Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Bank_Note

Pasiūlymas - sistemų atnaujinimo idėjos

Pasiūlymas - sistemų atnaujinimo idėjos  

2 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkate su šiomis idėjomis?

    • Sutinku
    • Nesutinku
    • Atsakysiu temoje
      0


Rekomenduoti pranešimai

  • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Bank_Note
  • Kam skirtas pasiūlymas („TeamSpeak kanalui“, serveriui, forumui): serveriui
  • Kokia tai sistema?: Diržo, priekabos atkabinimo, /sekti patobulinimas, /tikrinti patobulinimas ir dar keletą.
  • Kodėl tai yra naudinga?: Aš pats asmeniškai manau, kad tai įneštu balanso kažkuriam tai laikui.
  • Pasiūlymo/Idėjos aprašymas:

1. Diržo skripto tobulinimas. Padaryti taip, kad iš važiuojančios transporto priemonės esant užsisegus negalėtų išlipti iki tol kol neatsisega diržo. Atsisegimą būtų galima padaryti automatinį, jeigu yra važiuojama greičiau nei 40 km/h ir užtruktų keletą sekundžių kol atsisega ir išlipa/iššoka laukan. Ir tokiais atvejais kaip gaudynės, negalėtų pareigūnų arba gaujų nariai staiga sušaudyti.

2.Priekabos skripto tobulinimas - Padaryti, kad priekabą leistų atkabinti tik tada kai yra važiuojama mažiau nei 40km/h bei užtruktų laiko tai padaryti, kad negalėtų nerti į krūmus/vandenį ir taip mėginti bėgti nuo pareigūnų. Skaityti toliau >4.1.

3./sekti komandą perdaryti taip,  kad tik leistų sekti žmones esančius su įtarimu, o ne visus iš eilės.

3.1. Nenorit daryti pirmojo varianto būtų galima padaryti, kad /sekti komandos neleistų naudoti išskirtinai ant TRV/GP vairuotojų nuo tuo momento kai jie įvažiuoja į ginklų pasikrovimo vietą ir kai būna pasikrovė, kad pasunkintų jų galimybes paprastai susekti ir sustabdyti siuntą.

4. /tikrinti - panaikinti galimybę tikrinti vairuotojus iš transporto priemonės, nes šiuo atveju jie turi sustabdymo sistemą ir gali išlipę patikrinti, o jeigu bėga tai gali pasigauti ir sudėti starus. Manau, tai paskatins pareigūnus dirbti kruopščiau ir atsakingiau, nei dabar sėdant su spurga už vairo ir nieko per daug daryti nereikia.

4.1. Priekabos tikrinimas - tikrinti galėtų tada kai priekaba yra nejudėjimo pozicijoje tai yra, kad bėgantis TRV vairuotojas su ginklu siunta dažnu atveju atsikabina, kad išvengtų. Tokiu atveju būtų galima nebegaudyti vairuotojo, o išlipus ir priėjus prie priekabos galėtų ją tikrinti ir konfiskuoti (manau reiktų panaikinti automatini įtarimo uždėjimą už ir palikti rakiniu būdų patiems pareigūnams, kad dirbtų, o ne tinginiautų.). Ir tuo atveju būtų galima skirti pareigūnų pusei keletą fūrų, kurios galėtų jas pasiimti ir nutempti į sunaikinimo vietą. Tokiu atveju tada būtų dar galima kariauti dėl priekabos iš TRV pusės prieš teisėsauga, kad atgautų ją.

4.2 Čia manau idėja DP, bet rašau ir čia. Įvesti taisyklę, kad pareigūnai negalėtų paimti ir šaudyti iš savo ginklų kai į juos nėra kėsinamasi. Tada tokiu atveju daugelis žaidėjų išsaugotų savo turtą jo nesusprogdinus ir t.t. O gaudynių metu būtų galima pirmiausia neutralizuoti padangas, o ne sulest visą transportą iki sprogimo, kad tokiu būdų sugautu. Ir pasireikštų labiau komandis pareigūnų darbas.

5. Panaikinti galimybę išlįsti su ginklu per langą. Nes išlenda su bet kokiu ginklu ir šaudo dvigubai greičiau nei turėtų jis tai daryti. Ir yra padaroma didžiule žala per trumpa laiką.

6. Kas 48h pasikeičianti ginklų iškrovimo vieta. Tokiu atveju atsiras daugiau galimybių pristatyti krovinius ir nereiks pareigūnams nuolat tupėti vieninteliuose keliuose (LS tiltas, SF tunelis), kad sustabdytų siunta.

Turiu vienintelį prašymą, jeigu jau rašysite po šia tema, tai būkit malonūs rašykite kaip dar būtų galima pakeisti sistemų veikimą, o ne tik nuomonė už/prieš ir nereikšmingi argumentai. Geros dienos.

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu šeip įdėjos neblogos.

 

Dėl 5 įdėjos, tai tesiog nesupratau biškeli, nes ta prasme jeigu negaletu šaudyti per mašinos langa, tai čia ištikrūju tada tsg padaryti jog įlipus į mašina atiimtu ginklus iš žaidėjo, ir išlipus jis atgautu.

Šeip pats bandysiu greitai pasidalinti savo įdėjomis, kurios manau įdėjus į serverį būtu daugiau veiklos žaidėjams, nei kelti rida.

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...