesimatė visai iniciatyvos iš tavo pusės, tik kad buvai aktyvus ir priiminėjai užsakymus iš klientų. Paskelbus kandidatus - specialiai tavęs nepaminėjau, nes iš pat pradžių nemačiau iš tavęs motyvacijos. Norėjau labiau įsitiktinti, ar tu nepalūši kai jau bus paskelbti du kandidatai, bet lyg ir niekas nepasikeitė. Noriu tau palinkėti sėkmės kitose atrankose ir padėkoti, kad dalyvavai atrankoje. :)

  • Patinka 8
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1
  • Sutrikęs 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

B4gM9kg.png

1Yyrkrm.png
Sveiki.. Na ką gi, pirmoji mano mini analizė. Pradėsiu nuo to, kad nuo šiol atrankos į direktorius bus vykdomos kiek kitokiu principu. Direktorius bus renkamas iš darbuotojų, kurie nori kandidatuoti į direktorių. T.y kiekvienas norintis tapti direktoriumi, praneša apie tai man ir yra įtraukiamas į kandidatų sąrašą. Visiems kandidatams pranešus, pradedamas rinkti direktorius. Jeigu kandidatų labai daug - visi užpildo mini anketas ir iš anketų atsirenku 4 kandidatus. Atsirinkti kandidatai, iš eilės gauna pavaduotojo pareigas 2-3 dienom. Tuo metu yra stebima, kaip kandidatai tvarkosi su pavaduotojo pareigomis, veda veiklas, apmoko darbuotojus, veda atrankas ar baudžia darbuotojus už taisyklių pažeidimus. Stebimas ir pavaduotojų aktyvumas. Visi kandidatai, paskutinę savo, kaip pavaduotoją dieną, privalo pravesti treniruotes. Visiems kandidatams užbaigus savo, kaip pavaduotoji dienas, privaloma pateikti ataskaitą, kurioje pavaduotojai surašo: ką gero nuveikė, kokias veiklas darbuotojams pravedė, bei kaip sekėsi vadovauti.

 

Ką gi aš išsirinkau į kandidatus? Iš pradžių, kandidatų buvo kiek daugiau - 6. Norą kandidatuoti pareiškė Jonh_Volfs, Hennessy_Vro, Arma_Burba, Siauliu_Bubins, Linas_Nepramusinek, Auris_East. Pareikalavus užpildyti anketas, iš 6 kandidatų, liko 4. Jonh_Volfs, Hennessy_Vro, Arma_Burba bei Siauliu_Bubins. Pastarasis prarado galimybę kandidatuoti, kai gavo užblokavimą už čytinimą.

Toliau, kas gi tapo naujuoju Ginklų prekeivių direktoriumi ? 

Nl6UlYv.png

Arma_Burba - Visų pirma, apie aktyvumą. Pirmąją savaitę, kai prasidėjo ginklų prekeivių direktoriaus atranka, žaidime praleidai net 2883 minutes, kas mano manymu yra tikrai labai neblogai ! Visą laiką, kol dirbai GP, rodei iniciatyvą, stengeisi patarti, padėti darbuotojams. Tačiau, Tau, kaip GP darbuotojui labai dažnai koją pakišdavo klanai. Nesugebėjote tarpusavį išspręsti savų problemų, todėl dirbdamas GP, nuolatos kovojai su klanais, su kuriais mes turėjome sąjungą. Pastovūs pykčiai, kovojimai, parodė, kad negali susitvarkyti su klanais, kad negebi išspręsti iškilusių problemų. Tavo atstovaujamas klanas, iš dalies prisidėjo prie minusų, kuriuos gavai, kaip kandidatas. GP direktorius, turėtų sugebėti atrasti kompromisą kiekvienoje situacijoje. Taip pat, ganėtinai dažnai įsiveldavai į konfliktus su kolegomis bei su serverio žaidėjais. Patarimas į ateitį - Direktorius turi sugebėti suvaldyti save kiekvienoje situacijoje. Įžeidimai, bereikalingi pykčiai padaro Tave tik silpnesnį. Sveikinu užėmus antrąją vietą. Rekomenduoju kandidatą į Pavaduotojus.

Nl6UlYv.png

Hennessy_Vro - Pradėkime nuo aktyvumo, kuris nebuvo toks geras, kaip kito kandidato. Žaidime per savaitę praleidai 2015 minučių. Visai neblogas aktyvumas, tačiau ne toks geras, kaip kito kandidato. Prieš Tau tampant kandidatu į ginklų prekeivių direktorių, spėjai pasirodyti ir kaip GP pavaduotojas. Nuo to laiko, kai tapai pavaduotojumi, džiaugiausi. Iš pradžių abejojau, kad būsi naudingas ginklų prekeivių firmai. Tačiau, jau pirmąją savaitę, savo veiklomis parodei, kad klydau. Nors ir buvo nelengva, bet įnešei kiek naujos veiklos ginklų prekeiviams, kai tuo metu direktorius, nedarė nieko. Tai jau iš pradžių Tau davė šiokį tokį pliusą. Taip pat, kol buvai kandidatas, pateikei man visas savo idėjas, sukūrei visas temas, parašei visai neblogą ataskaitą bei kaip kandidatas, pasirodei tikrai neblogai. Viskas ko man iš Tavęs pritrūko, tai veiksmų praktikoje. Tiksliau, man pritrūko darbuotojų apmokymo. Reikėjo daugiau padirbėti su taktikomis bei patarimais, kaip pravežti ginklų siuntas. Tačiau manau, kad ateityje tokį mini trūkumą ištaisysi. Noriu pasveikinti Tave tapus naujuoju ginklų prekeivių direktoriumi ir tikiuosi, kad pasirinkdamas Tave, nesuklydau. Sėkmės!

Nl6UlYv.png

Jonh_Volfs - Kaip ir su kitais kandidatais, pradėsiu nuo aktyvumo. Liūdna, tačiau Tavo aktyvumas buvo prasčiausias - 1619 minučių. Aišku, tai nėra labai blogai, tačiau, palyginus su kitais kandidatais, manau, kad galėjai pasistengti ir labiau. Visą laiką, kol vyko praktikos, kiti kandidatai dirbo kaip pavaduotojai, o Tu kaip paprastas GP darbuotojas. Nelabai prisidėjai ir prie visų vykusių veiklų. Keletą dienų atrodė, kad Tavęs net nėra. Tačiau kaip ir pats sakei, laukei savo eilės ir iki tol per daugiausiai nesistengei. Tau gavus pavaduotojo pareigas, kardinaliai pakeičiau nuomonę apie Tave. Kaip pavaduotojas, pasirodei tikrai gerai. Tavo veiklos ir taktikos bei visa kita, ką darei būdamas pavaduotojumi - man labai patiko. Sugebėjai darbuotojams ne tik paaiškinti, kaip geriau viską daryti vežant ginklų siuntas, bet sugebėjai pravesti įdomią bei linksmą praktiką, todėl Tau duodu didžiulį pliusą. Direktorius turi sugebėti ne tik pravesti treniruotes, veiklas darbuotojams, bet taip pat, jis turi sugebėti tas veiklas padaryti ir įdomias, ką manau, kad Tu tikrai padarei. Liūdna, tačiau pasikalbėjus su Jonh_Volfs, šis atsisakė kandidatūros dėl kitų tikslų projekte, kurie man puikiai žinomi. Todėl linkiu Tau didžiausios sėkmės siekti tų tikslų ir nenusivilti, jeigu šiuo bandymu vis gi kažkas nepasiseks! 

  • Patinka 13
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

xLpDfTv.png

1Yyrkrm.png
Sveiki!  Visai neseniai Jonas_Slash atsisakė Taksi direktoriaus pareigų, tačiau atsistatydindamas jis rekomendavo savo darbuotojus, kurie jo manymu galėtų jį pakeisti. 


