Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Laurynas_Joma

DIENRAŠTIS - LV TIMES #7 (Kalėdinis laikotarpis)

Rekomenduoti pranešimai

SP1x70c.png

Sveiki, švenčių ištroškę Las-Venturas.LT projekto gyventojai. Po šiek tiek laiko į forumą vėl atšliaužia LV TIMES laikraštis. Šis laikotarpis mums žadą net kelias dideles šventes, todėl joms pasiruoškime tinkamai. Perskaityk šį laikraštį ir pamatysi kas tavęs laukia! Pradedam!?

Nl6UlYv.png

Las-Venturas.LT serverio Kalėdų eglutės įžiebimas

Jau šiandien, t.y 2019-12-08 19:00 valandą įvyks Las-Venturas.LT projekto eglutės įžiebimas, dalyvavimas būtinas. Be to būtinai pasiimk savo draugą arba draugus. Šiek tiek apie įžiebimą. Ši labai graži tradicija vyksta jau 7 metus, reiškias serveris iš viso įžiebė net 8 eglutes. Tai parodo, jog projektas yra ištikimas ne tik žaidėjams, bet ir sau. Šiandien per eglutės įžiebimo šventę bus galima laimėti įvairių prizų iš pagrindinės administracijos, projekto Komandos ir t.t. Be to šventės metu bus labai daug žmonių su kuriais kartu galėsite pasisemti smagių akimirkų. Primenu, laukiami VISI!

Žinutė @Invision_White. Jeigu panaši eglė pasirodys šiais metais, asmeniškai pasiūlau jus į eglučių dizainerius. :)

h7AJHCc.jpg

Nl6UlYv.png

Advento užduotys

Prieš kelias dienas buvo paskelbtos advento užduotys, kurias bus galima vykdyti lygiai 24 dienų. Kuo daugiau užduočių įvygdysi, tuo didesnis prizas bus. Užduotys nėra labai lengvos, tačiau ir nėra labai sunkios. Kartais būna sunkių, kartais labai lengvų, bet kas žaidžia tam nė viena nėra sunki. Labai smagu, jog pagrindinė administracija suriša šį laikotarpį su projektu, smagu, jog pasiruošia šventei ir padeda įdomiai ir linksmai laukti Kalėdų. Be to šiandienos užduotis yra: prisijungti 19:00 valandą ir sudalyvauti Kalėdų eglutės įžiebime.

Palaikyk advento užduočių 8e326200-9958-0134-ce6f-0aec1efe63a9.png

Nl6UlYv.png

Kalėdinis konkursas

Vakar, t.y 2019.12.07 dieną @Edgaras_Nesakysiu (Komandos narys) paskelbė konkursą, pavadinimu - "Kalėdinis Konkursas | Las-Venturas.LT". Pats temos pateikimas nėra labai gražus, bet konkurso pagrindinis tikslas aiškus, nufotografuoti nuotrauką pagal tam tikrą situaciją. Asmeniškai nesu buvęs kitur matęs, jog pagal situaciją konkurso dalyvis turėtų nufotografuoti nuotrauką. Kažkas naujo, šaunu. Būtinai bandysiu sudalyvauti, gal pavyks laimėti. Skatinu ir kitus dalyvauti šiame Kalėdiniame konkurse.

 

Nl6UlYv.png

Šiam kartui tiek, tikiuosi patiko, laukite kitų LV TIMES leidinių! :) 

Nl6UlYv.png

Patiko? react_like.png

Laurynas_Joma © 2019

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Laikraštis kaip laikraštis, sudėtos svarbiausios ir karščiausios serverio naujienos, puiku!

P.s noriu patikslinti, kad nebūtinai reikia nufotografuoti tik nuotrauką. Reikia savo darbelio nuotrauką įkelti. Pačia situaciją galima atvaizduoti įvairiausiais būdais t.y nupiešti, sudėlioti ir t.t tai Jūsų fantazija.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...