Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


t_tt

LV Kalėdiniai parašai

Rekomenduoti pranešimai

LV KALĖDINIAI PARAŠAI

Sveikučiai, visų pirmiausią sveikinu visus su kūčiomis, bei artėjančiomis Kalėdomis ir naujaisiais metais ! ;) Taigi, pakūriau simple darbų, mėgaukitės ;)

Spoiler

 

41toAha.png

Z37jRYR.png

U27GvQX.png

 

E` osteen

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Smagu matyti, kad pasistengei dėl žaidėjų švenčių proga ir sukūrei Kalėdinius parašus. O būtent kalbant apie parašus man jie nelabai patiko.
Tekstas "kalėdos" buvo parinktas blogas šriftas manau, nes ta "k" raidė atrodo kaip "L" ir turi gerai pasižiūrėti jog suprastum, nelabai matosi ir ė. Taipogi Kalėdos rašomos iš didžiosios raidės, nes tai yra Šv. Kalėdos, tad tai tikrai manau turėtų būti pataisyta.

"Las Venturas" teksto šriftas galbūt ir geras, bet galbūt jį truputį galėjai pakelti į viršų ir atitraukti nuo kitų tekstų, bet nedaug atitraukti. Ir galbūt galėjai padėti "-" tarp žodžių Las Venturas, nes "Las Venturas" GTA miestas, o su "-" jau projekto pavadinimas, nors galbūt nelabai apie tai kažkas susimastys. Be to galėjai žodžiuose "Las Venturas" gale padėti .lt, kad išvis būtų projekto parašai.

Pasitikime kartu galbūt galėjai pakeisti kitu šriftu, kad žodis "Las Venturas" išsiskirtu kitokiu šriftu. 

Be to ant pačio fono per daug to sniego efekto galbūt, ar galėjai nedėti to efekto ant tekstų. Ir galbūt truputį pamažinti snaigių matomumą, kad pati nuotrauka matytus, nebent tas sniegas yra serverio(/sniegas).

Be to čia tik mano tokie pastebėjimai ir nuomonė, galbūt tavo tikslas ir toks buvo, tokį padaryti, bet galbūt būtų išėję gražiau. Bet vistiek šaunuolis, kad pasidalinai ir kuri dėl žaidėjų! 
 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunūs Kalėdiniai parašai, smagu, jog daliniesi savo kūrybą. Jei būtum centrę viską daręs būtų tilpęs visas projekto pavadinimas.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kitais metais pasistenk akcentuoti labiau Las-Venturo vietas, bet idomus ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...