Tai ką gi jis rekomendavo ? Jonukas, parodė pasitikėjimą ir pasiūlė du darbuotojus - Danny_Williams, bei Evis_Jojo. Pasikalbėjus su abiem rekomenduotais žaidėjais, Danny_Williams atsisakė kandidatūros ( kaip sakė, neapsikrauna ) . Todėl, viskas ką man liko padaryti, tai nuspręsti, ar paskirti Evį direktoriumi, ar rinkti direktorių iš Taksi darbuotojų. 
Nl6UlYv.png

Apsispręsti, ar duoti direktorių Evis_Jojo nebuvo labai sunku. Kandidatas jau ilgą laiką pasižymėdavo savo įspudingu aktyvumu ( šią savaitę praleido net 6227 minutes ), taip pat, jį rekomendavo ir visas Taksi kolektyvas .  Jis jau buvo kandidatas į Taksi direktoriaus pareigas, tačiau tuomet direktorių gavo Jonas_Slash, o Evis užėmė ketvirtąją vietą. Viskas ko jam dabar trūko iki direktoriaus tai praktika. Tačiau, šį vakarą jis atliko ir praktiką ir atranką į Taksi kolektyvą. Atranka praėjo ganėtinai neblogai, taip pat praėjo ir praktika. Įvertinęs Evį tikiu, kad jis puikiai susitvarkys su jam patikėtomis pareigomis, todėl nenukrypdamas į lankas, sveikinu @Evis_Jojotapus naujuoju Taksi firmos direktoriumi !

Pagarbiai

Direktorių prižiūrėtojas Ernys_Myq !

  •  
  • Patinka 10
  • Naudinga! 4
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

O90kZEn.png

JbkdfxN.png

Sveiki ! Kaip žinote, Spec. Pajėgų direktorius Gandzia_Sampp atsisakė einamų pareigų. Atsistatydindamas, direktorius rekomendavo, kad jį pakeistų jo pavaduotojas @Vytas_Likes.

Būdamas pavaduotojumi, Vytas savo pareigas atliko gerai, todėl pasikalbėjęs su juo ir juo pasitikėdamas, daugiau nieko nelaukdamas skiriu jį naujuoju Spec. Pajėgų direktoriumi. Sveikinu, bei tikiuosi, kad nepaminsi mano, bei buvusio Spec. Pajėgų direktoriaus pasitikėjimo ir įrodysi, kad gali būti ne tik geras pavaduotojas, bet ir dar geresnis Direktorius ! 

 

Pagarbiai

Direktorių prižiūrėtojas Ernys_Myq !

  • Patinka 8
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ztOJDkC.png

 

Tik vakar gavus DPi pareigas, iš karto savo pareigas nusprendė nutraukti mechanikų direktorius Owen_Mclaren. Tariu didelį ačiū jam už visas įdėtas pastangas dirbant ir prižiūrint mechanikus ir linkiu visokeriopos sėkmės! Buvęs direktorius rekomendavo į direktoriaus poziciją visai naują žmogų valdžios gretose, savo buvusį pavaduotoją Franklin_White.

Tą pačią dieną susisiekiau su buvusio direktoriaus rekomenduotu žmogumi ir paklausiau ar jis tikrai nori šių pareigų. Iš karto atsakymą gavau teigiamą. Praėjus keletai valandų, visgi parašė Franklin'as ir atsisakė kandidatūros, dėl jo įvardytų priežasčių. Dažnas atvejis, kad patirties neturintys asmenys bijo imtis atsakomybių, apsikrauti save, nes bijo, jog gali nesusitvarkyti. Tačiau viską gražiai paaiškinęs, parašiau dar kartą jam, jog tikrai gerai apsvarstytų. Ryte jau gavau teigiamą atsakymą, jog visgi nori pabandyti šias pareigas. Nusprendžiau pasikalbėti su kandidatu, paklausti kodėl jis nori šių pareigų, pasikalbėti apie firmos viziją. Man patiko pokalbis, buvo galima pastebėti, kad žmogus turi pasiplanavęs kaip ir kas bus, yra pasiruošęs šioms pareigoms. Taip pat parodė savo aplanką, kuriame viską strukturizuotai planuojasi ir rašosi, kas tikrai mane labai teigiamai nustebino. Žmogus yra kruopštus, atsakingas ir mėgstantis tvarką. Yra vienas dalykas, jog jis neturi visiškai patirties, yra buvęs 10~ dienų pavaduotojas ir viskas. Uždaviau klausimą pats sau, ar čia problema? Dabar būtent pamąstęs, galiu pasakyti, kad dažnu atveju tai būna privalumas. Toks žmogus yra kur kas daugiau motyvacijos turintis, nei jau 3 kartus buvęs žmogus direktoriumi. Turi taip pat ir daug unikalesnių ir geresnių idėjų, o tai tikrai padeda firmą tobulinti ir puikiai reprezentuoti žaidėjams. Visgi man neužteko vien pokalbio, norėjau įsitikinti ir patikrinti kaip sugeba asmuo vadovauti, todėl paprašiau pravesti praktiką žaidime. Kandidatas iš karto sutiko bei labai kruopščiai tam pasiruošė, prisigalvojo užduočių, prisifilmavo trasų - kas šiais laikais yra tikrai labai retas dalykas. Patiko kandidato ir aktyvumas, kuris nėra tikrai mažas. Vidutiniškai į dieną praleidžia 250~ minučių, kas yra daugiau nei 4 valandos. Manau, kad firma būtų prižiūrėta - tiek laiko tikrai užtenka. Turbūt viską aprašiau apie kandidatą, judame prie praktikos.

 

 

5mqmVmL.png

LwhON8p.png

Praktikai buvo skirta 60 minučių. Praktikoje nebuvo nurodomi dalykai, kurie turėtų būti vedami veikloje. Tai kandidato pasirinkimas. Praktikoje dalyvavo apie 10-11 žmonių.

 

7HacyIc.png

Pirmoji praktikos veikla prasidėjo nuo DRAG lenktynių. Visi dalyviai turėjo „1v1“ principu rungtis. Turėjo po starto nuvažiuoti į trasos galą, užsikabinti prie tralo Jester automobilį ir grįžti atgal. Kiekvienas etapas sunkėjo, pavyzdžiui antrame etape buvo prašautos galinės padangos, kituose priekinės. Tokiu būdu tikrino dalyvių vairavimo įgūdžius. Labai patiko ir tas dalykas, kad tai nebuvo tiesiog DRAG lenktynės, bet buvo įtraukta ir mechanikų veikla - tr. priemonių tempimas. Ši veikla darbuotojams itin patiko. Minusas tai, kad kandidatas galėjo užimti kažkaip darbuotojus, kol jie laukė savo eilės.

 

xuadTHL.png

Toliau sekė akcija /tplv. Mechanikai visiems serverio žaidėjams nemokamai tobulino automobilius, keitė spalvas, tvarkė ar pylė degalus. Mano nuomone, nežinau ar būtent šios veiklos tikrai reikėjo praktikoje, tačiau viskas praėjo labai sklandžiai.

 

ESMTP8K.png

Trečioji užduotis buvo šalia Las-Venturas esančiuose kaimeliuose. Darbuotojams reikėjo apvažiuoti parinktą kandidato trasą tempiant automobilį, grįžus atgal - priparkuoti tempiamą automobilį galu. Viso važiavimo metu, buvo nuimtas chronometras. Ši veikla viena iš įdomiausių šioje veikloje pasirodė, patiko, jog buvo įtrauktas parkavimas, kas tikrai labai reikalinga mechanikams. Visas užduoties principas vyko etapais, kaip ir DRAG lenktynės.

 

0Kzzhcv.png

Likus kandidatui laiko, jis nusprendė paįvairinti mechanikų rutiną ir pasimokyti nusileisti parašiutu. Nuvažiavome į Las-Venturas miesto dangoraižį ir iš jo turėjome nusileisti su parašiutais ant jo automobilio stogo. Pirmi greičiausiai ar išvis nusiledę ant Franklino automobilio, laimėjo prizus-premijas. Tai pakartojome pora kartų.

 

UEgwF9e.png

Praktikos pabaigoje, nuvažiavome į Tolimųjų reisų vairuotojų firmą, kurioje visas fūras pripildėme degalais. Tikrai už šį veiklos intarpą turi padėkoti TRV direktorius.

