Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Stanke_Vic

Peikiu Kayla_Keksas

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis: Stanke_Vic
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis:  Kayla_Keksas Slaptosios policijos direktore
3. Jūsų kaltinimai: Mane surakino saugioje. Pradejo vesti mane is saugios zonos. Uzdejo staru. Bet gerai kad dave bauda. Manau kad Kayla reikia ismesti is teisesaugos bei direktoriu ir teisesaugos blista duoti!
4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumąhttps://imgur.com/a/QJ5M3oN


Pagyrimo anketos šablonas

  • Haha 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

taigi, pirmiausiai /tplv šaudei į kitus iš įvairiausių ginklų (tuo tarpu) kaip teisėsaugos darbuotoja jaučiau pareigą įtarti tave už ginklo rodymą viešoje vietoje, neįtariau nei už užpuolimus civilių ir teisėsaugos narių (nors tikrai galėjau), tad ties čia turėtum būti ramus. galiausiai atėmiau ginklų licenciją UŽ ŠAUDYMĄ /TPLV. dar pasitikrinau narkus ar jų neturi, bet deja nebuvo. Dar prie to paties 26. Pareigūnai gali naudoti šias komandas saugiose ir karų zonose:/atimtil, /atimtim, /atimtis, /atimtig, /bauda, /ant. Galima naudoti komandą /isodinti tik bėglio režime esantiems žaidėjams. norėjau išsivežti tave ant stogo, bet kadangi nučiuožei pasivedžiau tave šiek tiek ir sutvarkiau viską. ramu? Tosha, pasitikrinsi logus, nes netur ss. Beje, dėl darbų blistų manau reiktų rašyti tave už nelojalumą darbui, taip kad ša.;) Ačiū už dėmesį. Myl. Peace.

  • Patinka 2
  • Naudinga! 2
  • Haha 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Slaptosios policijos direktorė yra perspėjama. Atsižvelgiant į:

  1. Pareigūnai gali naudoti šias komandas saugiose ir karų zonose:/atimtil, /atimtim, /atimtis, /atimtig, /bauda, /ant. Galima naudoti komandą /isodinti tik bėglio režime esantiem žaidėjam. Komandos /vesti saugiose zonose naudoti negalima !
  2. Spec. pajėgų darbuotojai gali naudoti šias komandas saugiose ir karų zonose:/atimtil, /atimtim, /atimtis, /atimtig, /bauda, /ant. Galima naudoti komandą /isodinti tik bėglio režime esantiem žaidėjam. Komandos /vesti saugiose zonose naudoti negalima !

Taikant šių taisyklių analogiją Slaptosios policijos darbuotojams, kurie yra sudaromi iš Pareigūnų ir Spec. pajėgų darbuotojų gretų pagal Slaptosios policijos darbuotojams keliamus reikalavimus išdirbti 60 kalendorinių dienų teisėsaugos srities darbe. Slaptoji policija negyvena dvigubais standartais ir nėra darbas, kuriam negalioja bendrosios darbams nustatytos taisyklės.

Pažymiu, kad:

  • Slaptosios policijos pareigūnas naudoti /itarti gali tik turėdamas pagrįstą pagrindą kartu su vaizdine medžiaga.

Slaptosios policijos direktorė nepateikė jokios vaizdinės medžiagos.

Cituojamų taisyklių šaltinis: 

 

Ačiū už siūlymą pašalinti Slaptosios policijos direktorę nuo pareigų, iš darbo ar įtraukti į teisėsaugos juodąjį sąrašą – neatsižvelgta.

Ačiū už pranešimą.

  • Patinka 1
  • Haha 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...