Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


John_Duke

Atsiliepimas apie projektą - John_Duke

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, šiandien nusprendžiau parašyti atsiliepimą apie projektą, šį projektą žaidžiu nuo 2015 metų su įvairiomis pertraukomis, bei kitais vartotojais. Šiame projekte mačiau esu labai daug laiko praleidęs, todėl turiu šiek tiek sukauptos informacijos, kurią pateiksiu apie Las-Venturas.LT

  • Kas man patinka Las-Venturas.LT projekte? Šiame serveryje tikrai yra neblogų sistemų, traukiančių dėmesį. Nuo serverio pradžios iki dabar  yra labai daug pasikeitimų. Tačiau labai malonu, kad  serverio Pgr.Administracija išklauso bent dalį pasiūlymų, kurie būna įgyvendinti. Tas mane labai džiugina, kadangi ne visuose projektuose yra išklausomi žaidėjai. Taip pat projektas pasižymi labai gražiais MAP darbais. 

 

  • Kas man nepatinka Las-Venturas.LT projekte? Viena iš didžiausių šio projekto problemų yra nedraugiški žaidėjai(kalbu ne apie visus) visur yra visokių žaidėjų, tačiau čia jų yra tikrai per daug, dažnai pastebėjau vyksta ginčai per įvairius  viešus susirašinėjimus, pavyzdžiui /vch, žmonės vieni kitus kolioja ir t.t. Taip pat pastebėjau, kad kai kurių nemokamų administracijų šiuo metu yra korumpuoti. O daugiau kaip ir viskas gerai.

 

Taigi, apibendrinant norėčiau pasakyti, kad Las-Venturas.LT projektas turi ir teigiamų ir neigiamų savybių, visi žinome, kad nei vieno projekto nėra idealaus. Tad mano manymu projektas yra neblogas, tačiau trūksta didesnės komunikacijos, žmonėms bendraujant. Kaip ir sakiau iš išvaizdos projektas tikrai puikiai išdėstytas, puikūs MAP darbai, neblogos ir kai kurios išskirtinės sistemos.Sėkmės.

 

 

 

 

  • Patinka 4
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 2 minutes(-čių), Louis_Morello rašė:

nu ir margas pas tave pasaulis seni, suauk biški

Sakai suaugt ir seniu vadini tai kaip suprast? :D 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, John_Duke rašė:

Sakai suaugt ir seniu vadini tai kaip suprast? :D 

prašom iš žodynas.lt

1. senas žmogus: senio pasakos. Atėjo kažkoks senis, senukas (seniukas). Postringauja kaip senis
2. suaugęs (gyvulys, paukštis): senė avis. Senis arklys. senės vištos.
3. tarm.,familiariai vyras, žmona.
S. besmegenis (iš sniego nulipdyta žmogaus figūra). senis etnogr. prietaisas degančiai skalai įkišti, žibinčius.

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai smagu, kad parašei savo nuomonė. Atėjęs į serverį įduosiu 100,000€ už gerą atsiliepima❤️❤️❤️

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas John, smagu matyti, kad skiltyje atsirado naujas atsiliepimas apie projektą. O kalbant apie patį atsiliepimą tai nebuvo jis blogas, parašei kas tau patinka, kas nepatinka ir tas gerai. Bet galbūt galėjai tikrai daugiau visko parašyti, nes per tiek metų žaidimo tikrai esi manau didesnę nuomonę susidaręs apie projektą ir galėjai daugiau ir papasakoti. Taipogi patarimas toks, kad nedaryk tokio margo turinio, nes nu tikrai paskui nekaip žiūri (bent man), galėjai tų skilčių pavadinimus paryškinti uždėti viena spalva, o patį tekstą juoda spalva, paryškinti svarbias vietas ir tiek. Bet kaip ir minėjau nėra jis labai blogas, nes visgi parašei gan nemažai kas tau patinka ir kas ne. 

Tau skiriu "atlyginimą" už parašytą atsiliepimą -  ★★ - 20 tūkstančių (daugiausia galima gauti nenaujokui 40 tūkstančių)

Dėkui, kad parašei, susisiek žaidime dėl atlyginimo. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiku, kad parašei atsiliepimą. Tik keista, kad skundies dėl serverio žaidėjų kurie konfliktuoja nors ne ką pats mažiau mėgsti įžeidinėti žaidėjus. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...