 

Galiausiai praktika taip ir pasibaigė, Nuvažiavome kiek toleliau, jog aplinkui nebūtų pašalinių žmonių ir kandidatas užbaigdamas veiklą, išdalino visiems darbuotojams gana solidžias premijas. Patiko, kad kandidatas puikiai tilpo į valandą laiko, taip pat kaip ir minėjau, jog tikrai kruopščiai pasiruošė praktikai. Praktikoje buvau labiau stebėtojas, nei dalyvis, todėl nusprendžiau, kad geriausi atsiliepimai bus iš dalyvių. Visų veikloje darbuotojų paprašiau, jog parašytų atsiliepimą. Jie parašė, todėl noriu su jais ir pasidalinti.

 

 

ps7O0PY.png

AlX0RsX.png

 

 

Ox8cD9t.png

Asmeniškai aš Franklin_White pastebėjau jau seniai. Visada, kai kviesdavau mechanikus, atsakydavo būtent jis. Nuo to laiko jau man įsiminė. Šiek tiek stebėjau kaip užėmė ir pavaduotojo pareigas, taip pat mačiau kokį portfolio yra išsisaugojęs iš to laiko, kol buvo pavaduotojas. Žinoma, jog didelis pliusas, kad jį rekomendavo jo buvęs direktorius, kaip jis užėmė pavaduotojo pareigas. Dėl to ir įvyko rinkimai būtent taip greitai, kadangi direktorių kaip ir perleido. Pokalbis su kandidatu buvo labai konkretus, aiškus ir puikiai supratau jo viziją, jei taptų direktoriumi. Be to patiko ir praktika. Jis ypač jai pasiruošęs buvo, matėsi, kad darbuotojams taip pat įdomu buvo. Atsiliepimai apie praktiką taip pat buvo puikūs. Aktyvumas kandidato yra visiškai suprantamas ir normalus. Nebenoriu daugžodžiauti, išanalizavus visus šiuos mini rinkimus, galiu drąsiai teigti, jog esu 100% apsisprendęs. Mechanikų direktoriaus kėdę užima buvęs pavaduotojas, ambicingas ir žingeidus asmuo - Franklin_White. Viliuosi, jog nepavesi manęs ir padarysi viską, ką sugebi, o jeigu tik noro bus, sugebėsi daug. Sėkmės pareigose!

 

 

  • Patinka 23
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Ginklų prekeivių direktorius 

FEZggoI.png
Sveiki, žaidėjai,

Šiandieną savo pareigų atsisakė Ginklų prekeivių direktorius Hennessy_Vro, jam atsisakius į Ginklų prekeivių direktorių pasisiūlė dabartinis Medikų direktorius Arminas_Carleone. Arminas yra žaidėjas, kuris klanuose praleidžia praktiškai visą savo laiką, todėl turi sukaupęs didelę patirtį ties kova su teisėsauga ir visa nelegalia veikla, kuria užsiima tiek Ginklų prekeiviai, tiek klanai. Kadangi tikiu ir žinau, kad jis gali puikiai vadovauti Ginklų prekeiviams, pasikalbėjęs su juo ir pasitaręs su kolega Einaru, skiriu Arminas_Carleone naujuoju Ginklų prekeivių direktoriumi 

FEZggoI.png

Kadangi naujuoju Ginklų prekeivių direktoriumi tampa Arminas, kuris vadovavo Medikų firmai, medikai lieka be direktoriaus. Todėl su kolega jau turime ir naują žaidėją, kuris perims firmos vadovavimą iš Armino, apie kurį netrukus praneš mano kolega Einaras, tad laukite žinių !

Pagarbiai

Direktorių prižiūrėtojas Ernys_Myq

FEZggoI.png

  • Patinka 4
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1J7ie4a.png

Neseniai Arminas_Carleone perėjo į Ginklų prekeivių direktorių, todėl turiu pasirūpinti, kad atsirastų ir būtų išrinktas(-a) naujas medikų direktorius(-ė). Peržvelgiau visą darbuotojų sąrašą ir akis užkliuvo už dviejų darbuotojų: Petras_Rimkus ir Ineta_Morkyte. Petras užkliuvo labiau dėl to, kad buvo Medkų pavaduotojas. Tačiau šiuo momentu jo neįsivaizduoju, nes gaunu nemažai nusiskundimų, pavaduotojas per daug yra įsitraukęs į karo klanų veiklą. Neįgavau pasitikėjimo ir kol kas negaliu įsivaizduoti būtent medikų darbe, medikų direktoriumi. Visiškai naujas veidas, kurį pastebėjau darbų savaitės metu, tai Ineta_Morkyte. Jai buvo suteiktas šansas būti laikinąją direktore medikų darbe, per kurią ir atsiskleidė. Visą dieną aktyviai organizavo veiklas bei stengėsi. Matydamas ją, kažkada mąsčiau, kodėl ji nėra pavaduotojo kėdėje. Po „Darbuotojų šanso“ dienos, paklausiau kaip sekėsi būti direktore. Atsakė tikrai teigiamai, galėsiu laišką prisegti (spausti). Inetos aktyvumas yra tikrai labai geras, taip pat medikų firmoje dirba nuo Balandžio. Žinau, kad ji dar nėra turėjus patirties, todėl bus įdomu pamatyti, kaip jai seksis direktoriaus kėdeje. Atėjus vasarai, dauguma direktorių *Įsimink „sukūrys“!* kryptis į kitas puses, todėl šiuo momentu rinkimų tikrai nusimato. Apmąstęs, pasitaręs su savo kolega, nusprendėme, kad naujoji medikų direktore tampa Ineta_Morkyte. Bus įdomu matyti jos kelią, todėl linkiu sėkmės ir visada esu pasiruošęs padėti!

  • Patinka 11
  • Naudinga! 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

UyS2jfO.png

Ką tik atsisakė, mėnesį išbuvęs, taksi direktorius Evis_Jojo. Nuoširdus ačiū jam už darbą taksi darbe. Nusprendžiau, kad nieko nelauksiu, neorganizuosiu rinkimų, o iš karto išrinksiu iš darbuotojų taksi direktorių. Noriu išrinkti greitai, kadangi pats neseniai aktyviai dirbau taksi darbe ir mačiau visus darbuotojus, kurie stengėsi ir buvo aktyvūs. Atsirinkau tris kandidatus, apie kuriuos mąsčiau. Tai Danny_Williams, Dominykas_Miguel ir Mobis_Cancel. Tačiau Danny_Williams iš karto atsisakė, pasakydamas, jog galbūt ne šį kartą.

mJP5yoU.png

Pasirinkau šį kandidatą todėl, jog buvo pasiūlęs Evis. Tačiau daugiau nuomonės apie šį asmenį nesusidariau. Galbūt, kad neapsisprendęs, bijantis iššūkių, bet malonus, protingas žmogus. Tačiau dar prieš keletą dienų dalyvavai TRV direktoriaus rinkimuose, patekai į kitą etapą ir iš karto atsisakei. Nežinau, tačiau nesuprantu ko nori iš žaidimo. Toks jausmas iš šono, kad bet kokių direktoriaus pareigų. Tačiau, gal reikėtų pastovumo? Iš tikrųjų matau ir baimę tavyje, nes kai pasakiau, kad reikės pravesti paprastą praktiką, tu iš karto nusprendei trauktis iš kandidatų. Kodėl? Tai man kyla daug klausimų kaip tu sugebėsi šiuo momentu atstovauti taksistus, vesti jiems veiklas. Taip pat paminėjai, kad aktyvumas nėra iš didžiausių, tai dar vienas klaustukas. Direktoriui reikalingas toks aktyvus, kad susitvarkytų su pareigomis. Iš šono toks jausmas man, kad tau galbūt dar per anksti šiek tiek direktoriaus pareigos. Turi apsvarstyti, apmąstyti ir pagalvoti kurio darbo ir kokių pareigų nori. Nevyksta viskas taip paprastai ir greitai. Nežinau ar šį kartą tikėjaisi gauti taksi direktorių, tačiau šį kartą tau sakau, kad dar ne dabar. Tikiuosi, kad šiuo tekstu neįžeidžiau, nes šiaip esi draugiškas, malonus žmogus. Patinka kaip bendrauji, tačiau nepatinka pastovumas. Neabejoju, jog ateityje galėsiu tave paskirti į direktorių ar pavaduotoją, tačiau kai apsispręsi kur nori dirbti.

