Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Kaspa_Venturas

Atsiliepimas apie projektą

Rekomenduoti pranešimai

Šis projektas yra labai puikus, aš pradėjau žaisti vakar vakare, jis mane sudomino, ir nesiruošiu jo palikti, žaisiu ilgai, savininkas labai geras, geri ir administratoriai, puikus vip nariai ir t.t. Apie šitą projektą sužinojau iš draugo, nes jis sakė, kad labai įdomus. Aš jam pasakiau why not, einam pažaist ir įsitraukiau į šitą projektą,  tikiuosi adminai vip nariai vipą Las-Venturas komandą išliks kokia ir db yra. Ačiū už demėsi

  • Patinka 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykęs, gera kai dar vienas naujokas kuriam padėjau pasiliko čia žaisti, gero žaidimo. Jeigu dar kada reikės pagalbos būtinai kreipkis. (Su atsiliepimu galėjai ir labiau pasistengti :D )

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Kaspa. Smagu matyti naujoko atsiliepimą apie projektą! Smagu, kad žadi pasilikti ir patiko serverio žaidėjai, bei pats projektas. Kalbant apie patį atsiliepimą tai išties trumpas, trūko didesnių įspūdžių apie projektą. Galėjai paskaityti mano temą ir ten būtum radęs patarimų skiltį ir būtum galbūt pasigavęs idėjų. O galėjai parašyti: savo planus projekte, mėgstamiausia matyta veiklą/sistemas, įdomiausias vietas serveryje ir kt. Daug nekomentuosiu, tiesiog pasakysiu, kad galėjai labiau galėjai pasistengti, bet visgi gerai, kad bent netingėjai ir smulkų, paprastą atsiliepimą parašei :) 


Tau skiriu atlygį - ★ - 15 tūkstančių (iki 11/07 +10kNAUJOKUI 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...