Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Jamie_Clayton

Jamie_Clayton atsiliepimas apie serverį

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki! Aš Jamie Clayton, ir noriu pagirti šį serverį! Didelę nuostabą man paliko, kai tik prisiregistravau, iškart man į pagalbą puolė administratorius. Nepaliko bėdoje, viską paaiškino, padėjo.

Labai patiko map darbai, įdomios išvaizdos. O labiausiai, visa serverio sistema! Labai patiko, jog čia vyksta nuolatinės atrankos patekti į įvairius darbus. Serverio žaidėjų bendravimas gana neblogas, tik šiek tiek nepatiko, jog serveryje leidžiamas C-BUG, todėl naudodamasi jį, lengvai tave nušauna 😐 Algų sistema puiki, ypač /alga :D Ir įdomiausia, kad turint vip, tau visko kyla daugiau, uždirbi daugiau ir t.t Žodžiu, naujokas bėdoje nepaliekamas, aprūpinamas, kad jam patiktų čia žaisti, ir jis liktų jame!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykęs, sekmės žaidime. Jei ko reikės kreipkis. :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Jamie. Šaunu, kad projekto naujas žaidėjas sumanė parašyti atsiliepimą apie projektą. Atsiliepimas nebuvo labai blogas, bet nebuvo ir labai geras. Trūko aišku, galėjai daugiau informacijos pridėti kaip tau sekėsi pačioje pradžioje, ką pirmiausiai skubėjai daryti ir t.t., be to galėjai parašyti kaip sužinojai apie šį projektą. Taipogi galėjai paminėti savo planus šiame projekte. Žinoma labai daug įspūdžių ir neprirašysi, nes visgi esi naujokas, bet galėjai parašyti tą ką naujokas tikrai gali. Žinoma įžvelgiau ir pliusų - gerai, kad parašei kas tau patiko, kad paminėjai jog pradžioje kažkas tau padėjo ir panašiai. Kaip naujokui apačioje numesiu keletą patarimų/informacijos naujokui:

»»» Siūlau peržvelgti naujokų gidų skiltį, ten gali rasti daug patarimų ir pamokų naujokui: NAUJOKŲ GIDAI SKILTIS

»»» Taipogi galiu pasiūlyti kelis gidus su informacija: 1 gidas |  2 gidas | 3 gidas | 4 gidas | 5 gidas | APIE EMIGRACIJA MŪSŲ SERVERYJE

»»» Siūlau persiskaityti serverio bei forumo taisykles - SKILTIS

»»» Prireikus pagalbos kreiptis į serverio administracija per /adminams 

 

TAU SKIRIU ATLYGĮ - ★ - 25 tūkstančiai NAUJOKUI

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dar karta sveikas atvykęs ir džiugu, kad kartu su pusbroliu Wich pasilikot žaisti :D Jeigu dar kuom galėsiu padėti būtinai krepkis

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...