Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


John_Duke

Peikiu fūristų direktorių.

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis: John_Duke
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Denis_Snow(Tolimųjų reisų vairuotojų direktorius).
3. Jūsų kaltinimai: D
irbau fūrose kokia 4-5 dienas ir pastebėjau akivaizdžią direktoriaus Denis_Snow korupciją, jis mane išmetė iš darbo dėl to, kad aš pasakiau nesvarbu man kas jis toks yra :D 3 įspėjimai už ne pagarbą, per dieną pradirbdavau 300-400min jokios pagarbos, absoliučiai. Dabar paaiškinsiu kur jo akivaizdi korupcija, jo draugai iš bendro klano Los Santos Vagos Porn_Star ir Javan_Hoonigey ir vakar pavaduotojas Javan_Hoonigey uždėjo 2 įspėjimus už kolegų įžeidinėjimą, šiandien denis prisijungė ir tiesiog nuėmė įspėjimus, tuo tarpu kai juos tik priėmė į fūras iškart abiem davė 4 rangą, nuo kurio galima vežioti krovinius su RoadTrain, nors yra rangų sistema, pagal kurią visi nuoširdžiai keliasi, kodėl turi turėti kažkoki žmonės vienas privilegijas atėję į darbą nors nieko nenusipelnę vardan kažkokio klano, taip pat šie du žmonės Porn_Star ir Javan_Hoonigey bendradarbiauja su teisėsauga ir skundžia kolegas, nors tai nėra leistina, tačiau jie nėra baudžiami, šis direktorius žlugdo firmą tokiu požiūriu, kadangi nevertina darbuotojų kurie nuoširdžiai dirba ir stengiasi, o duoda privilegijas darbuotojams kurie yra iš jo klano, manau reiktų pastebėti jo darbą, nes jis tikrai nenusipelnė būti direktoriumi, su tokiu požiūriu kai jis pats sakė laiko direktorių tik tiek, kad laiko ir nieko daugiau. Juokingiausia tas, kad nei vieno keiksmažodžio prieš jį nebuvo ir buvau išmestas iš darbo :D
4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumąhttps://imgur.com/a/au0r34u  

Nepagarbiai bendrauja su darbuotojais, taip pat ten kur rašė teoriškai negalima pasikelti rango už pinigus, bet galim kažką sumastyt, akivaizdi korupcija prieš visus vėl, tiesa sakant graudu yra. https://imgur.com/a/7BRzaHb 

  • Patinka 5
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas ir tau ;)

Pirma. pradėkim nuo įspėjimo nuėmimo darbuotojui Javan - įspėjimo pašalinimas traktuojamas kaip piniginė įmoką į darbo seifą, arba valdžios atstovų atsižvelgiant į kilusia situaciją. Aptarus esama situacija tiek su Pavaduotojų (kuris nubaudė darbuotoją), teik su pačių darbuotoju Javan. Abejų valdžios atstovų bendrų nutarimu buvo nuspręsta nuimti 1 darbo įspėjimą nusižengusiam darbuotojui, pagrindžiant jo atsiprašimų ir toliau nesikartojančiais veiksmais. Klano atstovavimas jokių tiesioginių ryšių su darbo kokybę neturi.

Antra - įmonės politiką simbolizuoja darbo įrankius (šiuo atvejų darbinius transportus) suteikti darbuotojams - kurie po tam tikro laiko grįžta į įmonę toliau tęsti darbus. Dėl darbo pajėgumo ir geresnių rezultatų (dirbant darbuotojui kuris viską moka ir puikiai supranta darbo esmę, yra kvailą suteikti silpnesni darbo transportą, kuris pelną neša 60% mažiau.) senbuviai darbuotojai gauna jiems buvusį darbo rangą arba bent jau, kad būtų galimybė vairuoti RoadTrain transportą. 

Trečia - matant akivaizdžia darbuotojų ne kompetencija vykdant jų pareigas (teikiant informaciją teisėsaugos atstovams apie tam tikrų ginklų siuntų gabenimą) skubiai pageidautina surinkti kuo daugiau informacinės medžiagos pagrindžiant, įmonės darbuotojų nusikaltimą.

Ną ir ketvirta - priežastis dėl ko buvai pašalintas nuo darbuotojo pareigų, slypi tavo ne subordinacijoj kalbant su valdžios atstovais ir "mokant" juos kaip reikia dirbti savo darbą. - (
SPAUSTI ČIA )

Na ir pabaigai - dėkui tau už tavo pastebėjimus, įmonės valdžia atsižiūrės į darbuotojų pageidavimus, bei keliamus norus, kad būtų ne tik pelninga dirbti kompanijoje, bet ir būtų vidinė malonė dirbti ir puikiai leisti laiką. 

Linkiu gražiu, bei šiltų ateinančių švenčių. Sutikti Šv. Kalėdas su jums šiltais, gerais ir artimais žmonėmis. Ir taip pat su trenksmų pradėti naujuosius 2020-tus metus su dar didesne energiją siekiant savo svajonių įgyvendinimo. Visiems PEACE ❤️ 

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1
  • Haha 3
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

PSPq3pL.png
Direktorius pats spręndžia savo firmos ribose kokie darbuotojai jam yra reikalingi, kuriuos atleisti iš pareigų ir kam suteikti rangus.
Jei direktorius pažeidžia tam tikras taisykles - prašome rašant papeikimą pacituoti taisyklę kuri buvo specifiškai pažeista nes dabar turiu skaityti didelius tekstus ir šifruoti jūsų nepasitenkinimus. 
Direktorius nuosekliai paaiškino savo sprendimus ir manau, kad jie galimai yra teisingi.
Taip, direktorius gal nesąžiningai pasielgė, kad davė naujiem atėjusiem į darbą darbuotojam iškart didesnius rangus (kai kiti turėjo keltis nuo pirmo rango) todėl norėčiau, kad direktorius @Denis_Snow ateityje tokių dalykų nebedarytų ir visiem darbuotojam keltu rangą nuo pirmojo įvertinant jų progresą. 
Ačiū už dėmesį, laimingų švenčių.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...