Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Red_Sky

● Red_Sky || Atsiliepimas apie projektą || ●

Rekomenduoti pranešimai

5dRPzwN.png

 

f6nqkZx.png

● Trumpai apie save -

Sveiki, visi skaitantys mano šį pranešima arba kitaip sakant atsiliepimą apie šį projektą. Esu Vakaris, šiuo metu man yra 15. Šiuo metu gyvenu Jonavoje, mažas labai miestelis per puse dienos galėtum jį apeiti, pasidarydamas mini eskursija. Šiuo metu nieko nelankau, ankščiau lankiau krepšinį, bet jį mečiau. Tiesa sakant nepatiko jisai jau man labai, bet turėdavau vistiek vaikščioti į treniruotes, pradėjus jau labiau augti prasidėjus paauglystėje prasidėjo visokios nesąmonės ir teko ji mesti dėl ,,Laiko trukumo"😂. Laisvalaikiui, kaip ir nieko neveikiu tad savo jėgas atiduodu žaidimams, o čia labiau kalbą eina apie sampa. Jonavoje nėra čia jokiu wow pramogų jog kažkas sudomintu, tad per tas dienas ir prasėdžiu prie kompiuterio.

 

● Plačiau apie mano šio serverio atradimą -

Ji žinau jau senai, bet nebuvo tinkamo momento žaisti. Buvau pradėjęs jau buvau ir pinigų užturėjęs ir darbą turėjau ir jau šiek tiek pažinojau žmonių serveryje. Pražaidžiau dvi dienas, bet tiesiog kitam serveryje gavau Serverio Prižiūrėtojo pareigas bei Policijos Direktoriaus, tad mano žaidimas čia aprimo. Šia paskyrą registravau 2019.08.29 su tikslu pradėti žaisti čia ir kažko siekti, atrasti naujų pažinčių, bet jau ankščiau dėl mano minėtu priežasčių turėjau truputi palikti šį projektą. Bet dabar jau atsilaisvinęs galiu vėl sugrįžti.

 

● Mano sudaryta nuomonė apie serveri - 

Atėjęs į šį serverio, tiesiog sakant netekau žado. Per savo kažkur 7-6metus žaidimo sampę, tai buvo pirmasis projektas kuris mane labai užkabino ir skatino mane pradėti žaisti tik čia. Žmones čia yra draugiški, kas man labai patiko. Per pora valandų susiradau nemažai pažįstamų kurie man pradėjo apsiprasti šiame serveryje. Serveryje yra sukurta labai jauki atmosfera naujokams, jie būna priimti labai nuoširdžiai, norint jiems suteikti galimybės. Sistemos yra gan nematytos, palyginant su tuo projektų kur žaidžiau. Be to, man jisai patiko dėl to jog yra labai gražiam miestelyje. Daugiau net nežinau ką ir parašyti, tiesiog čia yra įdomu ir žaisti yra malonu.

 

● Ar ilgai ruošiuosi čia žaisti -

Mano manymu taip. Tikslesnio laiko nesu nusistatęs, bet apsiribojam gal bandomajam laikotarpiui tai yra 2mėnesiai, tikiuosi jog tie mėnesiai augs.

 

● Mano tiksliai šiame projekte - 

Manau pagal mano galimybės šiame projekte, šiuo metu apsiribočiau darbo prižiūrėtoju, didėjant mano galimybėms pradėčiau siekti pavaduotojo, o po to gal net bandyčiau gauti direktorių.

 

● Atsisveikinimas - Tad šioje vietoje, baigsiu šį mano trumpa pranešimą apie mano nuomonę aprašant šį serveri. Labai daug ko neparašiau, bet gal pritrauks akį ir užsimanysit paskaityti. Na, o dabar tariu sudie. Mano parašą rasit ant GFX'o.

 

  • Patinka 1
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, Red_Sky. Išties patiko atsiliepimas, viskas trumpai ir aiškiai surašyta . Patiko, kad pradžioje panaudojai nuotrauką, panaudojai forumo pagražinimo linija. patiko, kad prisistatei, tikslus parašei ir pnš. Galbūt dar galėjai kiekvieną skiltį paryškinti ir padidinti, nes tada būtų išsiskyrusios skiltys. Smagu, kad patiko labai projektas ir tokį pirmą per savo gyvenimą matai. Galėjai parašyti ką darei pradžioje, į kokį darbą nuėjai, kas tau labiausiai patiko, kad nepatiko projekte. Trūko daugiau informacijos apie tavo pradžią ir tai būtų tavo atsiliepimą papildę.

 Tau skiriu atlygį - ★★ - 40 tūkstančių  NAUJOKUI

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...