Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Frankis_Electro

[SERVERIO] Kartingų sistema

Kartingų sistema  

5 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkate su šiais pasiūlymais?

    • Sutinku, nes (parašysiu komentaruose)
    • Nesutinku, nes (parašysiu komentaruose)


Rekomenduoti pranešimai

 
Anketos šablonas:

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Frankis_Electro
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui
  • Kokia tai sistema?: Apačioje
  • Kodėl tai yra naudinga?: Apačioje
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas:

 

1. Siūlau padaryti taip, kaip panašiai dabar kalėjime bokso ringe, kad trasoje leidžia dalyvauti 2 žaidėjai tik su kartingais truputį kitaip. Du žaidėjai turėtų sustoti prie kartingų trasos pradžios ir parašyti abu komandą /ptrasa. Žaidėjai parašęs šią komandą būtų sustingdyti ir po 10 sekundžių jiems reiktų pradėti važiuoti trasą, baigus pasirodytu viešuose pokalbiuose laimėtojas. Be to galėtų padaryti, kad finiše būtų tą lentele kaip oro uoste ten "Laimėjo", "Nelaimėjo". Su šia sistema būtų lengviau daryti žaidėjams event'us, būtų įdomiau lenktyniauti, nes nekiltų nesutarimų kas laimėjo kas ne.

2. Ši idėja susieta su viršuje paminėta. Siūlau padaryti taip, kad leistu lenktyniauti kartingais iš pinigų. Tarkim jei parašytu komandą - /karsiulyti (ID ar slapyvardis) (suma). Tokią komandą parašę žaidėjai būtų sustingdyti ir po 10 sekundžių pradėtų važiuoti, pirmas kirtęs finišą laimėtų sumą iš kurios buvo žaidžiama, be to padaryti taip, kad jei išvažiuoji iuš trasos nebeleistų važiuoti, o turėtų apsisukti ir grįžti ten kur susimovė. Šiuo metu yra pokeris, biliardas ir ten gali žaisti iš pinigų ir šios sistemos yra naudojamos, o jei tai būtų kartinguose manau tikrai atsirastų kas norėtų lenktyniauti kartingais iš pinigų, tai būtų įdomi pramoga ir pelninga galbūt. 

3. Siūlau atnaujinti trasą. Dabartinė trasa lengva ir pabodusi manau, bei turi trūkumų, tad manau būtų gerai, kad ji būtų atnaujinta ir turiu porą pasiūlymų: padaryti aukštesnius "žymeklius", o žymekliai šiuo metu padangos, tai siūlyčiau padaryti dviem padangom aukščio trasą, nes dabar lwengvai ją perskristi ir kirsti kelią.
Be to siūlyčiau padaryti mažesnius tarpus tarp padangų, nes šiuo metu tarpai didelis ir gali lengvai pro juos pravažiuoti ir kirsti kelią.
Siūlau padaryti trasą kurioje daugiau yra posūkių ir daugiau vingių visokių, be to padaryti galbūt didesnę, kad važiuotum ilgiau ir būtų įdomiau.
Siūlau pridėti trasoje truputį kliūčių, per kurias būtų sunkiau važiuoti, pridėti rampas per kurias galėtum važiuodamas truputį pašokti ir t.t..

4. Siūlau padaryti naują verslą, t.y kartingų verslą. Daugelis pramogų  turi verslus, tai galbūt ir kartingai galėtų turėti verslą, būtų gan galbūt pelningas verslas jei dažnai pirktu kartingų bilietus.

5. Pridėti ant kartingų numerius, matomus numerius. Tarkim ten 1, 23, 25, 7 ir taip toliau. Ir perkant bilietą pasirinkti kokio numerio kartingą nori nuomotis. Tai būtų įdomu, nes vedant event'ą galėtum tarkim sakyti 7 ir 25 numeris prie starto ir panašiai. Be to padaryti, taip, kad kokio numerio kartingą išsinuomoji ir tą gali tik imti, neleistų imti kitų. 

 

  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikrai Už. O Dėl trasų galetų padaryt kažką kaip šrate yra, kad butu galima pasirinkti kelis variantus

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
On 2019-12-23 at 14:35, Kleckas_Robertas rašė:

Tikrai Už. O Dėl trasų galetų padaryt kažką kaip šrate yra, kad butu galima pasirinkti kelis variantus

Dėkui už atsakymą. Manyčiau tikrai nebloga mintis, kad padarytų kaip šrate, kad yra daugiau nei 1 vieta ! LAUKIU DAUGIAU NUOMONIŲ!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Pritariu. Su lenktynių finišavimu dažna problema ir padėtų išvengti nereikalingų ginčų.

2. Nei už nei prieš. Jei lenktyniauji susitaręs iš pinigų, tai ir gausi laimėjęs, nebent su nepatikimu žmogumi nusprendei varžytis. Tai tik tokiu atveju, kad negalėtų išsisukti praverstų.

3. Neturiu komentaro, reiks dar pabandyti trasą.

4. Nieko prieš, tebūnie.

5. Sutinku, daugiau tvarkos - paprastesnis gyvenimas visiems.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...