Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Laurynas_Joma

DIENRAŠTIS - LV TIMES #6 (Interviu su MAX_TOSHA)

Rekomenduoti pranešimai

SP1x70c.png

Sveiki, berniukai ir kelios mergaitės. Pasitikite naujiausią LV TIMES leidimą. Paskutinis leidimas buvo paskelbtas lapkričio 6 dieną, daug laiko nepraėjo, todėl daug nekalbėsiu ir eisiu iškart prie reikalo.

Nl6UlYv.png

Klausimų sesija su pagrindiniu administratoriu - Karoliu (Invision_White)

Pokalbis su pagrindiniu administratoriu arba kitaip tariant Las-Venturas.LT projekto įkūrėjo įvyko lapkričio 10 dieną, teamSpeak3 programoje. @Jack_Montecarlo sukūrė temą, kurioje projekto žaidėjai galėjo drąsiai užduoti klausimą, kuris vėliau buvo renginio metu perduotas savininkui @Invision_White. Be to, renginį vedė daugiausiai pareigų Komandoje turintis narys @Jack_Montecarlo. Karolis į klausimus atsakė argumentuotai ir aiškiai, todėl viskas praėjo sklandžiai. Pokalbyje buvo užsiminta apie didžiausias projekto problemas, bendruomenę, atnaujinimus ir t.t. Tokio pobudžio klausimų sesija su savininkų įvyko ne pirmą kart`ą, tada renginį vedė @Liepsna_Fire, tačiau pirmas blynas buvo šiek tiek prikepęs, tada savininkui kilo interneto problemų, kurios neleido kelioms minutėms tęsti pokalbio. Karoliui pavykus grįžti į pokalbį buvo pratęstas ir užbaigtas renginys, net liko laiko užduoti klausimų iš "Poke". Apibendrinant noriu pasakyti, jog tokie įvykiai kaip Pokalbių sesijos su Pagrindine administracija, Helovino savaitė tampa tradicija, todėl mes LV TIMES laikraštukas skatiname bet kokį šių renginių pratęsimą kiekvienais metais. Sėkmės!

Pokalbis su pagr. administratoriu:                                                                                                                                                                          Pirmasis pokalbis su Invision_White!

Nl6UlYv.png

Interviu su Artūru (MAX_TOSHA)

Visi žinome kas yra @Max_Tosha, daugelis žaidėjų jį pažįsta kaip naujiausią pagrindinį administratorių Las-Venturas.LT projekte, kiti jį pažįsta kaip darbštų, atsakingą, intelektualų ir savo caharakterį turintį žmogų, vienetai jį net yra sutikę realybėje. Ne visiems jis yra atlaidus, tačiau, tai yra vienas iš privalumų būnant pagrindiniu administratoriu. Kadangi Artūras nelabai nori atsakinėti į klausimus per TeamSpeak programą, nusprendžiau jo paklausti per forumą. Tikrai nesitikėjau sulaukti atsakymų, tačiau pavyko. Pristatau interviu su @Max_Tosha!

 

1. Kokie ateities planai projektui? Jei galite duokite kokią nors užuominą?
Projekto administracija nuosekliai dirba ties projektu, atsižvelgdama į žaidėjų siūlymus ar kitokias pasikeitusias aplinkybes projekte. Konkrečių ateities (penkmečio ar kitokių) planų neturime. Stengsimės ir toliau kurti kokybišką žaidimą. Tikimės, kad bendruomenė irgi prie to prisidės.

 

2. Pokalbyje su Karoliu buvo užduotas klausimas apie Komandą, tačiau į jį savininkas neatsakė, perleido klausimą jums. Gal galite ką nors apie ją pakomentuoti? 

Pasitikiu mūsų projekto komanda. Suprantama, kad ji nėra tobula. Kiekvienas yra labai individualus mūsų komandos narys. Vieni daugiau, kiti mažiau skiria savo dėmesio projektui. Tačiau mus visus jungia bendra idėja – kurti kokybišką žaidimą.

 

3. Ką manote apie dabartinę projekto situaciją, kokia ji?
Tikiu, kad visados gali būti geriau. Manau, kad dabartinė projekto būklė yra gera. Atitinkami trūkumai gali būti išsakomi projekto administracijai, komandai ar bendruomenei, tačiau bendru požiūriu esame puikiai gyvuojantis projektas, kurio tolimesnė plėtra priklauso nuo mūsų visų prisidėjimo.

