Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Laurynas_Joma

#Diskutuok! | Kodėl žaidžiate/žaidėte Las-Venturas.LT projekte?

Rekomenduoti pranešimai

Į dieną Las-Venturas susilaukia ~5 naujų žaidėjų. Keli iš jų išeina arba pasilieka ir tampa potencialiais projekto žaidėjas. Kiekvienas iš čia esanšių, prisiregistravusių, galime pasakyti kodėl žaidiame/žaidėme šiame projekte. 

Diskusijos klausimas: Kodėl jūs žaidžiate/žaidėte Las-Venturas.LT projekte. 

Komentaruose nurodykite išsamų ir argumentuotą atsakymą. 

Argumentuotiems ir išsamiems atsakymams nepagailėsiu reputacijos taško. :)

#Diskutuok! 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

SA nelošiau, pradėjau LV žaist, nes draugas pasiūlė prieš kelis metus, tai buvo mano pirmasis ir vienintelis bandytas serveris, mane užkabino sistemos, atmosfera, žaidėjai del kurių visada norisi žaisti, bei tikslas kažko pasiekti daugiau.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pamenu kai klaidžiojau po sa:mp serverių platybes ir suradau šį serverį... Užsiregistravęs pamačiau tada dar labai sunkią ekonomiką, svarbus buvo kiekvienas šimtas serverio pinigų, ne kaip kituose serveriuose. Šiaip šio serverio modifikacija man buvo priimtina, sistemos pagirtinos ir įdomios, tik čia galima rasti aktyvią ir sakyčiau prižiūrimą administraciją, geri atnaujinimai (šiais laikais labai mažai serverių gali tuo pasigirti). Serveryje žaidžia dienos metu 50-70 žaidėjų, todėl nėra tokios didžiulės "mėsmalės", sakyčiau viskas savo rėmuose. Tiesą sakant nesuprantu kodėl mūsų serveryje žaidžia TIK tiek žaidėjų, serverio erdvė didžiulė... Pasilikau žaisti čia nes kartą pasisekė ir teko paragauti direktorio duonos (teko vadovauti EPi darbui), gal tuomet nelabai tą vertinau, bet direktoriauti šiame serveryje vienas malonumas. Keliais žodžiais pasakysiu kodėl esu čia: nesugadinta ekonomika (savo rėmuose), administracija, tvarka (tiek serveryje tiek forume), atnaujinimai. Žinoma pasitaiko visokių atvejų, tačiau esmės tas nepakeičia ir galiu sakyti kad man šis serveris ne geriausias serveris Lietuvoje kuris įsikūręs Las-Venturas mieste, o geriausias Lietuvos serveris. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užsiregistravau prieš kelias dienas į serverį , nes draugas pakvietė žaisti ir dabar labai užkabino tarp klanų, daug veiksmo, nuostabi atmosfera. Nesigailiu ,jog pasirinkau šį projektą.