xrprqvC.png

Neslėpsiu, kad tave pažįstu ir sutarime puikiai. Tačiau nesumeluosiu sakydamas, kad tu taksi darbe išdirbai beveik du mėnesius. Pažįstu tave, todėl labai sunku tokį asmenį skirti į direktorių, nes kitų reakcijomis aš būsiu "prastūmęs" į direktoriaus kėdę. Visgi matau tavo aktyvumą, įdarbį ir lojalumą, kas yra tikrai svarbu būnant direktoriumi. Žinau, kad turi puikių idėjų taksi darbui, taip pat nesi turėjęs direktoriaus pareigų projekte. Tik vieną kartą esi buvęs pavaduotoju. Stebėtina, kadangi esi buvęs ir komandos narys. Gavau rekomendaciją ir iš aplinkinių, buvusių taksistų. Lyginant su kitu kandidatu, esate ganėtinai panašūs. Abu neturėję direktorių, abu panašių charakterio sąvybių, tačiau tu ištikimas ir mylintis taksi firmą jau seniai. Taip pat aktyvumas ganėtinai neblogas, nesieki /varzybos, bet manau, kad pareigas sugebėsi atlikti tikrai gerai. Svarsčiau, kad galbūt liepti daryti praktiką, pažiūrėti ką sugebi ir dar kartą lyginti tave su Mobiu. Pasilikau prie varianto, kad nėra tikslo tempti laiko ir darbo laikyti nefunkcionalaus, kai žinau, kad Mobis iš manęs pasitikėjimo neturi dar ir nėra nusipelnęs daugiau už tave. Šį kartą tu turi daugiau pliusų, lyginant su tavo oponentu, todėl galiu drąsiai sakyti, kad Taksi direktoriaus kėdė priklauso tau. TIkiuosi, kad nenuvilsi ir išpildysi savo firmos viziją, kurią turi. Žinai kur kreiptis, jeigu reikės pagalbos.

 

 

  • Patinka 4
  • Naudinga! 1
  • Haha 7
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

3SpuVOn.png

Neseniai atsistatydino buvęs Mechanikų direktorius - Franklin_White. Noriu nuoširdžiai padėkoti už mėnesį laiko. Visą` šį laiką stebinai tikrai savo aktyvumu, motyvacija ir unikalumu. Buvai iš tų direktorių, kurie man paliko įspūdį ir atsiminsiu ilgai. Pirmas blynas tikrai nebuvo prisvilęs ir viliuosi, jog ateityje mes dar susimatysime. Ačiū tau! ❤️

qlHJ07o.png

pirmas įspūdis - išsamus ir ganėtinai ilgas laiškas. Tačiau, problema, kad esi naujokė projekte ir kol kas ganėtinai per mažai patirties, lyginant su kitu kandidatu. Nesakau, kad negali užimti direktorės pareigų, bet šiam momentui, tiesiog būtų nesąžininga prieš kitą kandidatą. Jei norėsi pareigų, tai žaisi ir toliau ir tikrai pasieksi, kol kas dar ne.

w2REjQm.png

atvirai - rimtas kandidatas, kuris galėtų pasivaržyti prieš Arseną. Tačiau būsiu atviras, nežinau ar tu nori konkuruoti su juo mažiausiai savaitę laiko. Jau dabar jis turi daug daugiau pliusų, nors ir tu turi jų ganėtinai nemažai. Laiškas ganėtinai trumpas, bet man jo tikrai užteko. Norėčiau visai turėti tave direktorių komandoje, bet šiam momentui ir situacijai - sunki situacija. Arsenas yra labai aktyvus, mechanikuose dirba nuo Gegužės 12d. Manau, kad šiam momentui jis visu 100 procentų yra nusipelnęs direktoriumi Tad ačiū, kad pabandei, tačiau nenoriu gaišti tavo laiko, ypač vasaros metu, kai šansų turi labai minimaliai.

ylGRDeX.png

rimčiausias kandidatas iš visų. Dirbi mechanikuose jau virš mėnesio, praėjai per dviejų direktorių kadencijas. Aktyvumą rodai labai aukštą, turi didelį palaikymą iš darbuotojų, buvusios valdžios. Išties, jeigu atsiradę būtų kažkokie kandidatai, kurie turi daug patirties mechanikuose, t.y. yra dirbę neseniai, tuomet būtum pasivaržęs. Tačiau dabar visiškai nušluoji visus kitus, nes turi išties daug pranašumo. Pasikalbėjome su tavimi Discord programoje, patinka kaip šneki, manau, kad tau puikiai pavyktų susitvarkyti su pareigomis. Tuo labiau, kad nesi buvęs valdžioje, o pirmasis direktorius išties visada duoda kažkiek daugiau motyvacijos ir jėgų.

 

Galutinis sprendimas jau kaip ir aiškus visiems turbūt. Robi, Kevin - ačiū už bandymą, bet negaišinu jūsų brangaus laiko ir sakau, kad ne šį kartą. Norint pareigų, norėtųsi, kad dirbtumėte bent jau darbe bent kažkiek, būtumėt aktyvesni šiek tiek, tada turėtumėte šansų. Arsenas yra žymiai aktyvesnis, senas ir ištikimas mechanikas, turintis daug gerų atsiliepimų iš buvusių darbuotojų ir Mechanikų valdžios. Nieko nelaukdamas, noriu pranešti, kad Mechanikų direktoriaus kėdę užims Arsenas_TaksiorasMechioras ir vadovaus jiems. Toks laikotarpis užimtas man, kad negaliu skirti daug laiko rinkimams, šis variantas atrodo geriausiai. Viliuosi, jog nenuvilsi ir būsi puikus direktorius. Sėkmės!

 

- Neorganizuoju rimtų ir ilgų rinkimų, dėl to, kad nugalėtojas akivaizdus. Taip pat neturiu daug laiko tam.

  • Patinka 10
  • Naudinga! 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Ginklų prekeivių direktorius 

FEZggoI.png
Sveiki, žaidėjai,

Arminas_Carleone praradus savo direktoriaus pareigas, maniau, kad Direktorių teks rinkti iš naujų veidų ginklų prekeiviuose. Tačiau, nušalinus direktorių, jo vietą pasisiūlė užimti Armino buvęs pavaduotojas Black_Evil. Kadangi Evilas visai neblogai atliko savo pareigas ir visas, nors ir mažas veiksmas Ginklų prekeiviuose buvo tik jo dėka, nusprendžiau suteikti jam progą. Blackas gavo laikino direktoriaus pareigas ir vienintelė užduotis kurią jis turėjo atlikti buvo iš dalies atgaivinti ginklų prekeivius ( iš dalies sakau todėl, nes dabar turim tokį karštą laikotarpį, vasarą, dėl kurios žaidėjų aktyvumas krenta ir išlaikyti tokias pareigas pasidaro nebe taip ir lengva ). Kadangi Blackas palaikė gerą aktyvumą, sugebėjo įvykdyti tai ko buvo prašomas, skiriu jį naujuoju Ginklų prekeivių direktoriumi !

FEZggoI.png

Pagarbiai

Direktorių prižiūrėtojas Ernys_Myq

FEZggoI.png

  • Patinka 4
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1
  • Sutrikęs 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Policijos Departamento direktorius

FEZggoI.png
Sveiki sveiki sveiki !

Kaip žinoma, lygiai prieš 8 dienas savo pareigų atsisakė tuometinis Policijos departamento direktorius Rasta_Kentas. Palikdamas pareigas Rasta į savo vietą pasiūlė tuometinį pavaduotoją Kristupas_Scary, tačiau pasikalbėjus su juo paaiškėjo, kad šis pakeisti Rastos ir užimti direktoriaus kėdę nenori. Todėl, buvo pranešta, kad naujasis direktorius bus renkamas neoficialios atrankos būdu. Prašymą kandidatuoti pateikė 7 žaidėjai, tačiau iš jų išsirinkau tik 4. Kiti buvo atmesti dėl mano nuomone nepakankamos patirties ir turimo žinių bagažo teisėsaugoje. Kandidatais tapo Jeo_Vega ( atsisakęs kandidatuoti ), Arminas_Elegy, Sesv_Fleak bei Matt_Evans. 

FEZggoI.pngKaip vyko ši neoficiali atranka ?

