Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Jahn_Dym

Atsiliepimas apie Las-Venturas projektą

Rekomenduoti pranešimai

                                                                                                          Mano Las-venturas projekto pradžia

Tai kagi sveiki. Aš esu Jahn_Dym.

Čia parašysiu savo atsiliepimą apie šį projektą.

Rašau šį atsiliepimą dėlto kad gaučiau pinigelių bei kad žaidėjai sužinotu kuo daugiau apie šį projektą, tai pradėsiu.

 

                                          (Pradžia kuri yra svarbi).

Šį projektą lošiu trumpokai viskas prasidėjo kai susikuriau paskyrą nuejau į mechanikų darbą ir kai išmete tiesiog leavinau projektą. Po kažkiek laiko sugrižau į šį projektą ir tiesiog nustebau kai gavau tiek daug pagalbos ir iš Administracijos/žaidėjų. Jie man iškarto pakele nuotaiką ir patiriau kad šis projektas vertas yra demėsio. Pažaidės šiektiek ivyko gan nemažai organizuojamu eventų. Eventai budavo kaikurie trumpi bet idomus. Administraciją iškarto bande motyvuoti žaisti šiame projekte kas gan labai patiko. Pradėjus žaisti keliavau iki ,, Rock viešbučio". Po rock viešbučio nuvažiavau į emigraciją nuo kuriuos ir turėjo prasideti mano žaidimas. Pradžioje padėjo Kleckas_Robertas, o veliau padėjo daugiausiai Kayla_Keksas. Jie man labai patiko ir su jais jei matau kad yra prisijungę serveryje pradedu su jais bendrauti. Šie žmonės nera nemokami administratoriai dėlko aš nustebau. Bet vistiek jiems buvo nesvarbu į tai ir stengesi padėti ir padeti. Tikiuosi jūs visiems padesit kaip ir padėjote man.

 

                                                                                                                ( Šiektiek apie sekmingą eventą)

 

Vos tik užsiregistravus prasidėjo visokie eventai į kuriuos man buvo pradžioje nusispjaut. Veliau ipusejus (10-15minučių) Kayla_Keksas pasiulė nueiti į Kupetos eventą.

Aš beabejo sutikau. Dalyvavau ir prizas buvo: 246tukstančiai. Aš nustebau kad tokia sumą pas jus yra tokia svarbi. Nesitikėjau laimėti evento. Bet pradžiai iškrito Kayla_Keksas tada ir kiti žaidėjai. Likome mes dviese su priešininkų. Mes stovejome ant vienos kupetos 4minutės kol iškrito skaičius 3. Ant tos kupetos buvo žaidėjas. Aš nesupratau kas ivyko ir tiktais žiuru į chat.(Sveikinuuu Jahn_Dym). Aš supratau kad man į kišenė ateina 246tukstančiai. Po eventų ivyko labai daug eventų kuriuose buvau 2vietoje. Labai Kayla_Keksas norėjau padėkoti. Bet buvau naujokas ir negalėjau duoti pusę laimėtos sumos.

                                                                                                              (Pirmasis darbas)

Tai visu pirmą aš išsilaikės teisės norėjau iškarto kibti prie darbo ir dirbti užsikalti pinigų. Man Kleckas_Robertas pasakė (Tau galima pasirinkti Medikai/Mechanikai/Taksi). Aš pasirinkau Mechanikus, nes tie like darbai man buvo nuobodus. Susikuriau paskyrą forume ir užpildžiau į mechanikus. Po geros valandos gavau atsakymą kad esu priimtas. Aš supratau, kad mano .. Las-Venturas'' projekto pradžia yra sekmingą. Padekojau visiems kas padėjo, bei Ačiū Mister_Audi kad priglaudėi į savo darbą(:D). Nuo to laiko kai mane išmete delto kad buvau neaktyvus palikau ši projektą gerom savaitėm. Sugrįžės vistiek neradau darbo.

 

 

 

                                                                                                              (Klanas, bei veiksmas)

 

Tai viskas prasidėjo kai buvau mechanikas ir man Dwayne_Stevenson pasakė kad yra šiame projekte klanai kurie kovoja prieš teisėsaugą. Man iškarto atejo smalsumas, paklausiu Dwayno ar galimas šiame projekte C-bugas. Jis man atsakė taip dėlko aš čia ir žaidžiu.Aš norėjau patekti į jo klaną ,,The Trinitarios''. Dėja nebuvau pražaidės 14valandų ir teko tiesiog su Dwayne_Stevenson linksmai pasišaudyti šratasvaidyje. Bet jo žodžiai buvo: Kai pražaisi 14valandų priimsiu į klaną. Aš apsidžiaugiau ir pradėjau labiau treniruotis C-bug (Dm serveriuose).

 

 2019-10-31

Man prisijungus buvo atnaujinimas: ,,Helovinas'' nesupratau ka duoda saldainiai. Ir man parašė toks žmogus vardu: ,,Black_Vrs'' jis man stengėsi padeti su /kostiumas. pradėjau jo klausti dėl klanų ir sake galbut  priims į klaną pradėjau su juo bendrauti. Nuejome į šratasvaidį kad pamatytu mano jėgas ir pažiurėtų ar neesu toks kuris nepašaudo. Jis man padėjo ir su {Kitokiais gta atsisiuntimais ir, kad nedropintu FPS. Po kažkiek laiko mane prieme į ,, Daškiniai'' Dabar esu pas juos ir prie jų aš pritapau ir dabar mes esame puikus Veiksmo klanas.

                                                                                                     

 

                                                                                      Čia norėčiau ir baigti todėl man patinka šis projektas todėl ir kitiems siulau čia prisijungti ir linksmai praleisti laiko

 

 

  • Patinka 2
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Jahn. Gan neblogas, įdomus atsiliepimas apie projektą. Teko tave matyti, nes dirbome tam pačiam darbe. Kas iškart krito į akį tai, kad tavo atsiliepime daug įvairiausiu spalvų kurių tiek tikrai nereikia. Galėjai paprasčiausiai pakeisti skilčių spalvą,dydį, šriftą ir tiek, o likusį tekstą rašyti juodai, nes dabar kaip žiūri į atsiliepimą atrodo kaip spalvinimo knygelė. Galbūt tai nėra labai blogai, bet bent man tai nelabai traukia skaityti. Kai kur buvo klaidų, nereikalingo teksto.
Bet žinoma įžvelgiau ir pliusų, tai, kad suskirstei atskiromis skiltimis atsiliepimą, parašei savo žaidimo pradžią, pirmą darbą, žaidėjus kurie tau padėjo, įdomią tau serverio veiklą.
Žinoma galėjai truputį pasistengti ir parašyti dar geriau, bet ir taip manau pasistengei ir parašei gan neblogai.

Tau skiriu atlygį - ★★ - 30 tūkstančių (iki 11/03 +10kNENAUJOKUI

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykęs, smagu, kad galėjau tau padėti ir suteikiau noro žaisti čia toliau, tikiuosi liksi dar ilgai žaisti. Jeigu dar kada reikės pagalbos būtinai kreipkis 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...