Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jack_Montecarlo

Išrinktas naujas Ginklų Prekeivių direktorius !

Rekomenduoti pranešimai

B4gM9kg.png

Išrinktas naujasis Ginklų Prekeivių direktorius !

Nz0Queu.png

Sveiki visi !

Kaip sekasi? Ar visi jau susidarėte nuomonę kuris taps naujuoju GP direktorium? Tai va, atėjo laikas jį paskelbti !

Pradėkime nuo senojo direktoriaus apžvalgos. Buvęs direktorius Rico_Gonzales buvo nušalintas nuo pareigų dėl savo silpno indelio į firmą, prastos darbo kokybės ir veiksmo lūkesčių nepakankamumo. Direktorius sulaukdavo pastovių papeikimų, nusiskundimų ir pasiūlymų atsisakyti, bet bandė išlaikyti pareigas kol galiausiai nebuvo nušalintas. Direktorius išbuvo beveik tris savaites, todėl jis buvo įtrauktas į juodajį sąrašą. 

Nz0Queu.png

Ko aš tikiuosi iš naujojo direktoriaus ?

Tikiuosi, kad naujasis direktorius bus pažangesnis nei senasis, darys daugiau veiksmo, suburs naują kolektyvą ir laikys nuostabų darbą minimaliai mėnesį. Norėčiau, kad būsimas direktorius nenuvils manęs, pasistengs ir nepabijos naujos Ginklų Prekeivių direktoriavimo eros. 

 

Atrinkti kandidatai iš anketų

 

cb6d4aede3c0255e7e166ac722e28ae2.png

ae528fbc005783e60ac8d2d7e36bd2ac.png

 

Pradėkime nuo Turbo_Max 

Sveikas Turbi, iš pradžių buvau skeptiškai nusiteikęs nesuteikti galimybės komandos nariui gauti direktoriaus pareigas (dėl pasikartojančių atsisakymų pareigų ir neišbuvimų nei kelių savaičių dėl laiko stokos), bet daugiau pagalvojus persigalvojau ir nuspręndžiau suteikti tau galimybę. Ką galiu pasakyti, iš dalies ir tikėjausi to ką pamačiau tiek forume tiek serveryje. 

Anketą užpildei paskutinis, nežinau, ar ilgai dvėjojei ar nepastebėjai atrankos. Iš dalies nuvylė mane dalinai tas, kad neparašei motyvacinio laiško, gal nebuvo laiko tau o gal ir nenorėjai, bet - tikėjausi. Puikiai žinau, kad turi patirties valdyme, valdžios gretose ir aplamai viršininkavime. Žinau, kad tave paskirti į kandidatus nebuvo klaida, todėl nedviejodamas suteikiau tau progą pasirodyti praktikos pusėje.

Su idėjomis matosi, kad pasistengei. Patiko man tavo abonimentų sistema, ji gražiai išdėstyta ir buvo malonu skaityti. Vienas kabliukas mane užkabino, tai yra visko minimalistiškumas. Trūko tavo iniciatyvos skaitant, viską aprašei ko ir reikėjo, bet kuo įmanoma mažiau. Tavo aktyvumas buvo ganėtinai stiprus - ko ir galima buvo tikėtis kai sieki pareigų. 

Anketa buvo smulkutė ir to ko tikėjausi, kas galėtų kompensuoti viską t.y. motyvacinio laiško - neradau. Taip, jis nėra privalomas bet būtų malonu paskaityti tavo kurybos ir struktūros pranešimą skirta man ko taip ir nesulaukiau. Pabaigėme apie forumą, eime prie serverio.

