Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 6 / 200

Versija: LV 7.7.7


Lia_Kosteee

Lia_Koste Atsiliepimas apie projektą!

Rekomenduoti pranešimai

                                                       

            žaidėjai

Na draugai ka galiu pasakyti:  Labai didelis trukumas zaideju reiktu kazkaip juos pritraukti, reiktu ne tiek kiek pinigus dalinti ar ka, bet padaryti daugiau veiklos katik prisijungusiems zaidejams :)) Skaitydami numeskit akikes i apacia paziurekit i data 2019-11-07 Ka ta data parodo :d 21pirmas amzius kokiu zaidimu yra o cia samp :) turit samp laikus perkelti i toki lygi jog noretu zmogainiai zaisti :) ateini i serva online 60, afk koki 20-40zmogu servas tuscias ner ka veikti :)

Palei mane reiktu taisyti labai daug darbu poziciju :) jas isdelioti logiskiau :) 

Klausit kaip durnai :D pvz TPLV pagrindine vieta atejas naujas zaidejass nores isidarbinti i gaisrininkus koks tai atstumas :) didelis reiktu kazkaip suderinti ir padaryti palankiau jiems :)))) 

Pastebejimai serve 60zaideju :D is ju 10 nemokamu admin :D kazkaip gal durnai atrodo :d

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Koste. Trumpas, šioks toks atsiliepimas. Kas iškart krito į akį tai tas didelis tekstas pradžioje ir daug emoji atsiliepime. Galbūt pradžioje nereikėjo tokio didelio teksto "žaidėjai" ir išvis kam tu rašei tie žaidėjai jei tekstas kažkaip ne į tą temą krypo. Na, o šypsenų ant kiekvieno sakinio nereikėjo dėti, nes tikrai labai jie matosi ir galbūt trikdo skaityti. Kas gerai, kad parašei kas tau nepatinka serveryje, bet pasigedau to kas tau patinka, nes abejoju ar čia žaistum jei viskas nepatiktų tai tikrai galėjai parašyti kas patinka. Ir žinoma galėjai parašyti tikrai daugiau, ten kaip sužinojai apie projektą, mėgstamiausias veiklas/sistemas, savo planus ir taip toliau, nes esi pražaidęs nemažai projekte tad ir esi visko patyręs/matęs manau. Bent tiek, kad pasistengei nedaug ir parašei, nes kaip sakoma svarbiausia kažką daryti.

Tau skiriu atlygį - ★ - 15 tūkstančių  NENAUJOKUI

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...