Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Louis_Morello

Atsiliepimas apie projekta - Louis_Morello

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki.

Manau visiems gerai žinomas esu, kaip čyteris ir kažkoks kitas žmogus, iš anksčiau. Serveryje žaidžiu bei esu aktyvus nuo 2014metų Liepos mėnesio, apie šį projektą sužinojau žaidimų portalę, kai tik pamačiau Invio pranešimą. Serveryje turėjas labai daug paskyrų jos visos buvo bent mažiausiai du kartus užblokuotas už čytinimą, bei piknaudžiavimą serverio komandomis ar šiaip kažkokiomis kitomis priežastamis. Serveryje mano paskyros egzistuoja: Stephen_Lawson, Vorv_Zakone, Arnas_White, Louis_Morello. Serveryje savo veikla pradėjau su paskyra Arnas_White, tai buvo 2014metų Liepos mėnesį. Nėra paslaptis kad aš čia ilgai neužsibuvau, kadangi leavinau, ir išėjau žaisti į kitą serverį tai yra pas Admin_Bumeris/Tautrimas_Juška projektą. Praėjus daugiau nei 2-3 metam, sumaniau grįžti kadangi @Kevin_Costner, man pasiūlė ateiti vėl žaisti kadangi jie turi klaną, ir pasiūlė prisijungti prie jų gretų. Aš pagalvojau kodėl ne? SA:MP buvau leavinęs, kažkur apie pusę metų, bet norėjau kažko naujo išbandyti todėl čia prisijungiau. Dar pamenu iš anksčiau kaip egzistavo mafijos, aš tarp jų buvau ir jeigu neklystu buvau pas @Edvinas_Daedo kai buvo valdžioje, Yardies mafijos lyderis. Bet visgi viskas vyko 2014 metais. Poto kai grįžau į Las-venturas.lt projektą tai buvo praeitų metu 2018m vasario mėnesį. Aš pagalvojau, kodėl taip viskas pasikeitė ir krito žaidėjų skaičius? O poto pergalvojau viską labai gudriai, viskas pasikeitė nuo to laiko, ir pagrindiniai savininkai, tiek projekto programuotojas, bei žinoma pati serverio/projekto komandą. Bet čia nėra komandos kaltė kad žaidėjai visi išsilakstė, galvojau kad jiems nusibodo tapati rutina ir nebėra ką veikti, bet serveryje pražaidęs pora mėnesių 2018m. Supratau, kad serveryje tikrai veiklos trūkumas, kai viravo mūsų klanas, gal net geriausias tais laikais tai buvo „Rollin 30s Outlaw Bloods“ nėra paslaptis kad tuo momentu pasigavau labai durnai su nitro modų... Ir teko leavinti, kadangi buvo atsiradę jau klanų blistai, aš jį patekau, ir poto grįžau gal vėl po pusės metų pertraukos, visi mano draugai/pažįstami buvo leavine projektą, buvo sunku vėl iš naujo susirasti pažinčių bei bendraminčių. Praėjus kiek laikui aš įstojau į „Spec.Pajėgas“ pas @Arminas_Elegy, ir po kažkiek laiko pradėjau su juo sueiti, prasidėjo visas žaidimas, kalbėjimai naktimis, veiksmai viskas kas tik priklauso mano pažintimis su serverio žaidėjais, poto peršokau į kitas gretas, bandžiau bendrauti su įvairiais žmonėmis t.y. komandos nariais, serverio žaidėjais, sekėsi nelabai gerai, bet stengiausi kad viskas eitu kuom geriau. Ir šiaip labai dėkoju, @Jack_Montecarlo kad leido bandyti į direktoriaus postą, nežinodamas apie mane, visos istorijos, tikiuosi nuomonę pasikeis. Bet kaip yra sakoma, visi esame padarė klaidų, o iš tu klaidų mes mokomės. Visą istorija apie mane.

Serverio pliusai:

Serveryje šiuo metu veiklos pakankamai, tiek „DM“ arena aktyvi pastoviai ateina kažkas pasišaudyti, veiksmo užtektinai, žaidėjų irgi nėra per daugiausiai bet gerai kad jų nėra kaip bumeryne, nes, būtu visokie lagai, masiniai žudymai, ir panašiai. Serveri kas labiausiai puošia tai yra projekto komanda, kad jinai niekados nepaliks tavęs likimo valiai, visada išties pagalbos ranka, bei padės tau tada kada net nesi teisus, bandys atrasti kompromisą, kad tik padėti kiekvienam serverio žaidėjui.

Serverio minusai:

Administratoriai yra visiška tragedija, kol tu iš jų prisiprašysi pagalbos tai nežinau, galėtum spėti apsišikti trys kartus sau ant galvos, bet nekalbu apie komandos narius, apie juos nieko prieš neturiu, tik tie kur nusiperka adminus, jiems svarbu turėti ta statusą, ir daugiau nieko. Realiai Tošha, labai liūdina mane kai yra sakęs, kad serverį pakeis kuom labiau į gerą pusę, nu nemanau kad tu kažką gero darai serveryje, mano atžvilgiu, iš pat pradžių nieko nesakau, stengeisi viskas ok, bet dabar jau labai apleidai savo pareigas... Bet manau viskas bus gerai, ir pasikeis požiūris į tave. :)

Išvada:

Serverio sistemos yra unikalios, jų nepamatysi kažkuriam kitam serverį, tiek veiklos nėra kiek čia, serveris spindi kiekvieną dieną, ne žaidėjais, bet jo unikalumu, ir užsispyrimu kad dar viską įmanoma pakeisti SA:MP'O pasaulyje. 

O apie tie kurie nusiperka admin'us dėl vaizdo, tai jus net neesat verti tu pareigų, jau verčiau jus už tuos pinigus galėtumėt, saldainių ar šiaip kažkokį skanėstą nusipirkti.

  • Patinka 4
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Louis, smagu matyti dar vieno žaidėjo atsiliepimą apie projektą, bet šis atsiliepimas nelabai panašus į atsiliepimą, nes didžiąją atsiliepimo dalį tu rašei apie savo istorija serveryje, o manau, kad atsiliepime apie projektą nereikia rašyti savo istorijos serveryje, galbūt tik prisistatymas pradžioje ten: kiek laiko žaidžiate, iš kur sužinojote projektą ir kodėl sumanėte parašyti atsiliepimą, bet ne visą istoriją. Bet žinoma buvo matyti ir atsiliepimas apie projektą, bet galbūt nereikia atsiliepime lyginti kas yra kitam, o ko nėra čia, nes gaunasi vos kaip ne reklamavimas. Taipogi galbūt galėjai paryškinti "skiltis", pvz: "Serverio minusai:" panašiai taip. Ir tikrai galėjai daugiau parašyti atsiliepime, nes manau esi tikrai normaliai pražaidęs.

 

Tau skiriu "atlyginimą" už atsiliepimą - ★ - 10 tūkstančiai(daugiausiai galima gauti nenaujokui 40k).

Dėkui, kad parašei atsiliepimą, dėl atlyginimo susiek su manimi žaidime. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

serveris gan geras bet del CBUGO gandu tai tikrai kaskaip hujovai einat ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 4 minutes(-čių), Simonas_Brother rašė:

tiek gezas prirašė ir gavo tik 10k :DDD

5min tokį tekstą parašyt. :) Jeigu turi galvą, ir minčių išdėstymą ir turi ką parašyti, tai manau nėra sunku parašyti. Beto iš komandos nariai daugiau davę, už šitą atsiliepimą. ;) Taip kad nežinai gali pust į visas keturias pusės. :)

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...