Iš pradžių buvo planuojama naudoti man jau įprastą metodiką kandidatams suteikiant galimybę pabūti Pavaduotojo vietoje, stebint juos ir analizuojant jų vadovavimą. Tačiau, pasitarus su kandidatais nusprendėme, kad visgi direktorių rinksiu ne tokia metodika. Direktorius buvo renkamas iš anketų, teisėsaugos darbuotojų, valdžios rekomendacijų, aktyvumo bei mano kaip DPI nario įvertinimo bei kandidato pažinimo.

FEZggoI.png
Kandidatų aptarimas ir naujasis direktorius yra...

Matt_Evans - puikiai žinau, kad esi senas teisėsaugos vilkas. Taip pat žinau kad iš dalies dar gyveni ir senosiomis teisėsaugos taisyklėmis. Kaip kandidatas į Policijos direktoriaus kėdę galėjai pasirodyti tikrai daug geriau, tačiau Tau esant kandidatu spėjau gauti ir keletą nusiskundimų ir dėl tavo darbo teisėsaugoje, o tai tikrai neatnešė Tau naudos. Esi toks, koks aš buvau. Norintis visus sulaikyti, nubausti ir pasodinti kuo ilgesniam laikui  :D. Skaitydamas Tavo anketą, nuoširdžiai galiu pasakyti, kad tikėjausi daug geresnės, platesnės ir su daugybę idėjų anketos, tačiau teko nusivilti. Taip pat, rinkimų metu nepasižymėjai ir geru aktyvumu, priešingai nei kiti kandidatai. Išklausęs teisėsaugos darbuotojų, valdžios rekomendacijų kiek nustebau, už Tave balsavo gal tik 2 teisėsaugininkai ir netgi atsirado tokių, kurie pasakė, kad tinka betkas, bet tik ne Tu. Liūdna situacija, Evansai.  Kiek pamenu, tai jau ne pirmas kartas per keletą pastarųjų teisėsaugos direktorių rinkimų, kai Tu sieki tokių pareigų, tačiau manau, kad vis dar per mažai įdedi savo noro ir jėgų, kad tas pareigas pasiektum. Linkiu Tau nenuleisti rankų ir siekti šių pareigų, tačiau su daug didesniu užsidegimu ! Sveikinu užėmus III vietą rinkimuose !

Arminas_Elegy - kaip ir Evans, esi senas teisėsaugos vilkas, tačiau kiek kitoks, ramesnis. Tu vadovaujiesi ne tik " sulaikyti, nubausti ir pasodinti " principu, tačiau pagalvoji ir apie žaidėjus, kurie čia žaidžia. Puikiai atsimenu, kai kartu dirbome Slaptojoje Policijoje ir riejomės dėl to, kad mano nuomone visi turėtų būti baudžiami vienodai, nesvarbu tai klaniškiai ar paprasti civiliai. Tačiau Tu aiškiai parodei, kad sugebi ne tik dirbti savo darbą, bet ir užstoti serverio žaidėjus. Esi karšto būdo žmogus, kuris visados išsakys savo nuomonę ir niekada jos neslėps, o tai turi ir savų pliusų ir savų minusų. Jau yra tekę stebėti Tave kaip direktorių, Spec. Pajėgų direktorių, anketoje apie tai rašei ir pats aiškiai pabrėžei, kad pridarei klaidų ir neklausei aplinkinių, kurie Tau stengėsi padėti. Tas praeitas Tavo vadovavimas, kaip pats rašei, buvo katastrofa. Tačiau žinau, kad mokaisi iš savo klaidų ir pakeisi tai, ką tuomet darei blogai. Tavoji anketa buvo geriausia iš kandidatų, pateikusių jas, tačiau kaip ir pas Evansą, manau galėjai daugiau išsiplėsti ir plačiau aprašyti savo atsakymus kaikuriuose punktuose. Kalbant apie Tavo aktyvumą, tai pasirodei išties neblogai ( 1989 min ). Aktyvumu Tave aplenkė Sesv_Fleak, tačiau pakankamai geras ir Tavo pražaistas laikas. Kalbant apie rekomendacijas, tai buvai labiausias užtariamas teisėsaugoje, surinkai apie 60% balsų ! Turi didelį palaikymą teisėsaugoje, turi didelį teisėsaugos žinių bagažą, turi daug patirties vadovavime. todėl manau, kad būsi geras Policijos departamento direktorius, tad sveikinu juo tapus !

Sesv_Fleak - ganėtinai naujas, bet jau teisėsaugoje apsipratęs veidas. Anksčiau niekada neteko su Tavimi bendrauti, tačiau praleisdamas bent truputį laiko discorde ir girdėdamas Tave, susidarau nuomonę, kad esi linksmas, įdomus ir geras žaidėjas. Kolkas neteko girdėti apie Tave blogų atsiliepimų, priešingai, prašydamas rekomendacijų iš teisėsaugos darbuotojų, valdžios, gavau net kelias rekomendacijas, pasiūlymus Tave paskirti naujuoju Policijos departamento direktoriumi. Labai šaunu, kad taip greitai čia užsidirbai sau pagarbą. Kalbant apie Tavo anketą, tai skaitydamas anketos pradžią, maniau, kad bus labai įdomu skaityti, tačiau kuo toliau, tuo labiau anketoje " nuėjai į lankas ". Skurdoka anketa, neišplėtotos nei įdėjos, nei atsakymai į klausimus. Tikrai galėjai daugiau pasistengti pildydamas anketą.Viskas ko Tau pritrūko, tai patirties tiek teisėsaugoje tiek anketų rašyme. Anketa nors ir ne kokia, bet teisėsaugininkų rekomendacijos bei Tavo aktyvumas, kuris siekė net 2588 minučių Tau davė didžiulį pliusą ir todėl užimi antrą vietą šiuose rinkimuose !
FEZggoI.png

Pagarbiai

Direktorių prižiūrėtojas Ernys_Myq

  • Patinka 9
  • Naudinga! 3
  • Ačiū! 1
  • Haha 5
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

lL1FxcZ.png

Vakar direktoriaus pareigų atsisakė Ineta_Morkyte. Ši direktorė buvo viena iš tų, kuria galėjau pasitikėti. Žinojau, kad nereikės sakyti, kad medikai neaktyvūs ar iškvietimai nepriimti. Todėl džiaugiuosi, kad pamačiau būtent ją ir paskyriau. Ačiū už visas 40+ dienų, tikiuosi kažkada susimatysime, sėkmės! Na, o dabar laikas išrinkti naują direktorių. Direktorių rinkau iš dviejų kandidatų, kuriuos rekomendavo Ineta. Kandidatai pravedė lengvą praktiką ir tiek.

 

🚑🚑🚑

 

YzA9BkI.png

vs.

xhQvE90.png

 

🚑🚑🚑

 

fa80520fce695a7f8bcd6c93c0cbce5a118.png

 

Kandidatai abu ganėtinai rimti, tačiau kuris taps direktoriumi, reikia išsiaiškinti. Abu kandidatai ganėtinai aktyvūs, galbūt vienas aktyvesnis, tačiau medikuose yra senbuviai. Carl'as iš kitų žmonių šnekų yra labiau konfliktiškas žmogus, kuris net rinkimų metu spėjo susipykti Discord programoje, Medikų racijoje. Tai nėra gerai, ypač būsimam direktoriui. Intresting'as yra kiek ramesnis, kaip ir žmonių atsiliepimais, savo vietoje žmogus. Kalbant apie praktikas, tai abu ganėtinai prašovėte. Prašiau per 30 minučių pravesti mokymus darbuotojams, kad supažindytumėte su darbu. Tačiau gavau tik komandų pasimokymą ir pasigydymus. Negavau jokios informacijos apie vaistinėles, sužeistuosius ar kitas panašias sistemas, esančias Medikų darbe. Carl'as pravedė ganėtinai neblogai, aiškiai viską papasakojo, tačiau laiko visiškai netaupė. Darė vairavimo varžybas, nors to tikrai nereikėjo, ypač apmokymams per 30 min. Intrestingas su laiku buvo kiek geresnis, nes skubėjo ir turėjo greitai pravesti. Pakartojo keletą dalykų, ką darė Carl'as, bet kažko įdomesnio tikrai nieko nebuvo. Tačiau žvelgiant į Intrestingo palaikymą, aktyvumą, patirtį darbe, jis turi visus pliusus. Man asmeniškai yra svarbu, kad išrinkčiau tokį asmenį, kuris būtų ne tik geras lyderis, bet ir geras draugas/pašnekovas kitam žmogui. Daugiau nebeišsiplėsiu, manau, kad akivaizdus lyderis yra šiuose rinkimuose, todėl naujuoju direktoriumi skelbiu Intresting_Opinion. Didžiausios sėkmės darbuose, viliuosi, jog įrodysi savo vertę!