  • Patinka 2
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tiesiog, pasiūlė draugas, ir kodėl gi ne pabandžius, aišku nelabai norėjosi ta sampą žaisti labai, bet kai čia atėjau, ir labai patiko sistemos, aišku yra dar tų trukumu, bet jas visada galima pataisyti, ir darbai smagus, bei nenusibostančios veiklos. dėl to čia man ir patinka žaisti tik dėl to, net neatsibodo kolkas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Žaidžiau metus serveryje kur nebūna beveik update, sistemos tragiškos ir t.t (patys žinot apie ką nereklamuosiu) Paskiau atsibodo ir pagalvojau reikia rasti kokį normalų serveri kur dažnai būna update ir savininkai neapleidžia savo samp projekto. Ir radau Las Venturas. Tik atėjas į serverį nieko nesupratau. (kaip ir dažniausiai visi naujokai) Labai nustebau dėl serverio sistema,kad nėra senų nesutvarkytų bugų. Išsilaikiau teises, pradėjau vykdyti naujokų ir bendrąsias užduotis. Buvo labai daug klausimų tai paklausiau administracijos ir išties nustebau kaip administracija gerai dirba ir išmano savo darbą. Viską apibendrinus Serveryje žaidžiu dėl normalių sistemų, įvairesnių žmonių, dažnai daromu updat'ų; event'ų ir t.t. Serveryje žaidžiu 2-3 savaites :) Jeigu neatsibos žaisiu ir ilgiau.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Realiai 2016-01-04 parsisiunčiau pirma kart Sa-mp ir pradėjau ieškoti serverio kuriame galėčiau praleisti laisvą laiką serveryje. Praėjau tikrai daug projektu, bet nei vienas tiesiog neužkabino. Galvojau tiesiog nebeieškoti serverio, nes galvojau, kad Sa-mp tiesiog yra neįdomus žaidimas.. Tada @Vampyras_Cross užsiminė, kad žaidžia Sa-mp (Nuo sauskelniu laikų draugas :D) Paklausiau kokiame serveryje, pasakė, kad Las-venturas.lt. Sakau nu einam, tada jis aprodė tą serveri man, išmokau komandų, sistemų ir taip toliau. Pirmas darbas buvo Radistai (Nostalgija @Jonas_Nikez :D) Na su kiekvieną dieną šis serveris kabino vis labiau ir labiau, gavau pirma valdžia radistuose, ten prisidariau nesąmonių, gal tiesiog išsigandau kažko ir atsisakiau. Pasikeičiau accounta į šį ir Martin_Busato pasiūlė pas jį tapti GP pavaduotoju, wow. :D Pabuvus apie 20 dienų pavo poste, gavau Direktorių. Tuo metu tai buvo kažkas nerealaus, nes serveryje dar žaisdavo labai didelis kiekis žmonių. Apie 100 laikydavosi tikrai gan dažnai. Na pabuvus GP poste 2 mėn tiesiog pabodo gal truputi. Nikezas vėl mane priėmė pas save ir davė Radistų pavaduotoja. Jis išbuvęs metus paliko šį darbą, su tuo darbu paliko ir mane direktoriaus poste. Tiesiog su kiekviena diena susipažindavau su vis įdomesniais žmonėmis, kurie motyvavo toliau žaisti šiame serveryje. Tokie žmonės kaip Jonas_Nikez, Vampyras_Cross, bei Ernestas_Mind, bei dar daug nuostabių žmonių. Tokių žmonių serveryje deja liko nedaug, gaila. Bendruomenė nebe tokia kokia buvo ankščiau. Bet serverio sistemos ir toliau stebina, aišku per 1.5 metų kol nežaidžiau sampo daug kas čia pasikeitė. Vsio i'm done, atsibodo rašyt. 

  • Patinka 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Užkabino šitas serveris nuo 2018metų bet su kažkiek pertraukų, ir nemanau kad paliksiu šį projektą. Nes čia ir žaist įdomu ir veiksmo yra ir sistemos neblogos

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nors ir neturiu dabar galimybes zaist, atimtas vartotojas. Bet vienas isskirtiniu projektu, tiek sistemom, tiek pacukais. Gera saika, visi prikolina, zodziu mylimiausias projektas

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Neisivaizduoju dėl ko žaidžiu tiesiog žaidžiu ir viskas įdomu hebra gera stumiam bajsei.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sampa zaist pradejau gal pries 9 metus kai minecraftas pasidare nuobodus. Isbandziau realiai gan daugeli projektu, taciau niekas nekabino atrode per sudetingi arba ne tokie kokiu noriu. Realiai vaiksciuodamas po tokius serverius susipazinau su @Eimis_Nikee, @Armani_Jeans, Ignas_Simpsonas ir kitais dar iki dabar esamais zaidejei. Bet butent Las-Venturas.lt pasiule pusbrolis @Nick_Bosh, prisimenu atejau 2014m kai dar zaideju skaicius sieke kone 200+. Cia susirinko ir Eimis Malcikai ir kiti. Visai mums patiko cia ir pasilikom. Realiai dar sunkiai zinojau kas yra forumas ar darbu anketos nors ir nebuvau mazas. Taaciau ilgai dirbti Picerininku neteko, patekau i radistus pas @Spurga_Flip ir pava @Super_Mario , jau tada man patiko radistai. Po to keiciau daug darbu isbandziau ko ne visus serverio darbus, susipazinau su zmonemis nuo tada dar lengviau patekdavau i darbus. Atsirado ir LSV ten isvis kosmosas buvo, atsirado noras dar zaisti. Bet viskas pasikeite tada kai Eimis_Nikee gavo Radistu direktoriu, nuo tos dienos mano sampo pasaulis tavo dar idomesnis, gavau pavaduotoja atlaikem kiek reikia ir man perleido Direktoriu, tada prasidejo smagumas, pavaduotoju keitimai, firmos valdymas, veiksmai LSV ir nuotykiai LV. Gavus Radistu direktoriu viskas apsiverte po 4 menesiu laikymo @Invision_White pasiule man Nemokama Administratoriu, veliau teko pildyti anketa i tuomet dar buvusi Emigraciju Priziuretojo posta, aisku gavau ji. Tuoliau seke ilgi metai Las-Venturo Valdzioje, buvau tiek Emigraciju veliau ir Gauju priziuretojas. Nelabai gavau nusiskundimu, visiems tiko. Taigi nuo to karto likau Las-Venture ir dar tikiu kad LV sugrys i savo gerases dienas ir tikrai pasieksime daug.

