Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.6


Kevin_Ots

Atsiliepimas apie projektą- Kevin_Ots

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras Las-venuro žaidėjai.  Esu Kevin_Ots naujokas jūsų serveryje, dar tik vakar užsiregistravau į ši serverį, noriu jums papasakoti atsiliepimą, apie jį.

                                                                                                                Kaip radau serverį?

Vakar nuėjas pamačiau GTA TOP'uose Las-venturas.lt serverį, taigi pasižiūrėjas internete, bei forume paskaitęs apie šį projektą, nusprendžiau prie jo prisijungti ir pamėginti pažaisti jame. Turėjau problemu su užsiregistravimu, bet nieko, kažkaip vistiek prisiregistravau. Skaitydamas šiame forume, masčiau, kad nelabai aš čia pritapsiu, bei neis normaliai pažaisti, nes galvojau, kas čia per serverį, vien papeikimai, vien skundai ir t.t. Nieko čia tokio, visi kartais pažeidžiame taisykles :D 

                                                                                                               Pirmas įspūdis užsiregistravus

Šiaip netaip užsiregistravęs į serverį, pasiskaičiau jo /komandos bei taisykles, pasižiūrėjau visus naujoko gidus, matosi serveris įdomus, gan daug įdomių ir keistų vietų. Taigi norėjau su patyrusiu adminstratoriumi apžiūrėti serverį pasižiūrėti kas jame dedasi, bei isigyti reikiamus dokumentus. Tik parašęs /adminams nepraėjo nei 2 sekundės, kaip pradėjo rašyti atsakymus Denis_Snow bei Frankis_Electro, šie administratoriai yra patys geriausi, nes padeda naujokams apšilti. :) 

                                                                                                              Apšilimas serveryje su Frankis_Electro bei Sergio_Llul

Tik paprašęs pagalbos parašęs /adminams, žaidėjas Frankis_Electro man padėjo įsigyti reikiamus dokumentus, bei daiktus, bei davė pinigų pradžiai kaip naujokui. Viską papasakojo apie ši serverį, kokia jo istorija, kas dar laukia, ir kas jame dedasi pastaruoju metu. Jis man aprodė šiek tiek miestą, bei parodė kaip ką daryti. Padėjo su /misijos, beje man nepatiko vieno administratoriaus žinutė. Mar_Kis parašė man sms : Daryk vienas viską, nenorėk, kad viskas būtu kaip ant lėkštutės'',žinot pagalvojau okey ;D Nemanau, kad senas vilkas serverį taip smerks naujokus, nes naujoku būti tikrai nelegva, patys tai pripažinkit. Šiaip serveris įdomus, tikrai nieko blogo apie ji pasakyti negaliu. Žaidėjai draugiškis, padedantys, ypač Sergio_Llul, Frankis_Electro, bei Jonh_Volfs, Frankis_Electro su Jonh_Volfs man davė šiek tiek serverio valiutos, kad kiek nors isivažiuočiau į serverio pasaulį :D  Su sergio, mes važinėjomės jo greičiausiu sultanu :D Prašė nesudaužyti :DD Nepsakyčiau, kad šito nebuvo:D Visko pasitaiko. Su šiais žmonėmis praleidau visą vakara, ir man tai patiko, ačiū jums :)  @The_Deus Sveikas, frankis man apie tave pasakojo, koks tu buvai šaunuolis, gaila neteko susipažinti, būtų tikrai nice susipažinti, pabendrauti ir pasibūti su Naujoku dievu ❤️ 

Visada bus maladėc bahurai @Sergio_Llull, @Frankis_Electro, @Jonh_Volfs

 

Kol kas bus tiek, po keliu akimirkų parašysiu savo pristatymą, jai jums bus įdomu. ❤️ 

 

  • Patinka 2
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, Kevin'ai. Išties toks įdomus ir linksmas atsiliepimas, ne daugelis parašo savo pradžią serveryje, o tavo atsiliepimas buvo būtent visa galim sakyti tavo pradžia ir man tai patiko. Galbūt dar nespėjai daug ko pamatyti serveryje ir tiek tik parašei atsiliepime, nes užvakar tik prisiregistravai ir jau greit rašei atsiliepimą, galiu pasakyti - ŠAUNUOLIS! Ateityje tikiuosi papildysi savo atsiliepimą ir apie tai praneši, kad vėl galėčiau perskaityti.
Patiko, kad paminėjai kaip tau sekėsi pradžioje, tai,kad paminėjai iš kur sužinojai apie projektą ir ko iš jo tikėjaisi. Pačiam smagu buvo sutikti tokį įdomų, linksmą naują žaidėją ir tau padėti, dėkoju už pagyras :) Be to linkiu sėkmės projekte!

★★★ - 50 tūkstančių  NAUJOKUI +45k, nes akcija 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...