Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ignas_Mohito

Idėja - pinigų mažinimas, veiksmas klanams bei teisėsaugai

Idėja - pinigų mažinimas, veiksmas klanams bei teisėsaugai  

1 narys balsavo

  1. 1. Ar sutinkate su šiomis idėjomis?

    • Sutinku
      0
    • Nesutinku
    • Atsakysiu temoje
      0


Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ignas_Mohito
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): Serveriui.
  • Kokia tai sistema?: įtraukia banką, būsto ir pinigų rankose sistemas. + Nauja - apsaugos sistema.
  • Kodėl tai yra naudinga?: Pamažintų pinigų kiekį serveryje, manau, suteiktų vertės pinigams. Suteiktų dar daugiau veiklos klanams bei teisėsaugai.
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas: Viskas trumpai ir aiškiai, apačioj bus plačiau. 1. Nustatyti pinigų limitą, kuriuos galėtų žaidėjas laikyti rankose. 2. Laikant pinigus banke - kasdien minusuotūsi pinigai (procentaliai nuo sumos) kaip mokesčiai.. 3. Pinigus laikant namuose, galima būtų juos vogti klaniškiams, tačiau, nereikėtų mokėti jokių mokesčių už pinigų laikymą.

Gerai, dabar galima pradėt viską aikšinti nuo pradžių.. Kaip rašiau, būtų padaryta, kad rankose galima būtų turėti ribotą pinigų skaičių (pvz 500k), todėl, turimus kitus pinigus, turėtumėte laikyti banke arba būste. Jeigu laikai banke - tau kasdien skaičiuojasi kažkoks procentas (mokestis už paslaugas). pvz - turi pasidėjęs 10k, kiekvieną naktį gauni -1proc, turi 100k -2proc ir t.t. (arba panašiai). Pinigai mažėtų - įgautų vertę, darbai vėl manau labiau klestėtų, nei tik azartiniai žaidimai.

Kyla klausimas, ką` daryti, jeigu nori pirkti kažką už, pvz, 1milijoną? Atsiskaitai bankiniu pavedimu. Kad ir perkant mašiną iš pardavimų aikštelės - paprasčiausiai galėtum atsiskatyti banku, (gauni pvz unikalų kodą, kurį kai suvedi banke aktyvuojasi pardavimo/pirkimo sutartis/siūlymas, arba padaryti, kad būtų kaip su bauda - neturi rankose, gali automatiškai susimokėti iš banko sąskaitos)

Dabar, mano galva, įdomioji dalis - Namai. Namuose gali laikyti kiek nori pinigų, nuo jų joks procentas nenusiskaitys, tačiau - juos bus galima vogti klanams. Kaip viską išsivaizduoju? Reiktų sukurti 3 ar daugiau apsaugos sistemų (lygių). Kaip jie veiktų? - Klanai atidarinėja duris kokias 10min.,1 lygio apsaugos sistema apie įsilaužimą Policijai praneša tik po 6min laužimosi - reiškias liko nedaug laiko, ir tikriausiai klanai sėkmingai pavogtų pinigus (Ar dalį jų) iš būsto savininko. 2 apsaugos lygis praneštų per 4min nuo laužimosi pradžios, o 3 lygis, per 2min. Visi šie apsaugos davikliai/sistemos kainuotų daug, tačiau - nori apsaugoti savo pinigus? Turi pirma pasirūpinti jų saugumu už juos pačius.

Manau, tai pagyvintų ne tik klanus ir teisėsaugą, tai būtų nauja sistema. Būtų įdomu sužinoti, kad ir žmonių pasirinkimus, kur laikyti pinigus, ar tikrai saugiai banke, tačiau juos nurašinėja ir nurašinėja, ar namuose, iš kurių gali viską išnešti.

P.S. Ši idėja tikrai nėra išbaigta, ją galima tobūlinti ir tobūlinti, tačiau tikiuosi ją pačią bent šiektiek supratot. Tikriausiai sakiniai klaikūs, atsiprašau. Rašau labai pavargęs :D

P.P.S. Visi skaičiai buvo pavyzdžiai, viską galima koreguoti ir tikrai laukiu jūsų nuomonių, pataisymų bei daugiau pasiūlymų komentaruose, susijusių su šia idėja.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nemanau, kad klanai turėtų galėti kėsintis pasisavinti žaidėjo pinigus.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 3 minutes(-čių), Max_Tosha rašė:

Nemanau, kad klanai turėtų galėti kėsintis pasisavinti žaidėjo pinigus.

Tai nebūtinai turi būti visi pinigai iš namo, tai gali būti dalis. pvz 20proc.  Ir pagal viską, klanai turėtų būt kenkėjai (neradau geresnio žodžio) ir teisėsauga juos tramdo bei padeda žmonėms. Tai būtų tas pats/panašiai kaip grobimai, tik vagystės.

O jeigu ir netinka tokia idėja, kaip dėl apmokęstinimo banko teikiamų paslaugų? Šiais laikais žmonėms namai/butai yra tik misijai, ir būstus naudoja labai maža dalis žmonių, o pati būsto sistema gan gera ir įdomi, tai manau irgi suteiktų savotišką pliusą.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Visiškai prieš tavo įdėjai, nemanau ar kažkas norėtu jog jų sunkiai uždirbti pinigai imtu ir dingtu. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

AŠ TAI KITAIP BŪČIAU RAŠES ŠITA IDĖJA. AŠ TAI SIŪLYČIAU GERIAU SUGALVOTI KAŽKĄ ĮDOMESNIO, KADANGI TAI YRA ŽAIDIMAS, IR TIE PINIGAI NĖRA ESMINIS DALYKAS. MANAU KUR KAS GERIAU BŪTŲ SUKŪRTI TELIKŲ SISTEMĄ KAIP KAD SAKĖ @Deividas_Britas, ARBA PADARYTI KAD BŪTŲ GALIMA SKRIST Į CHINA IR TEN BŪTŲ GALIMAPASIGAUT CORONOS VIRUSĄ, IR GRYŽUS BŪTŲ GALIMA APKOSĖT KITĄ ŽAIDĖJĄ KURĮ APKOSĖJUS JIS BŪTŲ UŽBLOKUOJAMAS SERVERYJE SU REASON: "HOLA HOLA GET CORONA". SAVININKAMS PELNAS PADIDĖTŲ IŠ PROJEKTO, KADANGI VISI NORĖTŲ ATSIBLOKUOTI, O SAVININKAI GAVE DAUGIAU PELNO BŪTŲ SUINTERESUOTI STIPRIAU DIRBTI IR GALBŪT ATEITYJE PADARYTI KOKĮ DIDELĮ ATNAUJINIMĄ KURIO KŪRIMAS UŽTRUKTU KOKIUS METELIUS ARBA 8 METUS.

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Klanai ir taip veiklos turi, reiktų skatinti klanų plėtrą, kad jų būtų po 4minimum, max 5-7 viename ir tikrai būtų užtektinai veiklos, dabar visi "geriausi" į vieną suėję ir nieko neveikia.

O dėl pinigų siūlyčiau padaryti daugiau investicijos/keitimosi variantų, pvz 1mln už bronz vip, 3mln už auksinį vip ar pan. Nes dabar tiesiog tie kas turi milijonus, tai ir laiko dėl kiekio, nes neturi kam išleisti, tad siūlyčiau iš tokios pusės žiūrėti į pinigų panaudojimą ieškant daugiau variantų kur juos paaukoti/skirti.

Paprasta gyvenimo taisyklė: kas norės leisti pinigus, tie ir leis, kas taupo - taip ir kaups iki serverio uždarymo.

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...