Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Zavadyla_Aycm

Nuomonė apie projektą-Zavadyla_Aycm

Rekomenduoti pranešimai

Tariu sveiki, kas skaitys mano nuomonę😁

Tai va pirma norėčiau pradėti, kada pirmą kartą Šį servery užmačiau ir nuo ko viskas prasidėjo😋

Tai jei tiksliai suradau jį prieš 2 dienas, t.y. 2019-10-26d.

Kai registravausi galvoje buvo mintis "ateisiu, išsilaikysiu teises, pašaudysiu ir išeisiu", bet NE. Mane sužavėjo aplamai viskas ir kai tik susimastau, kiek darbo yra įdėta į šį projektą, aš tiesiog alpstu, xexe.

Tik atsiradęs, galvojau mhm nuo ko gi čia pradėti, silpsta sveikata, vaizdas sukasi, pradėjo nervuoti xd. Pagalvojau, kaip dirba šoame serveryje administracija ir ką Jus galvojat, akimirksniu Edgaras_Nesakysiu, pasisiūlė padėti, sugaišo savo brangaus laiko apie valandą, padėjo susitvarkyti didžiausią dalį, skaitykime viską. 

Kiekvienas dalykas, kurį reikia atlikti, kad žaistumet pilnavertį žaidimą, t.y. vizos, pasai, teises, migracijos, telefonai ir t t. Taip sudomino, viskas taip atrodo realistiška, kad privertė mane gnybtis į šį žaidimą toliau. Susipažinau su pora žmonių, aišku jų yra įvairių, bendrsujančių, šaudančių, gadinančių viską, kas yra aplinkui, didelė dalis nenustigsi vietoje, kaip nori padėti ir tai ne tik administracija, paprasti, skurdoki žmonės 😁. Žodžiu, tikrai reikės papildyti, ką čia prirašiau.

Apibendrinant dabar dirbu Taski įmonėje, puiki valdžia, kolektyvas taip pat neblogas. Mėgaujuosi žaidimu ir padedu naujokams ir kitiems žmonėms įveikti savo kelionių tikslus. Jei ką brukštelkit pavešiu, xexe. Gero vakaro!😊

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Zavadyla! Smagu matyti "šviežio" žaidėjo atsiliepimą apie projektą. Atsiliepimas buvo paprastas ir manau lengvai suprantamas. Galbūt kaip naujas žaidėjas negalėjai labai daug prirašyti, tai labai ir nesakysiu nieko, bet turiu ką pasakyti. Manau, kad nereikėjo padaryti tokio "žalio" atsiliepimo, galėjai suskirstyti skiltimis atsiliepimą, skilčių pavadinimus paryškinti, o kitą tekstą padaryti juodu. Kai kur buvo matyti skubėjimo klaidų, raidės susivėlusios. Galbūt galėjai neskubėti, persiskaityti ir galbūt kilus minčių papildyti. Bet šaunuolis, kad pasistengei ir parašei!


Tau skiriu atlygį - ★ - 15 tūkstančių (iki 11/03 +10kNAUJOKUI

naujokui,nes parašei kaip dar nebuvai pražaidęs 5 dienas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...