  • Patinka 16
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Informacija apie naujuosius Spec. Pajėgų bei Policijos departamento direktorius

FEZggoI.png
Sveiki sveiki sveiki !

Net prieš dvi savaites Spec. Pajėgų direktoriaus pareigų atsisakė Vytas_Likes. Jam atsisakius pareigų, maniau, kad reikės naują direktorių rinkti iš teisėsaugos darbuotojų. Pradžioje galvojau apie du kandidatus, kurie iš teisėsaugos galėtų užimti Spec. Pajėgų direktoriaus pareigas, tai Edviix_Samp ( buvęs pavaduotojas ) ir Frank_Bruno, tačiau jie kandidatūros atsisakė. Norėjau, kad tokias pareigas užimtų asmuo, kuris turi patirties teisėsaugoje ir kuris šiuo metu joje dirba ir iš teisėsaugos darbuotojų neradau nieko, kas mano nuomone galėtų užimti tokias pareigas.

Tuomet man kilo idėja. Galbūt mums nereikia visiškai naujo direktoriaus,galbūt gera idėja būtų patikėti Spec. Pajėgų vairą tam, kuris jau dabar dirba teisėsaugoje ir turi patirties vadovavime, t.y Policijos departamento direktoriui?  Nusprendžiau patarimo pasiklausti pas pagrindinį administratorių. Max_Tosha ir keista, tačiau jis man pritarė. Tuomet nusprendžiau, kad reikia tai išbandyti.

Taip Arminas_Elegy tapo naujuoju Spec. Pajėgų direktoriumi, o Sesv_Fleak buvo pasiūlyta užimti Policijos departamento direktoriaus kėdę. Kodėl ? Todėl, nes jis jau kandidatavo į Policijos departamento direktoriaus kėdę ir užėmė antrąją vietą, vėliau tapo pavaduotojumi pas Arminas_Elegy, todėl manau, kad jis yra ganėtinai neblogas pasirinkimas. Fleakas visą tą laiką pasižymėjo geru aktyvumu ir dideliu noru vadovauti teisėsaugai ir viskas ko jam iki to trūko anksčiau buvo tik treniruotė, todėl norėjau patikrinti, kaip jis geba jas vesti.

Pirmadienio vakarą laikinasis Policijos departamento direktorius pravedė treniruotę, kuri susidėjo iš keletos dalių. Tai vairavimo įgūdžių patikrinimas ( vairavimas su prašautomis padangomis ), grobimo surežisavimas ( užgrobti pastatai, kuriuos reikėjo atsigrobti  ), skrydis sraigtasparniu ( stovint ant sraigtasparnio šonų ) bei paskutinė užduotis buvo taiklumo ir greičio patikrinimas ( reikėjo su tazeriu pirmam pašauti žaidėją ir pribėgus panaudoti komandą /ant ). Taip pat treniruotės metu sudalyvavome ir narkotikų zonos kovoje, kuri praėjo ganėtinai įdomiai. Pati treniruotė buvo labai ilga, galėjo būti daugiau paaiškinimų ir įvairių situacijų, tačiau žinau, kad ateityje tos treniruotės tik gerės ir iš dabar padarytų klaidų treniruotės metu pasimokysi, nes jau po treniruotės man apie jas rašei. Nieko nebelaukdamas ir nebetempdamas gumos, Sesv_Fleak skiriu Policijos departamento direktoriumi ir linkiu sėkmės vadovauti teisėsaugai !

FEZggoI.png

»»» Direktoriui neišbuvus 30 kalendorinių dienų einamose pareigose, ši metodika daugiau nebebus naudojama »»»

Pagarbiai

Direktorių prižiūrėtojas Ernys_Myq

  • Patinka 4
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

CK7xntl.png

Vakar paliko direktoriaus pareigas Dominykas_Miguel. Šis direktorius man paliko didelį įspūdį. Sugalvojo daugybę įvairių sistemėlių, veiklų taksistams, kuriems tikrai labai paįvairindavo darbą. Direktorius buvo protingas, nekilo jokių nesklandumų, kas džiugina. Galiu drąsiai teigti, kad neprašoviau pasirinkdamas jį, todėl labai ačiū už direktoriavimą ir įdėtus beveik du mėnesius.

 

Kalbant apie naująjį direktorių. Dominykas palikdamas pareigas, rekomendavo Mobis_Cancel. Šis asmuo jau ir praeitą kartą buvo rinkimuose, bandė užimti pareigas. Visgi, ne jam pasisekė ir ne jis tą kartą triumfavo. Tačiau Dominykui tapus direktoriumi, jis rodė puikų aktyvumą, iniciatyvumą ir firmoje buvo vienas iš aktyviausių taksistų. Jis tapo pavaduotoju ir visą laiką aktyviai rodė pastangas ir sakyčiau sekėsi ganėtinai neblogai. Mobis negavo šanso tada, dabar manau gal jau laikas? Galbūt galėčiau daryti naujus rinkimus, tačiau šiam žmogui jaučiuosi skolingas. Per daug kartų palikau jį antroje vietoje, kad dabar nusisukčiau ir neduočiau šanso. Manau, kad jis sugebės išlaikyti tokią pačią aktyvią taksi firmą, įvesti naujų sistemų, įgyvendinti savo idėjas. O, jeigu ir ne, tada žiūrėsim, juk čia tik žaidimas. Daug nedaugžodžiaudamas, neliaupsindamas žmogaus, noriu pasakyti, kad naujuoju taksi direktoriumi tampa Mobis_Cancel. Nežinau, viliuosi, kad nenuvilsi, būsi puikus direktorius, nereikės organizuoti rinkimų greitu metu ir galėsiu džiaugtis taksi firma!

 

 

»»» Direktoriui neišbuvus 30 kalendorinių dienų einamose pareigose, vyks direktoriaus rinkimai forume. »»»

 
  • Patinka 6
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Informacija apie naująjį Spec. Pajėgų direktorių

FEZggoI.png
Sveiki sveiki sveiki !

Kaip visi žinote, prieš kiek daugiau nei savaitę nuo Spec. Pajėgų direktoriaus pareigų buvo nušalintas žaidėjas Arminas_Elegy, kuris visiškai pavedė mano pasitikėjimą ir praktiškai visą mėnesį sėdėjo neaktyvume, vietoj žadėto dviejų savaičių neaktyvumo. Už nepagarbą, melą ir neaktyvumą Arminas gavo direktorių juodąjį sąrašą, iš kurio išeiti jis galės tikrai negreitai. Arminui praradus pareigas, jį kažkas turėjo pakeisti, toliau apie naująjį direktorių ir informuosiu.
FEZggoI.png

Iš pradžių norą kandidatuoti į Spec. Pajėgų direktoriaus pareigas pareiškė trys asmenys, tai yra Iam_Leesin, Lukas_Smp bei Frank_Bruno. Lukas_Smp labai greitai persigalvojo ir perbėgo atgal į klanus. Frank_Bruno - ganėtinai rimtas ir senai dirbantis teisėsaugoje asmuo, kuris buvo rimtas kandidatas kandidatui Iam_Leesin, atsisakė kandidatūros dėl laiko stokos ir naujų mokslo metų pradžios. Todėl, iš 3 kandidatų liko tik vienas - Iam_Leesin.

