Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jack_Montecarlo

Štai ir naujasis TRV direktorius !

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png
eSxSJ3Z.png
Štai ir naujasis TRV direktorius !

 

Sveiki! Po ilgos atrankos priėjome galutinį sprendimą ir išrinkau TRV direktorių. Pakalbėkime apie praeitą direktorių. Buvęs direktorius Jamal_Murray nupradirbo nei 2 savaičių todėl didelio įnašo į darbą neįdėjo ir nesimatė didelių pastangų darbui. Buvęs direktorius papeikimų nesurinko.
Eime prie šios atrankos. Kaip ir tikėjausi, TRV firma sulaukia daugiausiai dėmesio serveryje kadangi tai yra vienas pelningiausių firmų. Žaidėjų norinčių į firmą netrūko, kandidatai dalyvavo motyvuotai firmoje ir dirbo stropiai. Eime prie kandidatų:

eSxSJ3Z.png

Matt_Federov 
Sveikas. Tavo anketa buvo ganėtinai didelė, pradėjai iškart nuo pasakojimų koks aktyvus tu esi. Idėjos tavo manęs nenustebino nes tai nėra nieko unikalaus, tas pats per tapatį. Paminėjai armijos darbą, ką norėčiau tau paminėti kad armijos darbo jau keletą metų kaip nebėra serveryje. Idėjos tavo kaip kvalifikacijos, papildomos užduotys, geriausiu darbuotojų sąrašas, algų sistemos. Tai yra ganėtinai nuvalkiotos idėjos, bet kas mane sudomino t.y. slapti prižiūrėtojai kas gal ir būtų ganėtinai įdomu pamatyti darbe. 
Apie kokius krovinių stotis tu čia aprašei idėjose, kokie darbų maršrutai. Kokie dar krovinių siuntimai tam tikriem darbam? Neišplėtojai savo idėjos nes jos visiškai nesupratau. Visos kitos idėjos kaip ir įprastos pasirodė. Eime prie motivacinio laiško.

Laiške iš tavęs daugiau pamačiau pažadų nei kokios informacijos ar pasakojimo. Taip, minimaliai save pristatei (kas neįtakoja tavo šansų). Laiške pagrindas buvo aprašytas kiek laiko būsi, ka darysi ir t.t. Nieko daug negaliu apie tai aprašyti nes nuomonę susidariau, kad mėgsti daug prisižadėti ko pasekoje iš patirties žinau, kad kuo daugiau žaidėjas prisižada - tuo mažiau padaro. 

Tavo nuomonėse 3 klausime apie ginklų siuntas parašei, kad reikia mokamų paslaugų vien dėl kuro, bet netik kuras tau kainuos, kainuoja ir pasikrovimas ir rizika teisėsaugos kadangi tai yra nelegalus užsiemimas.  Nuomonės tavo man patiko pagrinde dėl kuro degalinių transportavimo apmokęstinimo, BET sąvininkai degalinių yra neaktyvūs ir neapmokėtų kuro furistam, ko pasekoje serveris liktu be kuro. 
 

Eime prie praktikos:

Prasidėjus praktikai mes išvykom į El Quebrados kaimelo pakrašti kuriame vyko lenktynės su fūrom. Lenktynių metu dalis vairuotojų netūrėjo ką veikti nes buvo palikti be priežiūros ir tiesiog sedėjo afk be veiklos. Tau sunkiai sekėsi orentuotis tam tikrose situacijose ir teko remtis daugelio darbuotojų pasiūlymais atlikti tam tikras užduotis. Puse praktikos laiko (apie 30min) vyko vien lenktynės kas man leido supranti, kad tinkamai praktikos laiko nebuvai susidėjęs.
Pasibaigus lenktynėms, vykome į Fc kalną kuriame tu darei klausimaniją, bet ir ten pasirodei prastai, klausimai vyko chato principu ir kaikurie darbuotojai būdami užmutinti negalėjo dalyvauti klausimanijoje, buvo mažai klausimų ir jie buvo silpni.
Pastebėjus, kad klausimanija nesigauna normaliai, susirinkome ir išvykome į everesto kalną, užduotis buvo užvažiuoti į kalną. Užvažiavus į kalną tiesiog sedėjom ir praktiškai nieko neveikėme. 
Likus 5 min iki praktikos pabaigos padarei bulių kautynes ir po to praktika pasibaigė.

 

Bendras pastebėjimas:

Tavo anketa buvo ganėtinai stipri, viskas surašyta buvo gražiai ir aiškiai. Matėsi kad forumui skyrei laiko ganėtinai nemažai ir matėsi, kad stengeisi. Praktika tavo buvo silpniausia iš visų kandidatų, matyt nepasiruošei praktikai arba netūrėjai tam patirties. Kontroliuoti darbuotojus drausmės aspektais tau buvo sudėtingiausia. Kas dar pridėjo tau prie minusiuką, yra tai, kad rašynėjai man tiek serveryje tiek skypėje kada bus analizė, pastoviai klausinėjai keistų klausimų ir nekartą tau atsakius, kad kantriai lauktum, vistiek rašynėdavas klausdamas kada analizė ir t.t.