Prieš pradedant praktiką matėsi, kad nėra kontrolės. Renkantis praktikos dalyviams buvo šaudomasi, nebuvo ramybės tiek ts kanale, tiek darbo teritorijoje.
Pradėjus praktiką įprasta forma surinkome 3 fūras ir iškeliavome į ginklų pasikrovimo bazę krautis ginklų. Transportuojant ginklus galėjai daugiau bendrauti su savo kolegom, užduoti šiokia tokia klausimaniją arba kitaip užimti laiką. Gryžus iš siuntos, iškart mus pasitiko teisėsauga, bet tu nepasimetei. Atvykus teisėsaugai kaip ir įprastai - atsikovojome jų puolimą ir kibom į darbus toliau (iškraudinėjom siuntos fūras). Iškraudinėjant fūras vėl pamačiau, kaip kolegos šaudosi vieni su kitais, nesimatė iš tavęs drausminimo ar kitokių pastangų kas parodytų jog tau rūpi tavo kolektyvo drausmė. Kol galiausiai atsirado banas. 

Po viso to bardako mes keliavome į Jizzy grobimą. Žinojau, kad buvai susidaręs planuose grobimą, bet tikėjausi kažko unikalesnio. Jei atvirai, tikėjausi kad grobsi kokį Spec. pajėgų narį arba bent užgrobsi jų bazę - kas ir taip nenutiko .

Susirinkus po grobimo bazėje, pasirodė, kad nesugalvoji ką veikti ir tik po keletos minučių atėjo sprendimas daryti chaosą mieste - kas nepasitvirtino nes praktiškai nebuvo į ką šaudyti. Pašaudėm civilių ir viskas tuom baigėsi. 

Galiausiai praktikos pabaigai artėjant buvo nutarta keliauti į CAF klano bazę ir padaryti šturmą veiksmo labui, bet vėl įsiterpė teisėsauga ir jai nepavyko sutramdyti GP darbuotojų. 

Praktikos gale kandidatas darbuotojam išdalino premijas. Praktikos trukmė: 50 minučių.

Bendras apibendrinimas, Turbo, tikėjausi iš tavęs daugiau. Praktikos metu nepastebėjau noro tavyje, darbuotojai daugiau rodė iniciatyvos nei tu pats. Atrodė, jog bandei gauti direktoriaus pareigas iš to reikalo "jei gausiu tai gausiu" ką aš ir pastebėjau. Šiandien skiriu tau trečią vietą ir linkiu sėkmės ateities rinkimam. 

Nz0Queu.png

 

Na Edas_Bmw, labukas.

Vėl bandai dalyvauti Ginklų Prekeivių direktoriaus rinkimuose. Prisimenu tave, kai bandei gauti direktoriaus pareigas prieš Rico_Gonzales. Negavęs direktoriaus stengeisi visom galimybėm "nuversti" direktorių kas dalinai tau ir pavyko - bet jau buvo pervėlu. Na, eime prie pagrindinių dalykų dėl ko čia susirinkome.

Savo anketą pradedi ganėtinai stipriai, aprašydamas tiesiai šviesiai savo karjerą, jos sėkmę ir t.t. Aprašydamas savo aktyvumą šiek tiek nuklydai, arba bent jau stebėjimo metu nepastebėjau tavo tokio aktyvumo kokį paminėjai anketoje. Taip, pripažinsiu, pirmas dvi dienas tavo aktyvumas atitiko tavo pasakojimus, bet lukisia savaitės dalį buvo ganėtinai mažesnis nei nurodei. Anketoje parodei ir logikos faktorių, paminėdamas svarbiausia firmos dalyką - ginklų siuntas, kas dar kart įrodė tavo supratingumą apie firmą ir jos principus. 

Tavo idėjos buvo įprastos, nieko naujo nepaminėjai. Viskas ką paminėjai jau buvo poseniausiai firmoje, todėl susidarau vaizdą, kad jei gautum direktoriaus pareigas - nieko naujo darbe nepamatyčiau. 

Paklausus tavęs apie buvusį direktorių, prirašei kuo daugiausiai negatyvo apie žaidėją. Neneigiu, kad tai netiesa, bet dar kart parodo faktą, dėl ko ir matėsi tavo pastangos "nuversti" buvusį direktorių, ar tai asmeninė pagieža - spręsti pačiam. 