Iam_Leesin - Buvęs pavaduotojas pas Arminas_Elegy, kuris visą laiką kol Arminas " plūdungiavo " prižiūrėjo ir išlaikė Spec. Pajėgas. Žmogus, kuris visą laiką norėjo ir iš dalies siekė šių pareigų. Aktyvus ir draugiškas žaidėjas, kuris teigia, kad turi idėjų kurias jau senai norėjo įgyvendinti teisėsaugoje. Jam likus vieninteliu kandidatu, sukti galvą ar skirti jį direktoriumi ar ieškoti naujų kandidatų nereikėjo. Viskas ko jam trūko iki to, kad paskirčiau Spec. Pajėgų direktoriumi buvo treniruotė, kurią jis padarė tikrai neblogą ir galiu teigti, kad geriausią iš visų kurias vedė direktoriai, kuriuos aš išrinkau. Nors ir nebuvo daug teisėsaugininkų, nors ir buvo truputėlis trukdymų iš klanų pusės ir iš tos pačios teisėsaugos darbuotojų, tačiau viskas praėjo geriau, nei tikėjausi. Treniruotėje buvo ir banko grobimas ir nusikaltėlio sulaikymas ( kuris ant stogo ), kolegos išlaisvinimas, greitas reagavimas į grobimą, narkotikai bei pastato grobimas. Dėl jo aktyvumo, motyvacijos, patirties, gebėjimo vadovauti ( kurį tobulinsime ), gebėjimo vesti treniruotes ir dėl teisėsaugos žinių manau, kad jis yra tinkamas žaidėjas užimti Spec. Pajėgų direktoriaus poziciją, todėl nieko nelaukdamas sveikinu Tave @Iam_Leesin ir linkiu sėkmės bei kantrybės oficialiai tapus naujuoju Spec. Pajėgų direktoriumi !

FEZggoI.png

Pagarbiai

Direktorių prižiūrėtojas Ernys_Myq

  • Patinka 2
  • Naudinga! 5
  • Ačiū! 1
  • Haha 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

S9nkMio.png

Visų pirma, noriu didelį ačiū pasakyti Intresting_Opinion. Buvai puikus direktorius, kuris sugebėjo išpildyti visus mano lūkesčius, neturėjau daug problemų su tavimi, viliuosi, jog dar kažkada sugrįši!

Galvoju, kad gal šiandien reikia išrinkti ir medikų direktorių. Mąsčiau ar daryti rinkimus ar ne, kadangi buvęs pavaduotojas Lukas_Founteris, yra toks vienas iš įdomesnių žmonių. Tačiau pasitarus su direktoriais ir pavaduotojais, priėmiau sprendimą, kad visgi gal bent pabandyti suteikti šansą. Pažiūrėjau į jo aktyvumą, tikrai visai didelis, vidurkis sakyčiau 300~minučių, o vasaros metu tai yra labai labai daug. Kaip pavaduotojas, tikrai buvai visai neblogas, atlikai puikiai savo pareigas. Tik yra dalykų, kurie mane gąsdina, tokie kaip kauliuko žaidimas, pykimasis su taksi direktoriumi. Iš tikrųjų visada renkuosi saugų variantą ar patikrintą, bet retai kada rizikuoju, nes bijau. Šįsyk noriu surizikuoti. Trumpai pasikalbėjus su Luku, priėjome bendrą išvadą, kad galiu paskirti jį į direktoriaus poziciją 5 dienų bandomąjam laikotarpiui. Jam tai bus pirmas direktorius, noriu pažiūrėti kaip seksis ar sugebės nesipykti su kitais valdžios nariais, kaip tvarkysis su temom ir savo darbuotojais. Todėl Lukas_Founteris tampa naujuoju medikų direktoriumi 5-ioms dienoms, tačiau jeigu po jų nekils jokių nesklandumų su juo, jis ir toliau tęs savo direktoriavimą.

 

 

»»» Direktoriui nepraėjus 5 kalendorinių dienų bandomojo laikotarpio, vyks direktoriaus rinkimai. »»»

 
  • Naudinga! 11

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Policijos Departamento direktorius

Sveiki visi, nesenai Policijos departamento direktoriaus pareigų atsisakė Sesv_Fleak, kuris jose išbuvo viso labo mėnesį. Dėkoju Sesvui už direktoriavimą, kad ir koks jis bebūtų buvęs. Taigi, direktoriui palikus pareigas kreipiausi į teisėsaugos darbuotojus su klausimu, kas norėtų kandidatuoti ir galbūt užimti jo vietą. Turėjau 3 kandidatus, - Gandzia_Sampp, Armani_Jeans bei Adidas_Ricka. Tačiau, greitai šių kandidatų ratas dėl žaidėjų neaktyvumo sumažėjo viso labo iki vieno žaidėjo - Adidas_Ricka. Toliau apie jį

Wre5kjA.png

Adidas_Ricka - labai įdomi asmenybė. Savaites, mėnesius jis gali dirbti kaip labai geras, darbštus ir puikiai savo darbą išmanantis teisėsaugininkas. Tačiau, bet kurią iš tų dienų, akimirkai jis gali tapti impulsyvus ir priimti sprendimą, kuris tą pačią akimirką nutraukia jo darbą teisėsaugoje. Iki šiol Rička ne kartą siekė užimti valdžią teisėsaugoje, tačiau būtent jo impulsyvumas ir prieš rinkimus ar paskyrimą padarytas veiksmas sugadindavo visus planus. Tačiau, po daug bandymų ir nesėkmių ateina ir taip lauktoji galimybė. Galimybė įrodyti, kad jis gali būti ne tik geras teisėsaugininkas, bet ir geras, protingas ir atsakingas vienas iš teisėsaugos vadovų. Dėl jo patirties ir žinių bagažo teisėsaugoje ( kuris iš tiesų yra labai didžiulis ), gero aktyvumo ir motyvacijos užimti šias pareigas, dėl jo gebėjimo vadovauti teisėsaugai ( patikrinta treniruotės bei veiksmų metu ) manau, kad Adidas_Ricka sėkmingai vadovaus Policijos departamentui ir panaikins įsistovėjusią betvarkę joje, todėl sveikinu jį tapus naujuoju Policijos departamento vadovu !

Pagarbiai

Direktorių prižiūrėtojas Ernys_Myq

  • Patinka 5
  • Naudinga! 4
  • Haha 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Ginklų prekeivių direktorius 

Nl6UlYv.png

Neseniai valdžią paliko GP atstovai - Lukas_Smp ir Porn_Star. Nors jų aktyvumas ir buvo kritęs paskutinėmis dienomis, tačiau galiu teigti, jog pareigose jie pasirodė puikiai. Skelbdamas šiuos rinkimus, tikėjausi sulaukti tokių pat gerų (o gal net geresnių ?) variantų į šias pareigas. Ačiū šiems puikiems nusikaltėliams už puikų suorganizuotą chaosą Las Venturas mieste, o dabar atėjo laikas kažkam juos pakeisti. Į šias pareigas galėjo kandidatuoti bet kas ir susidomėję asmenine žinute sulaukė anketos su svarbiausiais ginklų prekeivių aspektais.

Kandidatai:

Cobra_Duke - Labai trumpai atsakyta į klausimus, nieko naujo nepasakyta. Kad pasikviesti klaniškius ir mechaniką, aišku kiekvienam, tikėjausi naujovių ar platesnio atsakymo. Sakai, kad turi patirties kituose serveriuose, bet jeigu jau teigi, galėjai paminėti jų pavadinimus, pateikti temas ir pnš. Jeigu vadovavimo patirtis iš tikrųjų buvo naudinga, siūlau iš pradžių pabandyti pasiekti pavaduotoją mūsų serveryje ir įrodyti tai, o tik vėliau bandyti kandidatuoti į direktorius.

Kill_Pill - Į klausimus atsakyta išsamiau, paminėta konkreti taktika, kaip galima būtų pravežti sėkmingą ginklų siuntą. Dėl papildomų veiklų ginklų prekeiviams, stipriai pabrėžei bazės apginimo apmokymus, kas nusikalstamai firmai ir yra vienas svarbesnių dalykų. Ruošiesi suburti stiprų komandos kumštį. Labai smagios idėjos, tik nežinau kiek žodžiai išsipildytų praktikoje, kadangi į firmą darbuotojų pritraukti nėra lengva ir įvairias taktikas lengvai galėtų perprasti teisėsauga, kas šioje firmoje yra didžiausias priešas.

