Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.6


Mobis_Cancel

[IDĖJA] VIN kodo ir darbuotojų patikrinimas

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Mobis_Cancel
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): serveris/forumas, nežinau kaip patogiau padaryti ir ką labiau išnaudoti serverį ar forumą.
  • Kokia tai sistema?: VIN kodo ir darbuotojų patikrinimas
  • Kodėl tai yra naudinga?: VIN kodas tai yra mašinų kodas patikrinimui, kiek buvo daužta, kiek turėjo savininkų, ridos kaita ir visa kita. O darbuotojų patikrinimas, kai direktorius/pavaduotojas prieš priimdamas naują darbuotoją gali patikrinti ankstesnius darbus, kodėl įšėjo ir įspėjimus ir koks tuo metu direktorius/pavaduotojas buvo.
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Šių idėjų, man atrodo neturi nei vienas serveris.

- VIN KODAS.
Padaryti forume maždaug kaip VVP patikrinimą, kad žaidėjas prieš pirkdamas iš serverio žaidėjo mašina/motociklą/laivą galėtu patikrinti forume pagal VIN kodą kiek kartų buvo daužtas (mechaniko V_P kuris sutvarkė ir kiek kainavo) ir kiek kartų buvo nuimtas daužtumas, ridos kaita, ankstesnieji savininkai. VIN kodas nebūtų labai ilgas kaip realybėj, būtų iš 8-9 skaičiu/raidžiu mišinys. Žaidėjas patikrinęs forume jam išmestu koks tunė sudėtas(kaina tunės) ir rodo nuotrauka kaip atrodo. VIN kodą galėtu rasti - /trinfo ir šalia mašinos markės:
PVŽ:
Tr. priemonė: Sultan
VIN kodas: G85V6AC3

- DARBUOTOJO PATIKRINIMAS.
Panašus dalykas kaip VIN KODAS. Direktorius/pavaduotojas prieš priimdamas žaidėją į darbą galėtų jį forume patikrinti jo ankestesnius darbus, priežastis kodėl išmestas/paliko, koks direktorius/pavaduotojas uždėjo įspėjimą ir koks direktorius/pavaduotojas jį išmetė, data ir laikas, ar nėra įtrauktas į juodąjį sąrašą. Taip būtų papraščiau direktoriui/pavaduotojui patikrinti žaidėją ar tikrai normalus.

  • Patinka 4
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Skamba gal ir įdomiai, manau jeigu būtų galima tikrinti darbuotoja ir tam tikras jo klaidas kuris jis yra padaręs ankstesnėje firmoje ir dėl tam tikrų priežasčių nepriimti jo į darbą msnau serverio žaidėjai nebeišsikelinėtu dirbdami darbo su pakvietimu, nedarytų nesamonių ir t.t... 

Tiesiog mano nuomone tai gal net ir praverstu mūsų serveryje.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai įdomi idėja, manau, jog žinau iš kur yra kilusi idėja. Būtų patogu ir naudinga būnant forume pasižiūrėti potencialaus turto aprašymą. Be to idėja labai išplėtota, šaunuolis. :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 36 minutes(-čių), Kahori_Nagatsuka rašė:
  Paslėptas turinys

nesamone dar laginas servas tokiais dalykais 

 

neperskaitei kas parasyta xdd nemanau kad su tokiais dalykais lagins 😅

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...