Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jack_Montecarlo

Išrinktas Ginklų Prekeivių direktorius!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

AjJ9NQu.jpg

QmLC96A.png

Sveiki! Pradėkime nuo pradžių, buvusiam direktoriui Rowland_Quradose kuris atsisakė po 5 dienų nuo direktoriaus pareigų gavimo buvo įrašytas į juodajį sąrašą. Buvęs direktorius nespėjo net gauti nusiskundimų, todėl apie jį nėra ką daug aprašyti. Pradėjus nauja atranka į direktoriaus pareigas neužpildė daug žaidėjų (3 žmonės), bet jų anketos buvo ganėtinai stiprios. Anketose nieko įpatingo neįžvelgiau išskyrus Irmio_Speed idėjas, kuriu norėčiau pamatyti serveryje. Eime prie aprašymų apie mūs kandidatus.

QmLC96A.png

Pradėkime nuo Arminas_Carleone.
Tau prieš pradedant atranka kilo klausimai "ar apsimoka kelti anketą". Atsakiau tau kaip ir visiem kitiem - Bandyti gali visi norintys, o toliau yra mano darbas spręsti tu tinkamas ar ne.

Mane nuvylė tavo užsidegimas ir noras tapti direktoriumi, nes užpildei minimaliai anketą kurioje buvo tiesiog logiški atsakymai į klausimus. Nebuvo idėjų, nebuvo plataus minčių pateikimo. Iš tavo anketos tikėjausi tikrai daugiau nes žinau, kad patirties tu turi šioje srityje. Bet matyt pasitikėjimas savimi pas tave buvo perdidelis, arba tiesiog galvojai, kad direktorių gausi lengvai ko pasekoje neįžvelgiau motyvacijos tavo rašytuose žodžiuose.

Kai parašei, kad padarei klaidą kai pas tavęs rado cheatų - Padarei klaidą, kad nepaslėpei jų tikrinant tavo kompiuterį, ar kad direktorius buvai?. Ar taip, ar anaip - Tu naudojai neleistinas papildomas programas pilnai suvokdamas, kad jos yra draudžiamos. Pamenu koks direktorius buvai prieš tai (ką rašei anketoje), ir galiu pateigti, kad nebuvai toks kokį save parodei anketoje. Nemaniau, kad pildysi į direktorius žinodamas, kad naudojai nesenai čytus ir už tai buvai nušalintas, bet vistiek suteikiau tau šansą pasirodyt kiek tu pasiruošei pasitaisyt ir patobūlėt. Eime prie praktikos.

Tavo praktika buvo ganėtinai prasta, darbuotojai tavęs neklausė ir tu jų nesuvaldei. Blaškeisi po visas vietas, darei grobimą (kas nesigavo) poto pamačius, kad grobimas nesigauna - važiavome šiaip pasišaudyti be priežasties. Vien praktikos pradžioje jau matėsi, kad bus prasta praktika, nes nesugebėjai palaikyti tvarkos ir visi blaškėsi ir darė ka nori. Susirinkimo metu buvome bazėje užpulti teisėsaugos, bet atsišaudėme ir iškeliavome tolyn. Po susirinkimo ir konflikto bazėje kaip ir minėjau, vykome į grobimą kuris nepavyko. Po to vykome pasišaudyti mieste su teisėsauga, šaudymosi metu buvo surakinti darbuotojai (Teisėsauga taisyklių nepažeidė) ir pasodinti į kalėjimą. Tu pradėjai panikuoti ir mėtytis - nebesigaudyti situacijoje. Galiausiai reikėjo tave ištraukti iš kalėjimo, kad toliau vestum praktika. Ką galiu pasakyti trumpais žodžiais, kad praktika tavo labai nenusisekė ir ji buvo ganėtinai smarkiai nekontroliuojama. Leidai darbuotojam daryti ką jie nori ir nesimatė iš tavęs valdymo. Gal tai tavo "komandos" suvokimas, bet kaip kandidatas praktikos metu nepamačiau, kad atrodytum kaip direktorius. Skiriu tau antra vieta.

 

Toliau, Irmis_Speed.
Tavo anketa buvo labai gera, matėsi užsidegimas akyse ir noras kažka daryti su firma. Tavo atsakymas į "kokie bruožai padaro direktoriu geresniu" mane nustebino, nes per šį trumpą laiką savo DPi pareigose tu pirmasis kuris parašei, kad nepasikėlęs žmogus daro direktoriaus pareigas geresnėm.

Tavo idėjos man patiko, aš jų čia neviešinsiu, bet aš labai tikiuosi kad jos pasieks realybės lygį ir pagerins darbo kokybę. Matant anketoje tavo problemų sprendimus, matėsi kad esi atsipalaidavęs žmogus ir nesusireikšmini ties neesminiais dalykais kas direktoriui padėtu "blaiviai" dirbti savo pareigose. Nusižengimuose gal ir pasirodei griežtas su išmetimais iš firmos, bet tokio pabūdžio firmoje reikia griežto žmogaus kuris suvaldytu firmą. Patiko ir tavo nuomonė apie darbuotojų kokybę kur paminėjai, kad geriau 10 gerų darbuotojų nei 20 įprastų nieko neveikiančiu žmonių. Tavo tiesa, gal nevisose situacijose, bet šioje atrankoje ši nuomonė tau pridėjo pliusą. Visa likusi anketa buvo įprasta, viskas buvo gerai ir neradau prie ko prikibti. Eime prie praktikos.

Ką bepridurti tavo praktikoje? Ogi, kad jinai buvo nuostabi. Tiek veiksmo serveryje jau visą mėnesį nemačiau. Jau nuo pat praktikos pradžios susirinkai kolektyvą, man tereikėjo gal viena - du žaidėjus priimt, visa kita buvo tavo paties iniciatyva. Kolektyvą suvaldei sklandžiai, viskas buvo linksma ir draugiška. Nekilo neivieno konflikto praktikos metu, veiksmo buvo pilna ir liko patenkinta tiek teisėsauga tiek nusikalstamoji pusė. Praktikos metu buvo grobimas, ginklų siuntos ir šiaip susipažindinimas su kolegomis arba kitaip tariant "testukas". Neturiu daugiau ko bepridurti, nes viskas klostėsi nuostabiai ir supratau, kad šį kartą turiu tau duoti šansą vadovauti Ginklų Prekeivių firmai ir linkiu tau sėkmės ir daug veiklos šiame darbe, kad neprailgtu veiksmai ir būtų taip visada linksma su savo kolektyvu, kaip buvo praktikos metu. Skiriu tau Ginklų Prekeivių direktoriaus poziciją. Sėkmės darbuose.

 

QmLC96A.png

0c172aa599d2546dcaecfbfec1385779.png

 

QmLC96A.png

Naujasis Ginklų Prekeivių direktorius - Irmis_Speed ! Sveikinimai.

QmLC96A.png

»»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
»»» Nepatekusieji per 24 valandas gali kreiptis per Forumo žinučių gaviklį siekdami sužinoti savo nepatekimo priežastis.

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai direktoriui! Tikrai vertas šio posto, pamenu laikus, kai buvo jis direktoriumi, tikrai GP buvo stipri savo srityje! Sėkmės gabenant ginklus!

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu nauja Direktoriu! :)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Irmeu, Megamaindas nesinervok kitą kart paeis

  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu sveikinu Irmantai, ateisiu ginklu pasikraut ir mentam velniu nuduot;)))) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 23 minutes(-čių), Porn_Star rašė:

Nu sveikinu Irmantai, ateisiu ginklu pasikraut ir mentam velniu nuduot;)))) 

aš daugiau priveščiau :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...