Per visa zaidimo laikotarpi yra daug zmoniu kuriems galima dekoti del puikaus zaidimo Las-Venture. Pridesiu sarasiuka draugeliai ❤️

 

Mylimiausi zaidejei Las-Venture

Nick_BoshEimis_NikeeArmani_Jeans, Misteris_Smitas, Mantas_Exe, Melon_LtuAim_Hagen,
Paulius_JusasPonas_Emigrantas, Lauris_Stefon, Ignas_SimpsonasSan_James, Andriuhha_Nike, Ugnius_Dea, Fred_Ronghetti, Dede_Buferis,Misha_Marozov, Judita_Low, Brooklyn_Nigga, Jim_Kerey, Milita_Cherry, Invision_White, Mart_Paul, Mantas_Exit, Domce_RonaldoDeividas_Fastas, Alex_Down, Irmis_Speed, Jack_Jeferson, Eimis_Sultan, Sergio_Llull, Martin_Busato, Saimis_Rembo
Aurimas_Frozen, Mantas_Westas, Remigijus_Narcissus, Mitchell_Nigga, Eirimas_Zeta, Giedrius_Bryant, Minde_Jaunelis, Justas_Martinez, Mantas_Mafas, Jonh_Volfs, Justea_Sony, Thomas_Hagen, Ignaz_Lucchese\

 

Daugiau ko pasiekiau Las-Venture.

https://las-venturas.lt/forumas/index.php?/profile/14120-jonas_nikez/&tab=field_core_pfield_20

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šį projektą žaidžiū, todėl, nes patinka, nu tik Tosha nepatinka, šiaip atnaujinimai geri, serveris pažengęs.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Žaisdavau žaidimus pakaitom (sa-mp, mc, cs) ir su draugu sumąstėm grįžt prie samp, anksčiau buvom žaidę kitame projekte, bet jis užsidarė, todėl ieškojom naujo. Draugas rado šį serverį, išmėginom ir taip aš čia jau pusantrų metų. Serveryje likau dėl įdomių sistemų, veiklų gausos, prikolnos bendruomenės, administracijos. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dėl Jake_Jefferson'o atėjau 😂 supras tik keli žaidėjai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 20 valandas(-ų), Domis_Alive rašė:

Tiesiog, pasiūlė draugas, ir kodėl gi ne pabandžius, aišku nelabai norėjosi ta sampą žaisti labai, bet kai čia atėjau, ir labai patiko sistemos, aišku yra dar tų trukumu, bet jas visada galima pataisyti, ir darbai smagus, bei nenusibostančios veiklos. dėl to čia man ir patinka žaisti tik dėl to, net neatsibodo kolkas.

Sakote, jog yra trūkumų, kokie jie? 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nes tik cia grasina, kad realybej persaus kojas uz bana lv

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 13 minutes(-čių), Laurynas_Joma rašė:

Sakote, jog yra trūkumų, kokie jie? 

Su policijos sitemos nekažka, poto pačiu darbu sistemu kažkiek trūksta, bet visiems aišku kad galima siūlyti, bet aš dar pagalvosiu kokiu reikia, tada ir pasiūlysiu.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

geras klausimas krc cj todel kad man sunkiau arba kad is glocko kelenus galiu persaut nzn

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nes be lv daugiau nera kur zaist

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...