Tavo sprendimas nepardavynėti ginklų teisėsaugai man patiko. Šis klausimas buvo vienas iš mano "trick questions" kas leidžia pamatyti man kandidato pasiryžimą pakeisti darbo principus tam, kad gauti direktorių ar išlaikyti savo nuomonę tam, kad būtų geresnė žaidimo kokybė. Dėl šito dedu tau pliusą. 

Motyvacinio laiško kaip ir neparašei, kaip ir parašei - vienas sakinys (geriau nei nieko). Bet tas vienas sakinys buvo aprašytas protingai ir logiškai, ko daugelis nedrįstu parašyti vien dėl to, kad gauti direktoriaus pareigas.

Mano pats pirmas tau pateiktas klausimas jau nepatiko - "pagrindinis tikslas pasiekus direktoriaus pareigas" tu atsakei iškarto "kuo ilgiau išlaikyti direktorių" kas man asmeniškai nepatiko. Direktorius neturi "laikyti" pareigų kuo ilgiau jei jis to jau nebenori. Direktorius turi pasireikšti noru, motyvacija, pastangom ir darbo kokybe, ir nesvarbu ar jis išbus mėnesį, du, ar dvi savaites. Jei direktorius buvo geras, niekada nebūsiu prieš jei jis neišbūtų ilgai. Taip, prirašei, kad surinkt gerą kolektyvą, bet pagrindas tavo buvo paminėtas "terminas" kas mane galimai šiek tiek atbaido. Užteks apie anketą, eime prie praktikos.

Tau įsidarbinus į firmą ir gavus pavaduotjo statusą, iškart paprašei išmesti visus darbuotojus - dėl priežasties suprantu, kad tai buvo kitas klanas ir tai leido man suprasti, kad taikos praktikos metu nebus vien iš principo reikalo. Praktikos pradžia ėjosi sklandžiai, visi susirinkome linksmai, įsidarbino darbuotojai tavo norimi ir nespėjus net man pradėti praktikos - buvome užpulti kito klano (prieš tai dirbusių GP darbuotojų). Buvo tikrai stipri kova, bet matėsi, kad valdai situaciją, aiškini darbuotojam kuriuos pulti pirmus ir į ką atkreipti dėmesį labiausiai ko pasekoje mums pavyko apsiginti. Po intencyvios kovos buvo padarytas sprendimas gabenti ginklų siuntos fūras, bet net nespėjus išvažiuoti iš bazės vėl buvome užpulti to pačio klano. Labai sunkiai, bet pavyko prasmukti pro kovos įkarštį ir nukeliavome į ginklų gamyklos pasikrovimo punktą. Pasikrovime ir vėl buvome užpulti ir tuo metu kandidatui nepavyko laimėti kovos dėl ko buvome priversti iš naujo rinktis bazėje. Ginklų siunta taip ir nepavyko, negana to, kad klanai puolė - tai ir teisėsauga pardėjo pulti vardan veiksmo. Kandidatui buvo tikrai sunkus išbandymas atlikti praktiką ir apsiginti nuo užpuolikų vienu metu - kas sekėsi labai sunkiai. Po keletos minučių viskam nusiraminus - gavome pranešimą, kad Ginklų Prekeivių bazė buvo užgrobta. Po kurio laiko pavyko atsigrobti. 
Po kurio laiko darbuotojai pradėjo kandidatui siūlyti nesedėti bazėje ir pačiam kažką užgrobti - ką kandidatas paklausęs savo darbuotojų patarimų ir padarė. Keliavome į striptizo klubą daryti grobimo. Grobėm pastatą kartu su merginom, buvo nuostabu :D Grobimo viduryje priešų klanas paskelbė, kad šturmuojama ginklų prekeivių bazė - kandidatas nusprendė nekreipti dėmesio kas šiek tiek mane nuvylė.
Gryžus po grobimo, vėl buvome užpulti klanų, ir tada jau susipratau, kad čia yra principo reikalas ir bandymas sutrugdyti kandidatui gauti direktoriaus pareigas. Negana to, kad teko kovoti su klanais, tai tik apsigynus nuo klanų - užpuolė iškart teisėsauga, apsigynus nuo teisėsaugos vėl klanai puolė. Kandidatas visu šiuo metu nepasimetė, kantriai stengėsi blaiviu protu atsilaikyti prieš užpuolikus sugalvodamas vis skirtingas taktikas kaip atsikovoti. Tuo tarpu man kilo įtarimas, kad teisėsauga bendradarbiauja su klanu, kad sutrugdyti kandidatui, bet teisėsaugos valdžia tai paneigė. 
Po visų šių veiksmų apsiraminus klanui su teisėsauga, kandidatas nusprendė grobti "trinitarios" (nepykit jei klaidingai parašiau) klaną - kas mums nepavyko. Gryžus po grobimo į bazę, teisėsauga vėl mus užpuolė kas užlaikė praktikos trukmę keleta minučių. 

