Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Stock_Player

Atsiliepimas apie projekta (Verta skaityti)

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi esu naujokas Stock_Player

Ir manau jog sėkmingai pradėjau savo kaip naujoko kariera.

Prisiregistraves bei prisijungęs į serverį kaip ir visi žaidėjai gavau lagaminą kuri turėjau nunešti į viešbučio kambarį, kuris buvo užrakintas, ir net nežinodamas jog galiu paspausti įeiti į kambarį, pradėjau rakinimo procesą, kuris iškart sukėlė smalsumą kas gi bus toliau, pasidomėjau per /adminams sužinojau jog atrakinus viešbutį bei paėmus /kapsulė gausiu įvairių prizų (ginklą, patirties taškai, pinigai, bei reputacijos taškų) 

Atrakinau bei spėjau pirmas paiimti kapsulė laimėjau 11.000€ 130deagle kulkų, reputacijos taškų bei pirmųjų patirties taškų, pristačiau skirta naujoko lagaminą, tai pat gavau nauja apranga, bei papildomų pinigų. 

Viešbučio rakinamas vyksta maždaug kas 1 valanda tai pasirodė išties pelningas ir kitų žaidėjų nuvertintas reikalas. Iš kurių susirinkau pirmuosius 150.000€

administratorius Ernys_Myq padovanojo man automobilį kaip naujokui kuris tiesiog paprašė nuvežti iki pigiausio automobilio, sugebėjau išsaugoti gaunamus ginklus jų bagažinei liko 

1000 kulkų deagle

1000 kulkų shotgun

Prie viešbučio tai pat yra baseiniukas kuriame pradėjau vygdyti žvejybos varžybas, iš kurių gaunama patirties taškai, pinigai, žvejybos patirties taškai ir net gi kreditai, taip ir toliau tęsdamas viešbučio bei žvejybos varžybas įgijau net 15.000 patirties tašku. 300 kreditu. 

Lenktiniaudamas su Matthew_Moreno gavau iš jo puiku pasiūlyma pabandyti užpildyti TRV darbo nuolatine atranka, kurioje pasirodžiau gan neprastai ir net tą pačią dieną buvau priimtas į darbą su direktoriumi, už vieną krovinį gaunamas pelną 4.000€ 😮 tai išleidęs iš rankų turimus savo 150.000€ algoje pamačiau 430.000€ kurių nenusiemiau nes yra /pasiekimai sistema ir už ivygdytus pasiekimus gaunamas pelnas (pinigai, patirties taškai, ir net kreditai) dirbdamas toliau pražaidziau 900min gavau papyldomu dovanų iš serverio

1. Bronzinis lagaminas (350min) atidariau gavau kreditus. 

2.Auksinis Lagaminas (900min) kuri pardaviau ir gavau labai greita pasiūlymą 420.000€

Taip pelningai pradėjau savo žaidimą patariu zenkti pirmuosius žingsnius manuoju kelių ir nesižvalgyti į loterijos pasaulio puse. 

Tai pat ir TRV direktorius atkreipė dėmesį mano puiku darbo ir net nepradirbus 2 dienų gavau alga kuri siekė net 190.000€ jo nuomone padariau didesnė pažanga nei kiti darbuotojai per visą savaitę. Įgijau paskutinį rang per vieną dieną pradirbt 720min (per tą dieną alga pagausėjo 350.000€)

Ps. Stock_Player

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Stock. Labai smagu matyti, kad nepatingėjai ir parašei visą savo žaidimo pradžią! Žinoma jei jau tiek pasistengei, tai galėjai ir dar daugiau padirbėti ir gauti puikų įvertinimą. Manau, kad gerai, kad parašei kaip pradėjai savo žaidimą, ką darei, surašei visas smulkmenas. Įdomiai buvo su hotelio rakinimu, kad atrakinai ir atidarei kapsule, galbūt tai yra nematytas dalykas ir tave sužavėjo ir paskatino likti projekte ir pamatyti dar daugiau. Bet įžvelgiau ir minusų. Pirmiausia tai dėl temos "dizaino", viskas labai pilka ir neįdomu, per daug išmėtytas atsiliepimas. Galėjai suskirstyti į skiltis, skilčių pavadinimus paryškinti, pvz.: "Mano žaidimo pradžia"
ir panašiai, taip tavo atsiliepimas būtų patrauklesnis ir galbūt būtų daugiau žaidėjų susidomėję paskaityti. Bet vistiek esi šaunuolis, kad nepatingėjai ir parašei!


Tai skiriu atlygį - ★★★ - 35 tūkstančiai (iki 11/03 +15kNENAUJOKUI

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...