Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Anhony_Miller

Naujoko atsiliepimas apie Las Venturas serverį.

Rekomenduoti pranešimai

Labas, mano vardas yra Ugnius, o serveryje esu žinomas kaip Anhony_MillerServeryje esu naujokas, ir gan ilgą laiką žaidžiu SA:MP'o serveriuose. Pasirinkau Las Ventur'as serverį, nes atrodė įdomiai. Sistema gan kukli, bet įsižiūrėjus į apskritai visą sistemą tai yra nemažai darbo įdėta kas suteikia nemenką malonumą žaisti, ir sugrįžti pažaist į serverį. Vos tik prisijungęs į serverį tai buvo [2019-11-04 || 01:00] pastebėjau laukiantį Taxi automobilį kurio pasinaudojau, Pagarba jam. Po kiek laiko nusipirkęs SIM kortelę, bei pavalgyti iš kiosko atvykau į Hotelį kuriame atidaręs lagaminą gavau 1.900 serverio valiutos. Pamatęs šią sistemą kiek nustebau, nes sistema tikrai sužavėjo. Po kiek laiko nuo lagamino atidarymo prie manęs atsikėlė serverio administratorius @Black_Vrs kuris man suteikė pagalbą emigruojant, bei pažymą, vizą, ir lengvojo automobilio teisės. Didelis ačiū jam už pagalbą kurią jis man suteikė. Po suteiktos pagalbos pastebėjau, kad serveryje dar vis vyksta helovyno event'as kuriame sudalyvavau.Atvykau į žvėjybos punktą sužvėjoti 2 vienetus raudonų batų, kad galėčiau pasiūti helovyno kostiumą. Darbų sistema man pačiam tai prasta, nes važinėt su darbine tr. priemone nėra pats įdomiausias dalykas, bet manau priprasiu. Pastebėjimas toks, kad išimkit tuos barierus tarp vidurį kelio esančius kai suki :d, su kaikuriom tr. priemonėm labai sunku įsukti.

  • Patinka 3
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykęs, jeigu dar kuom nors galėsiu padėti būtinai kreipkis. Dėl darbų sistemos tikrai suabejočiau, kad vien tereikia važinėti su darbine mašina nes kiekvienas darbas turi savo paskirtį tereikia tau pačiam pasirinkti kuris tau darbas labiau patiktu.

 

Linkiu sekmės serveryje 

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Anhony. Smagu matyti, kad dar tinkamai nespėjai apšilti projekte ir iškart parašei atsiliepimą! Atsiliepimas išties patiko, skaičiau ir galvojau, kad nėra labai blogas, o yra geras. Patiko, kad aprašei savo žaidimo pradžią, kad parašei kas tau patiko kas ne. Smagu, kad įžvelgei kas galėtų būti geriau, bet būtent kalbant apie darbus tai galbūt visi darbai yra gan geri, tiek su pakvietimu, tiek be, tik žinoma su pakvietimu darbai įdomesni. Žinoma yra darbų kuriuos galėtų atnaujinti ir padaryti dar geresniais, bet nesutikčiau, kad vien reikia tik su mašina važinėti visuose darbuose. Galbūt galėjai pradžioje parašyti kaip sužinojai apie šį projektą, o pabaigoje savo planus, ką darysi projekte ir t.t.


Tau skiriu atlygį - ★★ - 35 tūkstančiai (iki 11/07 +15kNAUJOKUI 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...