Bendras pastebėjimas:

Tau sekėsi labai sunkiai, pastoviai bandė kasnors pakišti koją. Kad ir kiek spaudimo gavai per 1 valandą, vis tiek nepasidavei ir bandei kabintis toliau. Noriu tave pasveikinti, ir skiriu tau direktoriaus pareigas. Sveikninu !

 

Nz0Queu.png

 

Misteris_Smitas, Helou.

Pradėkime nuo pirmų įspūdžių - Iš visų kandidatų anketa tavo buvo didžiausia, ir nepatingėjai parašyti motyvacinio laiško, mldc. Visi mes puikiai žinome, kad turi daug patirties valdžioje, todėl jau asmeniškai žinojau, kad nesi pasimetęs darbuose žmogus. Kalbant apie aktyvumą, tai noriu pasakyti - momentu buvai pražaidęs daugiau laiko nei pats skelbeisi anketoje, kas prideda tau pliuso. 

Idėjų kaip ir pats minėjai - nėra nieko įpatingo sugalvota. nieko naujo ar įspūdingo. Tas mane ir atbaido senbūvius rinkti į direktoriaus postus - nes jie nebeturi fantazijos kas su naujokais yra priešingai. Patiko tavo nuomonė apie ginklų pardavinėjimą teisėsaugai - puikiai su tuo sutinku. Teisėsaugos ginklų pirkimai iš ginklų prekeivių yra nelegalu, todėl mane tai atbaido. Realiai su tavo tema nerandu prie ko prikibti, ji yra tolygiai gera kaip ir Edas_Bmw kandidato anketa.  Eime prie praktikos? 

Tavo praktikai prasidėjus iškart mus užpuolė klanas. Puolimo metu matėsi ganėtinai geras veiksmas ir neblogas komandinis darbas ko pasekoje mums pavyko apsiginti. Po to buvo nuspresta su ginklų prekeivių fūromis daryti ginklų siuntą. Nuvykus į GP pasikrovimo sandelį, buvome užpulti nuo šalia esančio SF oro uosto ir kitos pusės kelio žaidėjų kurie naudojo snaiperius. Po sudėtingos kovos mums pavyko atsikovoti fūras, ir toliau kibome į darbus. Gryštant iš ginklų siuntos teisėsauga mus pasitiko netoli tik įvažiavus į miesto teritoriją - sekėsi sunkiai bet mums vargais negalais pavyko parvaryti fūras sėkmingai. Parvairavus fūras į bazę - buvome vėl užpulti teisėsaugos šturmo principu. Po dar vienos kovos su teisėsauga kandidatas nusprendė daryti grobimą. 

Nuvykus į dailės muziejų mums sekėsi sunkiai. Teisėsauga buvo stipri, o ir koordinacijos tarp kolegų (GP) nesimatė. Kandidatas pastoviai buvo agresyvus ir aiškino situaciją grąsinimais, jog išmes iš darbo ir įspėjimais. 

Po grobimo keliavome šturmuoti spec. pajėgų bazės - buvo tikrai įspudinga kova. Daug veiksmo kas yra gerai, ir daug nesutarimų tarp savo kolegų - kas buvo blogai. 