 

 

Denis_Snow 

Oho kiek prirašei apie savo istoriją nuo pirmų dienų. Neesmė, kad prašiau apie direktoriaus pareigas tik parašyt :D Tavo nuomonė apie krovinius ir darbuotojus man patiko, parašei logiškai ir paprastai. Tavo rangų pavadinimai mane prajuokino, nuoširdžiai. Kodėl paminėjai tik 8 rangus, kai darbe yra 10 rangų? Jų nepanaudosi? Tavo atsakymas į 9 klausimą man patiko, paminėjai, kad TRV firmą reiktu padaryti labiau pastebima su kuo aš visiškai sutinku. Daugelis direktorių neviešindavo firmos ir ji likdavo šešėlyje ko pasekoje ir nebuvo populiarus darbas, nes nedaugelis žinojo, kad galima nemažai uždirbti šioje firmoje. 

Tavo motivacinis laiškas nebuvo labai didelis, bet jame buvo daug man patikusios informacijos. Papasakojai apie save, kas man patiko nes su tavo nuomone aš sutikau visiškai pilnai. 

Tavo nuomonės klausimuose paklausus ar ginklų siuntos tūrėtų būti nemokamos, tu atsakei kad taip. Kodėl? Ar neapgalvojai, kad jų pasikrovimos yra mokamas, kad tai yra nelegali siunta ir teisėsauga gali atimti krovinį, kad pats krovinys nėra labai pelningas? Manau gavęs pareigas tai labai greit suprastum. Tavo nuomonės man patiko, nes žinai ką rašai ir apie ką. Daug ko pasakyti apie tai negaliu.

Tavo praktika:

Praktikos pradžia užsilaikė, ji prasidėjo 20:10. išvykus iš bazės pradėjome važynėtis po miestą, keleta fūrų apsivertė.
Praktikos metu kandidatas pradėjo smarkiai laginti, matyt gal kažkas ddosino, bet tai nesutrugdė bandyti toliau. Kandidatas nors ir neprisijungęs serveryje, per TS stengėsi palaikyti veiklą.
20:20 atvykome į LV drag trasą kuriame mes darėme fūrų drag lenktynes, ko pasekoje buvo nelygu, nes kaikurios fūros buvo tiuninguotos ir buvo su NOS, o kitos buvo "stockines". Pasibaigus dragui, gryžome į baze. Bazėje pasiemėme kuro cisternas, išvykome į kuro siuntą, vežėma benziną į 6 degalinę. Neužtekus visiem kuro cisternų, darbuotojai vyko į pasikrovimus atskirai vieni patys. Transportavimo metu kandidatas bandė supažintinti darbuotojus su kuro transportavimo komandomis kaip pvz /marsrutai ar /degalines.  Baigus siuntą padarė kandidatas klausimaniją. 
Praktikos pabaiga 20:50.

Bendros pastabos:Tavo anketoje nebuvo prirašyta visokių nesamonių ar "tuščiažodžiavimo", visi atsakymai man patiko, nors buvo pora prie ko galėjai pasiginčyti. Motivacinis laikšas buvo toks nei permažas, nei perdidelis, laiške nebuvo prirašyta nesamonių kad tik palaikyti žodžių skaičių. Praktika tau sekėsi silpniau nei forume, kažkas ddosino, bet visiem buvo linksma ir buvo daug pozityvo kas padėjo tau išlaikyti balansą. 

 

Arminas_Carleone

sveikutis, ir vėl tu čia :D

Nu kažn seni, prirašei čia visai. Anketa tavo aprašyta gal ir normaliai? Nžn. Šiaip viską detaliai surašei, mldc. Tik poroi vietų nusišnekėjai. jei būtų neaktyvus mechanikai tai administratoriai galėtu pripildyti kuro žaidėjam, tu rimtai čia? Administratoriai neturi tokių galimybių. Apie Tr. detales irgi visai neteisingai aprašei, jei tr detalių nėra atvežta, vadinasi nėra kaip pagaminti tr priemonės ir jos nebūtų laisvos pasikrovime. Pasikrovimo sandelį tr priemonių skaičius priklauso nuo atvežtų tr detalių, todėl šioje vietoje suklydai. 

Tu paminėjai savo klaną, kad kviestum savo darbuotojus į klaną dėl papildomos veiklos. Tu čia pajuokavai, ar rimtai? Neautralų darbą kišti į klanų reikalus? Aš esu prieš tokius dalykus. Jei darbuotojas nori, jis pats gali įsidarbinti į klanus ir dalyvauti grobimuose ir kitose veiklose. 

