Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.7


Keith_Walters

Atsiliepimas apie projektą - Keith_Walters

Rekomenduoti pranešimai

tai zdarowa, kas skaitot, pirma papasakosiu apie atsiradimą šiame projekte, antra dalį papasakosių apie savo patirtį jame.

 

ATSIRADIMAS PROJEKTE

Projektą atradau gan senokai, bet kadangi sampas savo veiksmu taip nekabino kaip šiuo metu tai apleidau jį visiškai, iki tol kol draugai pasiūlė jame žaisti dėl nusikalstamų darbų bei klanų veiklos, pabandžiau patiko ir pasilikau. Serverio atmosfera palyginus su kitais serveriais išskirtinė, viskas puiku. Serverio pliusai yra tokie jog kad ir nedaug žaidėjų, bet veiksmo yra daug eventų ko dar kituose projektuose nematęs. Minusai būtų gal tik tokie jog žaidžia mažokai žmonių, bet gerai atmosferai užtenka jų tiek kiek yra, kaip sakoma svarbiausia kokybė ne kiekybė.

 

MANO ASMENINĖ PATIRTIS JAME

Šiuo metu esu GP narys, sekasi gan neblogai judinam fūras kaip dar nejudinę. Serveryje sudėjus pražaidžiau jau 10 valandų, veiklos yra begalė tik spėk ją pasirinkti. Susiradau begalo linksmą bei gerą kompaniją vien dėl šio serverio. Iš manęs tiek daugiau neturiu ką prirašyti, žodžių pilna galva, sunku viską išrašyti, cya..

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 6 minutes(-čių), Andrew_Shelkovnikov rašė:

spekit kas pakvietė jį zaist

Lucy_Suarez.

 

Smagu, ir džiugu girdėti tokį atsiliepimą, jai ko reiks pranešk, sėkmės žaidime :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, Keith. Toks paprastas, bet gan neblogas atsiliepimas. Toks atrodo relax viską parašei ir viskas , ramiai toliau žaidi. Lengvai ir smagiai perskaičiau viską. Žinoma trūko daugiau to atsiliepimo, nes galėjai daugiau nei 2 skiltis parašyti, galėjai parašyti mėgstama darbą, save biški pristatyti galėjai, parašyti įdomiausias vietas/sistemas ir t.t.. Bet nebuvo ir dabar blogai, nieko nesuvėlei ir viską gerai parašei, tik kaip ir jau minėjau trūksta daugiau kažko, perskaičiau viską ir dar tikėjausi.

 ★★ - 40 tūkstančių  NAUJOKUI +45, nes naujokas. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...