Bendros pastabos: Norėjau iš pradžių tau suteikti direktoriaus postą, nes anketa tavo buvo lygiai tokia pat stipri kaip ir kandidato Edas_Bmw. Bet pamačius tavo praktiką, supratau, kad gal per daug būtų rizikos tave skirti į valdžia. Esi agresyvus tarp savo kolegų. Ai, pamiršau paminėti. Didelis minusas tau buvo - čytai, nes pats tave ir už juos užbaninau, kai pats ir pripažinai man, kad naudoji čytus. Galvojau suteikti tau šansą sudalyvauti, pasirodyti kaip atlieki praktiką ir įsitikinau, kad tau reiktu elgtis draugiškiau su savo kolegom (Patarimas kitam kartui). Šiuo metu skiriu tau antrą vietą ir linkiu sėkmės. 

 

Nz0Queu.png

 

2b8701c52f5f4405633cbe8d156d943a.png

 

Nz0Queu.png

Tikrai galvojau, kad Misteris_Smitas įrodys savo pranašumą su didesniu kolektyvu pamačius jo anketą. Atrankos pradžioje iš pirmo įspūdžio susidariau nuomonę, kad direktoriaus pareigų būtų vertas jis, BET pasidomėjus banned skiltį ir patikrinus praktiką - supratau, kad kolkas žaidėjui reiktu padirbti su savo charakteriu bendraujant su kolegom veiksmo metu. 

Pasižiūrėjus Edas_Bmw praktiką, pasikeitė nuomonė drąstiškai. Kandidatas neturėjo laiko net atsipūsti. Pastoviai buvo bandoma kandidatą nuslopinti ar kitaip sutrugdyti jam atlikti praktiką nuo kitų klanų ir teisėsaugos. Bet kandidatas išliko ramus ir stengėsi įvairiom taktikom apsiginti nuo visų ir net spėjo keleta veiksmų pats atlikti kas mane nustebino, nes retas kuris nuo tiek streso per vieną valandą sugeba "išstovėt ant kojų" ir sugebėt dar pats daugiau veiksmo padaryt. 

Nz0Queu.png

Noriu pasveikinti būsimą direktorių su naujom pareigom, ir palinkėti jam sėkmės !

Naujasis Ginklų Prekeivių direktorius - Edas_Bmw, sveikinimai !

Nz0Queu.png

»»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.

  • Patinka 7
  • Naudinga! 4
  • Ačiū! 1
  • Haha 6

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, Edo praktikoje teko pasidarbuoti, tai 400g hašišo buvo iššvaistyti per tą valandą :D

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šauniai aprašytą analize. Sėkmės Edai laikykis seni! 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Edas_Bmw, sėkmės laikant gp firmą, bei darant įdomu veiksmą.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Man patinka tavo mielas bendravimas. „Labukas“, „Helou“, „Sveikas Turbi“. Turi savo braižą.

Tema nebloga, konkreti ir aiški, sveikinu @Edas_Bmw su GP direktoriaus karšta kėdute. :)

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki analizė, matos daug darbo įdėjai, tik, kad hujovai pasirinkai.

  • Patinka 3
  • Naudinga! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, sekmės ir ryžto ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai didžiausi!! Tikiuos susibendrausim direktorių pokalbiuose :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, linkiu sėkmės vežant daug daug fūrų :D 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai nuo mechanikų, linkim išlikt ilgai pareigose ir kviest mechus kai vešit. :D

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinu edaj, pamokisiu tawo vaiku cbugo, esu pro dmeris, dangi supisceu kai nehui delat

gali jau pavo anketa rusot, nes nuversiu is lv aishkiai pasakita

  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki analizė, viskas aiškiai surašyta, aprašyta, taip ir turi būti. Sveikinimai Edui su direktorium ir sėkmės laikant.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinai Edui, išlaikyk kil visi galėsim susirinkti pas tavę. Nenuvilk tiek mūsų tiek serverio valdžios

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...