Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Deividas_Audi

Atsiliepimas apie projektą - Deividas_Audi

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki!

Taigi aš šiame projekte jau žaidžiu 2 metus. Susikūriau savo paskyra 2017-09-01 , taip taip rugsėjo 1-ąją. Tik atėjus į serverį man padėjo gerai žinomas @The_Deus. Jis man aprodė Las-venturas miestelį. Pažaidęs daugiau  pastebėjau, kad šiame projekte labai draugiški žaidėjai, visiem padeda nors yra paprasti žaidėjai kaip ir aš. Taip pat šiame projekte ir gausu atnaujinimų, kurie kartais nustebina.

Dabar serveryje mažokai žaidėjų, daugiau lankosi forume nei pačiame serveryje. Kartais vakarais prisijungia daugiau žaidėjų, aišku visi po darbų ir t.t. Gaila, kad serveris miršta, bet aš manau, kad jis atgis. Su tokiais maloniais ir draugiškais žaidėjais projektas atgis ir gyvuos dar ilgai.

Tai viskas ką norėjau pasakyti. 

Ačiū už dėmesį!

  • Patinka 2
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Deividai. Smagu matyti, kad parašei atsiliepimą. Atsiliepimas trumpas, daug nieko nepapasakojai, bet nėra labai blogai, nes kaip ir visiems kartoju svarbiausia, kad netingėjai ir pasinaudojai progą parašyti atsiliepimą ir iš to uždirbti. Perskaitęs pamačiau, kad tau irgi padėjo The_Deus kaip ir daugeliui, nenustebau (juokiuosi). Na, o galėjai parašyti tikrai daugiau,nes žaidi daugiau nei 2 metus, o galėjai parašyti: savo įvykius serveryje , mėgstamiausius dalykus/veiklas, kaip sužinojai apie projektą, tavo manymui ko trūksta projektui ir t.t. Bet vistiek smagu, kad bent truputį pasistengei ir parašei.

tau skiriu atlygį - ★ - 15 tūkstančių  NENAUJOKUI

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...