Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Turbo_Daniel

Atsiliepimas apie projektą iš Turbo_Daniel

Rekomenduoti pranešimai

Pradėjau žaisti šiame projekte gana senokai. Šis projektas buvo sukurtas gana neseniai, nuo to laiko, kada pradėjau žaisti. Tai yra mano pirmasis projektas kuriame žaidžiu. Kiek pažaidęs ir įgavęs patirties nusprendžiau įsidarbinti į darbą su pakvietimu. Mano pirmasis darbas su pakvietimu buvo Taksi darbuotojas. Čia, su gera komanda ir geru vadovu, patyriau daug gerų akimirkų ir sužinojau daugiau informacijos apie šį darbą. Praėjus kuriam laikui, nusprendžiau išbandyti naujos srities darbą, tai buvo mechanikas. Čia prabėgo kone visas žaidimas. Pradirbau šiame darbe gana ilgai, įgavau daug patirties ir naujų žinių, ir netgi pretendavau į direktorių darbą, būtent šioje srityje.  Po kurio laiko trumpam nustojau žaisti, bet neseniai vėl gryžau. Taigi, dabar norėjau įgyti naujos patirties ir įsidarbinau į TRV. Nors čia yra dar kelios dienos, bet galiu gerai ir teigiamai atsiliepti apie savo vadovą ir kolegas. Jie man padeda prisiminti šio žaidimo komandas ir kitus aspektus.

Kompanija

 

Čia susiradau daug bičiulių ir žaidimų akompanijonų. Esu aš neutralus, dar nė karto neatstovavau jokiam klanui ar asmenų grupei. Man dažniausiai patikdavo dirbti, o laisvalaikiu važinėtis su savo motociklu ir bėgioti nuo policijos (dabar nebebėgu). Man patinka, kad visada sulaukiu pagalbos iš sio serverio administracijos. Tai yra ypač didelis pliusas.

Kas man patinka šiame serveryje

Šiame serveryje patinka tai, kad yra daug komandų. Labai praverčia komanda /mygtukai.

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, Turbo. Iškart pastebėjau, kad parašei, kad projektas sukurtas gan nesenokai, tai iškart noriu paneigti šį tavo pasakymą, nes projektui jau greit 8 metai. 
Galbūt per daug parašei savo istorijos, o mažiau apie patį projektą, tarkim galėjai parašyti projekto pliusus ir minusus, tau įdomiausia veikla/darbas ir panašiai, labiau savo nuomonę apie patį projektą. Bet vistiek patiko, kad galbūt ir savo istorijos paršei, nes tai nėra blogai, kad parašei, kad patinka administracija ir ji tau padeda. Galbūt kaip ir minėjau, kad galėjai parašyti kas tau patinka tai galėjai ir toje skiltyje daugiau parašyti, o ne tik /mygtukai. Bet vistiek šaunuolis!

★★ - 30 tūkstančių NENAUJOKUI +25, nes akcija, +60k. nes konkursas, bendrai gauni - 115 tūkstančių

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...