John_Makar - Labai gražiai apipavidalinai, ką norėtum daryti su firma, nors anketa ir nebuvo itin ilga. Smagu, kad klausime apie geriausią ginklų pervežimo taktiką paminėjai konkrečius ir racionalius dalykus, tokius kaip teisėsaugos valdžios sekimas. Dėl papildomo veiksmo firmai, tiesa pasakius, visiškai nusivažiavai. Minėjai, kad išjungtum kvietimus ir darytum reakcijų žaidimą, kas mano nuomone yra vienas primytiviausių dalykų bei visiškai netinkantis nusikalstamai frakcijai. Taip pat kaip Cobra, patirties laukelyje paminėjai savo patirtį kituose serveriuose. Mano nuoširdus pasiūlymas būtų įgauti patirties ir šiame serveryje ir bandyti siekti aukštumų neutraliose firmose, bet tikrai ne ginklų prekeiviuose.

Minde_Vega - buvęs šio darbo direktorius. Buvai nušalintas už neleistinų programų naudojimą, bet kaip nenorėjai išsiplėsti tu, taip neišsiplėsiu ir aš. Nežinau, kaip buvo iš tikrųjų, jeigu ir čytinai, tikiu, kad tikrai pasitaisei. Iš visų kandidatų anketą pateikei geriausią ir greičiausiai vienintelis išpildei mano lūkesčius. Bendrai žvelgiant į anketą, visur pabrėžei, jog svarbiausias šio darbo direktoriaus požymys yra atitinkamas tam charakteris. Sakei, kad galima sulaukti pykčių, barnių, bet priešingai nei kitose firmose, tai laikyčiau kaip tik dideliu pliusu, kadangi tokios charakterio savybės tik paaštrintų veiksmą su teisėsaugą ir taip keltų viso serverio aktyvumą. Labai geras požiūris, jog SAMPe (ne tik ginklų prekeiviuose) susirenkama ne ridą kelti, o padaryti kažką neįprasto. Būtų labai smagu pamatyti tavo rangų pasikėlimo sistemas, kuriose nebūtų jokių sukimų aplink LV ratą. 

Ernis_Torreno - Ir vėl didžiulė patirtis, bet... ne šiame projekte :D Anketoje daugiau kalbėjai ne apie firmą ir jos veikimą, o daugiau apie save. Smagu, kad esi pozityvus ir draugiškas, bet ar tokio reikia ginklų prekeiviams :? Klausime apie veiklas, sakei, kad bendradarbiautum su The Trinitarios klanu, bet ar tikrai esi užtikrintas, kad gautum jo palaikymą? Minėjai, kad darytum naujesnes sistemas, o ne vien ginklų ar algos pasikėlimą, tačiau konkrečiai jų taip ir nepaminėjai 😕

Nl6UlYv.png

Manau, kas skaitė visą analizę jau žino, kas tapo naujuoju direktoriumi, tačiau padarysiu trumpą apibendrinimą. Visi kandidatai tikrai turi perspektyvų, tik kai kurie išsirinko tikrai ne jiems tinkamą sritį. Cobra, Makaras ir Torreno - šaunu, kad kandidatuojate, bet jums siūlyčiau rinktis neutralias firmas, o jeigu manote, kad aš klystu, dirbti toliau ir įrodyti tai kituose rinkimuose. Stipresniais kandidatais laikyčiau Killą ir Mindę. Abu turite tikrai įdomią firmų viziją, tačiau šįkart noriu suteikti šansą Mindei įrodyti tai, ko neįrodė praeitą kartą. Killui siūlyčiau likti dirbti ginklų prekeiviuose ir galbūt netgi siekti ten pavaduotojo, o vėliau netgi ir direktoriaus. 

  • Patinka 10
  • Naudinga! 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GgL6ZMn.png

Naujasis Spec. Pajėgų direktorius

Nl6UlYv.png

Deja, praeiti Spec. Pajėgų vadovai Arminas_Carleone ir Turbo_Max turėjo nutraukti savo veiklą dėl direktoriaus pažeistų taisyklių. Bet kokiu atveju, ačiū už veiksmą serveryje ir puikų aktyvumą, linkiu sėkmės. Naująjį Spec. Pajėgų vadovą matau be jokių rinkimų, patyrusį teisėsaugininką Adidas_Ricka.

Nl6UlYv.png

Adidas_Ricka - dabartinis Policijos darbo direktorius, kurio pareigose jau beveik 2 mėnėsius, o pačioje teisėsaugoje - dar ilgiau. Žmogus savotiško charakterio, serveryje stengiasi sustabdyti nusikalstamumą bet kokia kaina, tiesa kartais tai išsirutulioja į smulkius darbo taisyklių pažeidimus, kas tikrai nėra pliusas. Todėl tikiuosi, paskyrus tave į Spec. Pajėgų direktoriaus pareigas, į savo veiksmus žiūrėsi daug atsakingiau, kadangi jau seniai esi sakęs, kad labiausiai norėtum būtent šio darbo direktoriaus. 

Buvusio direktorių prižiūrėtojo Ernys_Myq įžvalgos, prieš skiriant Ricką į Policijos direktorių:

Spoiler

Adidas_Ricka - labai įdomi asmenybė. Savaites, mėnesius jis gali dirbti kaip labai geras, darbštus ir puikiai savo darbą išmanantis teisėsaugininkas. Tačiau, bet kurią iš tų dienų, akimirkai jis gali tapti impulsyvus ir priimti sprendimą, kuris tą pačią akimirką nutraukia jo darbą teisėsaugoje. Iki šiol Rička ne kartą siekė užimti valdžią teisėsaugoje, tačiau būtent jo impulsyvumas ir prieš rinkimus ar paskyrimą padarytas veiksmas sugadindavo visus planus. Tačiau, po daug bandymų ir nesėkmių ateina ir taip lauktoji galimybė. Galimybė įrodyti, kad jis gali būti ne tik geras teisėsaugininkas, bet ir geras, protingas ir atsakingas vienas iš teisėsaugos vadovų. Dėl jo patirties ir žinių bagažo teisėsaugoje ( kuris iš tiesų yra labai didžiulis ), gero aktyvumo ir motyvacijos užimti šias pareigas, dėl jo gebėjimo vadovauti teisėsaugai ( patikrinta treniruotės bei veiksmų metu ) manau, kad Adidas_Ricka sėkmingai vadovaus Policijos departamentui ir panaikins įsistovėjusią betvarkę joje, todėl sveikinu jį tapus naujuoju Policijos departamento vadovu !

Nl6UlYv.png

 

  • Patinka 9
  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

53edEBr.png

Sveiki, neseniai paliko direktoriaus pareigas Tomas_Dirt. Pamenu, prieš skirdamas šį asmenį, daug dvejojau ar tikrai darau gerą sprendimą, ar nebus šis žmogus lyg marionetė kito žmogaus ir panašiai. Tačiau tą kartą nusprendžiau, kad Tomas buvo geriausias variantas į Taksi direktoriaus kėdę. Per šį visą laiką, Tomas įgyvendino visus mano lūkesčius, nei karto nekilo jokių rūpesčių ir žinojau, kad visada firma yra puikioje būklėje. Noriu pasakyti didelį ačiū už įdėtą darbą, pastangas ir už buvimą puikiu direktoriumi! ❤️

Tomas palikdamas direktorių parašė man, ar perleisiu direktorių Dianai. Net neabejojau, jog ją paskirsiu į direktoriaus kėdę. Tačiau susisiekiau su ja, paklausiau ar nori direktorės pareigų. Jai sutikus, rekomendavau sukurti temą ir atsakyti į žmonėms įdomius klausimus vien tam, kad galėtų pati išsigeneruoti naujų idėjų ir minčių. Kalbant apie Dianą, visą laiką, kol ji buvo pavaduotoja, nekilo jokių rūpesčių ir problemų. Atrodo, kad ji ganėtinai motyvuota bei aktyvi. Paskaičiau šiek tiek atsakymų į klausimus. Patiko, kad mąsto labai racionaliai ir matosi, jog turi naujų minčių ir idėjų, kurias galėtų įnešti į Taksi firmą. Nenoriu daug išsiplėsti, noriu pats pamatyti, kokia ji gali būti gera direktorė. Tad noriu pasveikinti Swed_Diana su taksi direktorės pareigomis, visokeriopos sėkmės ir viliuosi, kad nenuvilsi žaidėjų, kurie tavimi tiki!

 

  • Patinka 15
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...