Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Judita_Low

Atsiliepimas apie projektą - Judita_Low

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

sumasčiau aprašyti savo atsiliepimą apie projektą, kadangi kolega @Frankis_Electro vis apie tai užsimena ir suprantu, kad jam tai yra svarbu. Savo atsiliepimą parašysiu punktais, taip kad smagaus skaitymo. 

Gal iš pradžių susipažinkime, kas aš tokia esu ir kuo šiame projekte esu buvusi. :) 

Taigi, esu serverio žaidėja nuo 2012-10-22. Tai yra mano antrasis SA:MP serveris, kuriame žaidžiu. Apie šį projektą sužinojau iš serverio draugų praeitame projekte. Atėjus čia man buvo viskas nauja ir daug unikaliau nei praeitame serveryje. Visas gyvenimas šiame projekte virė Las-Venturas mieste, todėl iš karto sudomino šis dalykas. Taip pat sužavėjo begalinis laukimas naujokų, visokeriopa pagalbą jiems, pagalbos suteikimas maksimaliu greičiu, tai ir lėmė manau pasilikimą šiame projekte. Kažkur po metų laiko prasidėjo mano karjera šiame projekte. Pirmosios pareigos buvo FTB direktorės, nuo kurių prasidėjo tolimesnė karjera teisėsaugos sričių valdžioje. 2014m. tapau nemoka administratorę, buvau atsakinga už renginius / eventus žaidime. Tuomet prasidėjo mano žaidimas su kelių mėnesių pertraukomis. Po 3-4 mėnesių pertraukos tapau TRV direktorę, išbuvau pareigose net pusę metų. Toliau sekė ir rimtesnės pareigos kaip UNBAN/BAN prižiūrėtoja, Klanų prižiūrėtoja, forumo moderatorė atsakinga už prisistatymų skiltį. Galiausiai 2017m. pabaigoje prasidėjo mano ilgiausioji pertrauką nuo viso šio serveio. Tačiau, 2019m pabaigoje aš grįžau, mano grįžimą lėmė labai daug aspektų, o labiausiai tai, kad čia atsirado labai daug naujų žaidėjų, su kuriais tiesiog smagu yra bendrauti ir leisti laiką. Taigi, manau susipažinome jau, pereikim prie atsiliepimo apie šį projektą iš mano pusės. :)

  • Kaip ir minėjau, šiame projekte esu senbuvė, tai tikrai išgyvenau kartu su juo ir nuosmukius, kai žaidėjų žaisdavo vos 40, ir pakilimus kai pastoviai būdavo apie 180 žaidėjų. Kas labiausiai žavi šiame projekte, tai komandos nariai, kurie stengiasi, kad serveris gyvuotų, kad mums būtų smagu ir jauku čia žaisti, kad visada norėtume grįžti.
  • Puiki administracija ir administratoriai. Jeigu iškyla kokia problema, kur paprastas administratorius nepadės, visuomet nieko nedvejodama rašau pagr. administratoriams. Pagalbą suteikia visuomet, tik reikia turėti kantrybės ir supratimo, kad galbūt pagalbos prašo ne vienas žaidėjas. 
  • Didžioji dalis žaidėjų yra puikūs, turintys savo humoro jausmą ir savo savitą žaidimo stilių. Vieni labiau mėgsta kariauti žaidime, vieni mėgsta žaisti ramų žaidimą, o kiti kas labai liūdna mėgsta kariauti forume.. Na, bet kaip sakant, visokių yra, visokių ir reikia. :D
  • Šiame projekte nereik bijoti kažko siekti, jeigu nori pasiekti, sieki, tačiau visuomet reik įdėti pastangų ir savo laiko, nes čia yra vertinami tie žaidėjai, kurie kažką daro naudingo sau ir kitiems, o ne tik daug kalba. 
  • Pagirtina tai, kad pagr. administracija labai stengiasi darant serverio atnaujinimus. Labai puikus pavyzdys - advento savaitė. Eilinis serveris būt sukūręs sistemą, kad surasti ten pavyzdžiui 30 žaisliukų ir viskas, sulauki eglės įžiebimo ir pasibaigia viskas. O mūsų projekto valdžia puikiai apmąstė kiekvieną detalę ir sukūrė eventą, kuris vyks iki pat Kalėdų. Pagirtina ir ačiū už unikalius renginius. Bet kas svarbiausia ir smagiausia, kad šiuo metu buvusios advento užduotys suvienyja serverio žaidėjus, prasideda komandiškas darbas, kuris parodo, kad serverio visuomenė nėra tokia jau sugedus kaip kartais gali pasirodyti.

 

Na, šiai dienai tik tiek. 

Bye 

  • Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labas, Judita. Smagu matyti iš tavęs atsiliepimą, nes esi senbuvę ir manau parašei gerą atsiliepimą iš savo patirties projekte. Patiko tai, kad pradžioje pristatei save, galbūt išsiplėtei, nes tiek daug labai nereiki , bet šį kart tas prisistatymas lengvai ir gerai "susiskaitė", nes nieko daug neprikišai ir panašiai. Patiko, kad parašei, kad tau čia patinka, ką tu gerbi ir vertini. Patiko, kad paminėjai žaidėjų bendravimą ir t.t.. Viskas kaip ir gerai buvo tavo atsiliepime, tik galbūt dar galėjai pridėti koks darbas ar veikla ar sistema serveryje/projekte yra tau įdomiausia(ios). Dar galbūt galėjai pridėti savo tolimesnius tikslus projekte jei turi,

 

★★★★ - 55 tūkstančiai  NENAUJOKUI +25k, nes akcija, +80k, nes konkursas, bendrai gauni - 160 tūkstančių.

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...