Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Josh_Makar

Atsiliepimas - Jūsų mylimas Makar'as

Rekomenduoti pranešimai

~~~ LAS-VENTURAS.LT ~~~

(Makaro istorija prasideda 2019)

(Jūsų pirmas žingsnis į pačia apačia nueinam)

 

Pirmasis įspūdis šiame projekte

Pirmasis įspūdis, kaip tokiame serveryje yra nuostabiai - nuostabus. Pradžia, nuo kada reikėjo pasirinkti, ko sieksi? Kaip seksis? Ar apskritai man jis patiks? Smagu pranešti, jog man šis serveris iš tiesų patiko, šitiek azarto ir peštynių tiek /vch ar net per /vis mane stebindavo kasdieną. Senbuviai, kurie išlikę yra pagarbūs, faini su noru tęsti ir padėti kitiems, bent jau mažuma, bet esu su gera nuomone. Žaizdamas šiame projekte, jusdavau dvasią, kurią nori bent jau justi dauguma, didesnis žaidėjų kiekis serveryje.. Bet jų pastangos padidinti žaidėjų kiekį nėra bergždžios. Šiek tiek serverio administracija pavargusi, kiek esu pastebėjęs.. Bet turim ką turim, galbūt tai siurprizas o gal tai bus nuostabus nusivylimas. Bet serveris, kuriame žaidžiu nuo 2019-01-13 Mane labai sužavėjo. Per dieną pražaizdamas daugiau nei 200 minučių, galiu teigti, kad tikrai neužtenka norint daugiau, nors ir veiklos čia mažai. Žaizdamas, pastebėjai tiek bukų ir tobulai besikūrinčių asmenybių, tiek mažamečių, net labai ir iki senyvo amžiaus žaidėjų, kurie dar šaunuoliai, padeda. Jei suteiktų vertinimo lentelę, duočiau stiprų 9, nes serveris be įdų ne serveris. Bet žadu likti čia ilgiau, kiek Invision_White ir Max_Tosha leis pabūti. 

 

 

 Apie serverio direktorius, jos valdžią 

Serverio direktorius esu visiškai puikios nuomonės, kadangi visi valdžios atstovai stengiasi, suteikia šansą net tiems, kuriems yra tikrai sunku, pabūti/prabūti/padaryti. Esu girdėjęs ir matęs, jog sakydavo žmonės, kad direktoriai, nori pasirinkti pačius geriausius firmos pavaduotojus, čia tiesa? Norėčiau paskyti, kad taip. Direktoriai tikrai nenori nukentėti per savo skirtus pavaduotojus ir taip nusižeminti savo vardą tokiame puikiame serveryje. Norėčiau pasakyti tai kiekvienam, jog žmogus, savo atvaizdu neparodo savo visų būdo bruožų įdas. Suteikti šansą reiktų kiekvienam, jog žaidėjas, galbūt to siekė visus savo metus ar net kelerius metus, bet jam nepavyko, dėl jūsų užsispyrimo, noro dirbti geriau, nei jis gali. Bet kartais reikia užsispirti ir padaryti kažką tokio. Bet baigiant, esu puikios nuomonės apie juos svarbiausia jie yr aktyvūs. Tik per daug papeikimų negaukit.

 

 

 Projekto siekimai/pasiekimai 

 

Esu projekte neseniai, bet jau turiu mediko pareigas, esu medikų pavaduotojas. Kitų atžvilgiu tai atrodo galbūt keista, pareigas gaunantys asmenys gauna, turintys nuo 100.000 xp, bet taip, mano atžvilgiu taip neatrodo, kad medikų darbas yra labai sunkus. Su samp žaidimo platforma esu jau nuo 2016 metų pradžios. Tiek patirties, daugelyje serverių, skirtingos patirtys ir įgivendinamos idėjos, mane sukūrė LV projektui, tobulėti toliau, siekti kažko ir būti kažkuo kitu. Tokiame projekte gauti pareigas, kaip iš mamos gauti 10.00 Eur ant kebabo. Bet aš esu pastovioje būsenoje, kad aš stengiuosi laikyti valdžią kuo ilgiau ir būti prioritetu kiekvienam žaidėjui. Suteikti to, ko nesuteikė kiti. Esu džiugiai nustebintas, jog Aurimas_Bosas mane išsirinko būti šios firmos pavaduotojumi.

 

 

 Apibendrinimas LAS-VENTURAS.LT 

Pradėdamas čia žaisti, pamaniau, jog galbūt aš galiu žaisti kitame serveryje, bet tuo pačiu ir galvodavau, jog galiu pasirinkti šį serverį ir tuomet su idėja/mintimi "Jog nei viena diena nepraeitų veltui" Šį citata turėtų būti kiekviena pozityvaus žmogaus mintis šiam serveriui, kam rinktis kitą, kur viskas yra supainiota ir netvarkinga, kai galima žaisti čia, kur viskas patogu, tiek fainų žmonių čia krūva neskaitant tie kurie megsta išsilieti viešai, bet administratoriai dirba, kaip paverėratės. Iš tiesų čia būti man gera, tiek su firmos darbuotojais, tiek su visais žaidėjais. Kurie net pasisveikina... Linki sekmės ir ttr.  To nepamatysi kituose serveriuose, bet nėra ką ir apie kitus kalbeti, kai čia taip gera. Kaip ir rašiau, jog linksiu iki tol, kol leis Pagr.administratoriai. Tai tik tiek, gaila neišsiplėčiau apie viską, bet man kolkas viskas čiki, tiek mechanikės skaistuolės tiek kiti.

 

♠ Rašiau klausantis šios dainos ♠

 

 

 

 

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai smagu, kad parašei tokį atsiliepima, atėjęs į serverį įduosiu 100,000€. ❤️❤️

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Josh. Labai smagu matyti, kad nepatingėjai, susikaupei ir tikrai parašei puikų atsiliepimą apie projektą. Patiko, kad viską suskirstei į atskiras skiltis ir skilčių pavadinimus paryškinai, pakeitei spalvą. Patiko, kad pats atsiliepimas nesuspaustas, tarp skilčių tarpai yra ir t.t. Gerai padarei, kad parašei pirmus įspūdžius prisiregistravęs į serverį, mačiau tavo atsiliepime ir projekto pliusų ir minusų. Smagu, kad ir įkėlei muziką skaitovams paklausyti skaitant. Na ir žinoma buvo mažų klaidų, buvo smulkių vietų kur sunkiau persiskaitė, kad truputį suklydai, bet pačią mintį pagavau. "Kitų atžvilgiu tai atrodo galbūt keista, pareigas gaunantys asmenys gauna, turintys nuo 100.000 xp,", manau  tikrai nereikia turėti 100k xp, kad gautum pareigas, pamenu pats kaip gavau direktorių turėjau manrods tik 60-70k xp. 
Na ir smagu buvo skaityti!

Tau skiriu atlygį - ★★★★★ -  65 tūkstančiai NENAUJOKUI

 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...