 

4. Ką jūs laikote projekto "šiukšlėmis", gali gal nurodyti konkretų asmenį?
Noriu išimtinai deklaruoti, kad nepalaikau patyčių kultūros. Ir šiuo klausimu, mane, verta vertinti dvejopai: 1) kaip realią asmenybę su savo požiūriu; 2) kaip projekto administratorių. Asmeniškai vieni ar kiti asmenys gali (ne)patikti. Pavyzdžiui, asmenys, kurie toksiškos bendruomenės dalis; siekiantys pakenkti kitiems; negerbiantys priimti kitų žaidėjų ar projekto komandos sprendimų. Tačiau vertinant, kaip projekto administratoriumi, visi asmenys yra lygiavertūs. Mėgstu sakyti, kad net ir šiukšlės turi savo vietą. Konkrečių asmenų neverta vardinti, todėl, kad tokie asmenys yra atpažįstami.

 

5. Ar patinka LV TIMES, gal turite pasiūlymų kaip jį patobulinti ir pnš? (Tradicinis klausimas)
Nereiškiu vienokių ar kitokių simpatijų. Palaikau tik gražias iniciatyvas ir tikiu, kad ši yra viena iš jų. Norėtųsi tik, jog pati bendruomenė skaitytų ir dalyvautų diskusijose aptardama įvykusias naujienas ar komentarus.

Nuoširdžiai dėkojame už interviu, Artūrui!

Nl6UlYv.png

Nelaimė dykumoje esančioje atominėje elektrinėje

Paleisti šį garsą prieš skaitant!

Valdžios ir gaisrininkų teigimu atominėje elektrinėje įvyko didelis gaisras, gaisro gesinti vyko visos gaisrininkų pajėgos. Gesinant gaisrą gaisrininkai pradėjo kosėti krauju, rankos pradėjo kraujuoti iš vidaus. Niekas negalėjo suprasti kas čia vyksta. Nepaisant tokio pavojaus, gaisrininkai vis vien gesino gaisrą. 3 valandą gautas pranešimas, jog dega pagrindinio reaktoriaus stogas. 4 valandą buvo gautas pavojaus signalas iš gaisrininkų, jog pagrindinio reaktoriaus nebėra iš viso. Prisiminus Černobylio nelaimė buvo staigiai reaguota į situacija. Per puse paros buvo evakuotas visas miestas, uždaryti visi keliai, jog niekas negalėtų įvažiuoti. Praėjus 4 valandoms nuo pavojaus signalo buvo užgesintas stogas, tačiau reaktorius vis dar degė. Ant kojų buvo sukeltos visos įmanomos tarnybos, mieste pasiliko: kariai, policininkai, medikai, gaisrininkai. Problemos malšinti buvo iškviestas @Katinukas_Murklys. Jo pasiūlymas buvo iškasti po reaktorium didelę duobę, tada duobėje paskandinti reaktorių ir užlieti sidabro ir cemento mišiniu. Idėja pavyko, reaktorius nebeskleidė per didelio švytėjimo. @Katinukas_Murklys buvo apdovanotas premija. Kaltininkai buvo nuteisti, o miestas išvalytas. Į Las Venturą dabar gali drąsiai vykti naujokai, turistai ir gyventi patys venturiečiai. Tačiau dėje, nelaimė atnešė vieną didelę problemą. Dėl per didelios radiacijos dozės Las-Venture esantys ginklai šaudo per greitai, t.y atsirado C-bug'as. Niekas negali šios problemos išspręsti. Galbūt ateityje viskas pasikeis, tiki LV TIMES dienraščio komanda bei patys žaidėjai.

Nl6UlYv.png

Tiek šiam kartui, pastebėjau, jog laikraštis susilaukia daug teigiamų įvertinimų, todėl stengsiuosi reguliariai jį leisti. Iki pasymatimo ir sėkmės! :) 

Nl6UlYv.png

Patiko? react_like.png

Laurynas_Joma © 2019

  • Patinka 11
  • Naudinga! 1
  • Haha 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikrai, smagiai ir įdomiai skaitosi laukiu kito leidinio :)

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ačiū už klausimus.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nuuu Laurynai, prikalbinti Tosha atsakyti į klausimus, buvo labai gera idėja. Šiaip, kokie trūkumai, tai klausimai jam, buvo labai apibendrinti, todėl aišku ir atsakymai lygiai tokie patys. Tačiau bent gavome atsakymus link kažkurios kripties, kuria įsivaizdavome. O kalbant apie idėją, galėtum ne tik padaryti kituose laikraštukuose tokius interviu, su atsitiktiniu žaidėjų, kurį tiesiog visi žino, arba ne. Kas jau kas, bet aš kai turėsiu laiki perskaitysiu būtinai xD. Šiaip gerulis laikraštukas, smagu buvo paskaityti xD. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...