Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Kill_Pill

◉ Kill_Pill Atsiliepimas apie LV projekta◉

Rekomenduoti pranešimai

53f7dfdca9c7fd0a574c76c58ffadfa3624.png

f6nqkZx.png

Prisistatymas

 Sveiki mano vardas yra Pavelas man yra 15-liką , esu iš nedidelio miestelio bet labai gražaus pavadinimu "Jonava" čia gyvenu jau ilga laiko tarpa ir tikrai nesiskundžiu na , pats ka veikiu tai mokausi , jokiu būreliu nelankau nes pokol kas niekas nekabliuoja nors mėgstu su draugais pamėtyti į kašiuka bet apie lankyma nemastau , na kaip ir visi čia susirinke mėgstu pažaisti žaidimukus mėgstu cesa pakapot na ir noriu vėl pradėti žaisti sampa tai pasirinkau Las-Venturas projekta nes čia dar nesu labai žaides ir man tai bus visai į nauda nes nauja patirtis nauji veidai ir viska kita , na ka dar čia pridurti lyg ir viska pasakiau malonu su visais bus susipažinti.

f6nqkZx.png

Nuomonė apie pati projekta

Na nespėjau labai didelės nuomonės susidaryti bet šiokia tokia nuomonykė turiu , visu pirma norėčiau pridurti ,kad likau apakes administracijos padėjimu bei pačia pagalba @Ovidijus_Pavarde , man padėjo su daugeli pradiniu dalyku ir likau dekingas ,bei pasikartosiu likau apakes ant kiek cool žmonės čia žaidžia tik atėjau ir jau pasitiko su tokia šiluma , na sistemos neeilinės pasakysiu jums bei mapp darbai irgi yra cool galima isijausti ant tiek į žaidima ,kad realiai galvosi ,kad esi LV miestelyje kur gyvena lietuviai na daugiau nuomonės nesu susidares nes tik katik užsiregistravau neperseniausiai bet jau man labai patiko NUU SUPER ❤️

f6nqkZx.png

Iš kur sužinojau apie serveri?

na labai senai ištikrųjų žinojau apie projekta bet niekad netekdavo užeiti ir va vakare scrollinu facebooka žiuriu reklamuoja ši projekta aš galvoju why not užeiti ir taip gavosi ,kad aš čia.

f6nqkZx.png

Ko sieksiu serveryje?

na nežinau ištikrųjų visai norėčiau priprasti prie serverio na o veliau stengsiuosi gauti gal pavaduotoja ir kaip sakant pagyvensim , pažiurėsim)

f6nqkZx.png

Skaitantiems dėkoju su pagarba Kill_Pill ❤️

 

 

Redaguota nario Kill_Pill
Papildžiau.
  • Patinka 2
  • Naudinga! 6
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas Pill'ai. Iškart atėjus į atsiliepimo temą krito į akį gražus temos dizainas, viskas tvarkingai sugrupuota, panaudojai forumo pagražinimo linijas, pradžioje nuotrauka, kas iškart paskatina dar labiau skaityti tavo atsiliepimą, nes tema patraukli. O pats atsiliepimas toks lengvai "susiskaitantis", įdomus ir geras. Patiko, kad pradžioje prisistatei. Patiko, kad parašei kas tau patinka serveryje, kad parašei iš kur sužinojai apie šį projektą. Galbūt pritrūko daugiau įspūdžių, nors ir pats minėjai, kad dar nespėjai visko pamatyti ir pnš., bet galėjai parašyti ką pirmiausia darei prisijungus į serverį, ką po to veikei, į kokį darbą nuėjai ir panašiai. Bet vistiek geras atsiliepimas. 

 ★★★ - 50 tūkstančių  NAUJOKUI. 

galvojau 40k duoti, bet pridėjau 10k. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...