Daug kur rašai "jei gaučiau direktorių", nuskambėjo kaip daugiau pažadų nei tikros veiklos. Motyvacinio laiško neparašei, taip, tai neprivaloma. 

Nuomonėse paminėjai, kad ginklų siunta turi būti nemokama, bet matyt neapsiskaičiavai, kad firmai tai būtų nemažas minusas. Nes pasikrovimas kainuoja, pelnas nėra didelis negana to, kad tai yra nelegali veikla ir gali būti atimtas krovinys nuo teisėsaugos. 

Eime prie praktikos:

Praktikos pradžia 21:30
pradėjome nuo siuntos, kas vežė ginklus, o kažkas kurą. Nebuvo vienos bendros siuntos. Taip, darbai buvo visiem individualiai paskirstyti ir viskas ėjosi sklandžiai, bent jau pradžioje. Pristačius krovinius, visi gryžo į bazę ir buvo atliekama klausimanija darbuotojams. 
21:54 kaikurie darbuotojai negalėjo atlikti klausimanijos, nes buvo užtildyti serveryje, nebuvo duota galimybė atsakynėti visiem teamspeake. 
Po klausimanijos vyko vėl lygiai tokia pati krovinių/kuro siunta, tik dabar darbuotojai apsikeitė vietomis ir vežė skirtingus krovinius. Gryžus po siuntos 22:12 buvo daroma ir vėl klausimanija.
Po klausimanijos mane nustebino, kad pagaliau kažkas unikalaus, buvo daroma užduotis kurioje darbuotojai turėjo lenktyniaut, ieškoti pasleptos priekabos miesto ribose (Jos lokacija buvo pasakyta). Pirmas pargabenęs priekabą, laimėjo pinigų. Po užduoties vykome su tralais į lv drag trasą kurioje buvo bulių kautynės. Po kautynių vyko masinė mašinų siunta.
Praktika užsitęsė 20 min kas leido parodyti, kad kandidatas neįtilpo į duotą laiką.

Bendros pastabos: 

Tavo anketa.. nu matėsi, kad patingėjai ją parašyti kaip ir motivacinį laišką. Bet, tavo praktika buvo viena geriausių šioje atrankoje. Negaliu pasakyti, jog esi geras variantas, bet ir neblogas į šiuos direktorius. Gaila, bet nesuteiksiu tau galimybės šįkart tapti direktoriumi. 

eSxSJ3Z.png

 

Daug galvojau, vienas visai netūrėjo patirties direktoriavime, kito anketa buvo nuostabi, trečio praktika buvo labai gera. 

Visi trys buvo kažkuom įpatingi, bet ir tūrėjo savų minusų. Tikrai buvo sunku nuspręsti, todėl ir užtrukau papildomas kelias dienas, pastebėti kandidatus serveryje. Todėl nusprendžiau suteikti direktoriaus pareigas žaidėjui:

Denis_Snow

 

Antrąją vietą skiriu kandidatui, kuris rodė pastangas tiek forume, tiek serveryje (gal net ir perstipriai). Viskas su tavo kandidatavimu buvo kaip ir gerai, bet atmušė mane tavo pastovus rašynėjimas ir klausinėjimas kada bus kieno praktikos, kada bus analizės ir t.t. Parašiau vieną kartą, kad kantriai palauktum, bet nesiklausei ko prašiau iš tavęs. Siūlau tau pabandyti popirma pavaduotojo pareigose pas direktorių (Jei jūs susitarsite), išbandyti pareigas, pamatyti kaip viskas vyksta ir tada bandyti vėl. Ačiū už supratingumą. Atrąją vietą užėmęs žaidėjas yra:

Matt_Federov

 

 

Tiem, kas neskaitė analizės, o tik ieško kas gavo direktorių:

Naujasis TRV direktorius: Denis_Snow

eSxSJ3Z.png

»»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
»»» Nepatekusieji per 24 valandas gali kreiptis per Forumo žinučių gaviklį siekdami sužinoti savo nepatekimo priežastis.

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, sekmes darbuose.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, sėkmės darbuose :) Nepavesk .

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu laikyk iki naujų metų.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, linkiu sėkmės darbuose! Nu kaip buvusį Direktoriu, tai jau bent mane galėjai aprašyt, būtum bent radęs ką pasakyt :D Arba ne

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki analizė, sekmės  💪☝️

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai !

Didžiausios sekmės!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį TRV direktorių, išlaikyk metus laiko, užsuksiu. Sėkmės tau

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Deni, sėkmės tau valdant TRV firmą!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujaji direktoriu. Sekmes poste ;) tikiuosi isbusi 30 dienu :D 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...