Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Laurynas_Joma

Dienraštis - LV TIMES #5

Rekomenduoti pranešimai

SP1x70c.png

Ger dien, žydrųjų ekranų ir tapšnoklių žiūrovai, į jūsų forumą su vėjeliu atskrieja naujausias LV TIMES laikraštukas. Tikrai esu nustebęs, kad dar randu laiko kažką rašyti, noriu stengtis kuo ilgiau pratęsti šį kartu su @Einaras_Bmw pradėtą laikraštį. Iki pastarojo leidimo įvyko daug įvykių ir permainų, todėl norėčiau bent svarbiausius įvykius aptarti būtent čia. Esu ne vienas kuris kuria laikraštukus, todėl nematau problemos, kad mano tokie leidimai pasirodo labai retai. Su tokia gaidele pradedame mūsų naujiausią LV TIMES leidimą!

Nl6UlYv.png

oKobU4S.png

Senoji, geroji, pirmoji Helovino savaitė, naujiena mūsų projekte buvo lygiai prieš metus, kai visa Komanda susivienijo vienam tikslui, pagyvinti Heloviną visam. Esu nustebęs, kad Helovino savaitė buvo pratęsta, tikrai maniau, kad viskas bus užmirša ir tik labai senai atgaivinta. Tačiau nė velnio. Pagrindinė administracija ir Komanda manau puikiai pagyvino mūsų visų Heloviną, ačiū labai jiems. Aišku buvo tokių nesusipratimų kaip pokerio turnyro neredagavimas! Tačiau be viso to viskas praėjo sklandžiai. Be to noriu ir viliuosi, jog HELOVINO SAVAITĖ taps tradicija. Linkiu sėkmės kitais metais ties tuo.

Nl6UlYv.png

Helovino atnaujinimas kaip visada puikus ir naudingas. Jau nebeturiu ką be pridurti. Kiekvienais metais pamatau vis kitokesnę veiklą, jau nebijau, jog jis iš viso gali nepasirodyti. @Invision_White ir @Max_Tosha mano pasitikėjimą turit 100 preocentinį. Jeigu kalbant detaliau apie atnaujinimą galiu pasakyti, jog šauniai pavyko sužaisti absoliutiškai su viskuo. Atnaujinimas visus paskatino bendrauti, dalintis įspūdžiai, kas manau yra labai svarbu kuriant kokybišką atmosferą tarp žaidėjų. Saldainių valgymas, Artūro idėja, jis yra mėgėjas pažaisti su žaidėjų nervais. Klystu?

Apibendrinant - Ačiū! :)

Nl6UlYv.png

Papeikimai ir pagyrimai projekte

Beveik visda atsidarius forumą išvysi papeikimą. Kuo toliau tuo aiškiau matosi, kad dažnas papeikimų rašymas tampa ganėtinai didele problema. Kokia prasmė yra kažką skūsti dėl šūdniekio? Susprogdino tą mašiną, atsistatysi. Uždėjo netyčia užtildimą, rašyk jam asmeniškai per forumą, aiškinkis kame  problema, kartojasi - tik tada rašyk. Jei žaidėjai patys tarpusavyje išmoks benrauti, supras, jog papeikimų rašymas nebūtinas.

Papeikimų ir pagyrimų balansas yra ant tiek mažas ,kad per visą puslapį gali išvysti tik vieną pagyrimą. Neužmirškime, kad pagyrimai yra vienas iš būdų gauti teigiamą nuomonę iš kito žaidėjo. Taip formuojasi puiki atmosfera žaidime tarp kitų, o kartu su ja - kokybiškas žaidimas tarp visų. :) 

Nl6UlYv.png

Beividas Dritas

IsdNDag.png

Šių metų, spalio 31 dieną, 00:00 buvo pranešta Las-Venturas.LT svetainėje, jog buvo rastas Beivido_Drito kūnas. Manoma, jog garsus miestelio gyventojas perdozavo alkoholio ir taip buvo dingęs, net 4 metus. Sutapimas ar ne, jo kūnas buvo rastas per Helovino šventę. Užuot miestelio gyventojai pagerbtų vėlionį, ėmė švęsti Heloviną. Radus kūną, drabužiai buvo purvini suplyšę. Morgo teigimu ant kūno buvo rasta Minimum_Tosha pirštų antpaudų, be to trūko vienos plaštakos ant kurios budavo labai brangus laikrodis - CJ. Galbūt Drito mirties priežastis buvo ne alkoholis, o kažkieno kito veiksmai? Policijos ir Specialiųjų Pajėgų darbuotojai norėdami patikrinti ir galbūt išsiaiškinti galimą žudyką nuvyko į Minimum_Tosha namus. Dėje jo ten nebuvo, tačiau per jo neapdairumą ant palangės prie gėlių buvo rastas CJ laikrodis, kuris atlikus ekspertizę priklausė pačiam Dritui. Dabar Minimum_Tosha yra skelbiamas ieškomu nusikalteliu ir už jo galvą paklota, net 65 milijonai eurų.

Nl6UlYv.png

Šiam kartui užteks, tikiuosi, jog patiko skaityti jau, net 5 LV TIMES leidimą. Laukite dar ir iki! :)

Nl6UlYv.png

Patiko? react_like.png

Laurynas_Joma © 2019

  • Patinka 8
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puikus summa summarum. Beje, LV baltas ant balto – noup. Džiaugiuosi dėl Helovino. Teks gerai apgalvoti idėjas Kalėdoms ;) 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...