Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Airidas_Vamz

Airidas_Vamz atsiliepimas apie projekta

Rekomenduoti pranešimai

Saveiki taigi mano vardas Airidas aš rašau atsiliepima apie Las-Venturas.LT

Aš atejau į šį projekta nes pakvietė draugas mano nuomonė pradžioje buvo neka geresne nei kitu projektu paskiau isižaidęs šiame serveryje supratau kuom jis įpatingas ir išskirtinis tuom, kad čia jai reikia pagalbos parašai adminams jie jaigu reikia net atsitelina pas žmogaus ir išaiškina viska, dar padeda apsiprasti serveryje taipogi pataria į ateitį kaip suktis, kad butu geriausia. Todėl man mano mylimiausias projektas yra Las-Venturas.LT . Čia nesunkūs darbai fajna valdžia viska prižiūri, viska daro, kad būtu geriau darbuotojams.

Šiame projekte yra daug idomybiu daug veiklu yra gražiu vietoviu viena iš jų piramides viršus kur atsiveria visi gražiausi vaizdai viska galima rasti darant misijas, aš kai pradėjau jas daryti radau daug veiklų serveryje ir naujų draugų su kuriais gerai sutariam dabar.

Linkiu visiems gerai praleisti eglutes ižiebima sekmės!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, Airidai. Smagu matyti atsiliepimą iš naujoko, nes daugelis naujokų nelabai rašo atsiliepimus apie projektą. Atsiliepimas nebuvo kažkas "wow", paprasta , trumpas atsiliepimas. Mačiau, kad buvai mano atlygio temoje tai įdomu kodėl nepasinaudojai pasiūlymų ką rašyti atsiliepime, galbūt būtum papildęs savo atsiliepimą ir būtų dar įdomiau, smagiau skaityti. Galėjai labiau papildyti, tarkim pridėti kaip sekėsi pradžioje, į kokį darbą nori nueiti ar nuėjai, kuo žadi siekti projekte ir panašiai.
Taipogi kaip buvau prašęs paspausti ant atlygio temos "like" , kad tikrai būčiau įsitikinę , kad skaitei kažką ir panašiai, tu to nepadarei tai konkurso prizas bus numažintas truputį, bet ne daug. 

★ - 25 tūkstančiai NAUJOKUI + 45k, nes akcija ir +65k, nes konkurse dalyvavai, bendrai gausi - 135 tūkstančius. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...