Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Frankis_Electro

Atsiliepimo kūrimo pamoka

Rekomenduoti pranešimai

Atsiliepimo kūrimo pamoka

Atsiliepimo kūrimo pamoka - šioje temoje žaidėjai kurie norės sukurti atsiliepimą ir nežino kaip galės gauti informacijos ir pasimokyti kaip jį sukurti.

8AcfDA4.png

Informacija apie atsiliepimus apie projektą

  • Už parašytą atsiliepimą galima gauti atlygį, plačiau apie atlygį - spausti čia
  • Atsiliepimą apie projektą kurti „Atsiliepimai apie projektą“ skiltyje - spausti čia
  • Kiekvienas sukurtas atsiliepimas apie projektą turi laikytis bendrųjų forumo ir skilties taisyklių - skilties taisyklės  forumo taisyklės
  • Atlygius už atsiliepimus duoda - Frankis_Electro.
  • Atsiliepimus apie projektą gali rašyti visi žaidėjai, tiek naujokai tiek nenaujokai.

8AcfDA4.png

Atsiliepimo kūrimo eiga

Pirma patartina padaryti - sukurti temos pavadinimą, pavadinimas turi būti „Vardas_Pavardė“ formatu.

Antra patartina padaryti - sukurti temos pradžią. Pačioje pradžioje per vidurį didžiosiomis raidėmis parašyti temos pavadinimą jūsų pasirinkta spalva ir patartina 18 teksto šriftas, pvz:

Spoiler

Atsiliepimas apie projekta - Vardas_Pavardė

Trečia patartina padaryti - parašyti trumpą prisistatymą apie jus, pvz:

Spoiler

Prisistatymas

Sveiki, visi. Mano slapyvardis serveryje yra - Vardas_Pavardė, man yra (jūsų metų skaičius) ir aš esu naujokas šitame projekte. Mėgstu laisvalaikiu žaisti krepšinį, išeiti su draugais į lauką ir linksmai pabūti, be to mėgstu ir laisvu laiku pažaisti sa-mp. Esu linksmas, bendraujantis, įdomus ir protingas žmogus, mėgstu linksmus ir įdomius pokalbius.(ir taip parašykite apie save).

Ketvirta patartina padaryti - parašyti jūsų mėgstamas sistemas, veiklas, renginius. Jūsų sutarimas su projekto bendruomenę ir pnš. Pvz:

Spoiler

Mano mėgstamiausios sistemos

Mano mėgstamos sistemos yra „darbų sistemos“, nes galima užsidirbti pinigų, yra veiklos, yra įvairiausių papildomų veiklų. Taipogi patinka ir kartingų, biliardo ir pokerio sistemos, nes išties įdomiai sugalvota tarkim su pokeriu, nes viskas yra tikroviška, viskas pagal tikras taisykles ir galima smagiai praleisti laiką. Biliardo sistema nustebino, nes pirmą kartą matau tokią sistemą  ir išties smagu pažaisti su draugais, praleisti įdomiai laiką ir užsidirbti pinigų (ir taip aprašykite mėgstamiausias sistemas).

8AcfDA4.png

Mano mėgstamiausios veiklos serveryje

Mano mėgstamiausia veikla yra klanų veikla, šiuo metu esu karo klane ir ten yra daug veiksmo, narkotikų grobinėjimai, įvairūs karai su teisėsauga ir panašiai. Dar patinka man (ir taip aprašykite mėgstamiausias veiklas).

8AcfDA4.png

Projekto bendruomenė

Projekto bendruomenė yra linksma ir draugiška, be to aktyvi administracija ir mėgsta padėti. Jau teko sutikti nemažai žaidėjų ir jie su manimi bendravo draugiškai, su keliais jau teko pabendrauti artimiau. Žinoma yra tokių kurie mėgsta labai ginčytis, užsipulti ir pykti, bet manau tokių yra visur ir galbūt to ir reikia, nes kartais yra net smagu(ir taip aprašykite projekto bendruomenę).

8AcfDA4.png

Vietos kurios mane nustebino

Mane nustebino šratasvaidis, nes arenos keičiasi ir tai yra smagu, nes vis kitokia arena - vis kitokios vietos. Taipogi patiko sala kurioje galima įeiti į lobių salą, patiko tas didelis laivas, imitacija negyvos salos(ir taip aprašykite serverio įdomias vietas).

8AcfDA4.png

Penkta patartina padaryti - parašyti savo planus projekte, palinkėjimus žaidėjams. Pvz:

 

Spoiler

Mano planai projekte yra - (surašyti planus).

Na ir linkiu visiems serverio žaidėjams būti draugiškiems, aktyviems...

ČIA YRA TIK PAVYZDŽIAI KAIP REIKIA KURTI, NEREIKIA JŲ KOPIJUOTI IR ĮKELT

SAVO ATSILIEPIMĄ, TIESIOG PASIŽIŪRĖKITE KAIP TURĖTŲ ATRODYTI ATSILIEPIMAS APIE PROJEKTĄ. BE TO GALIMA PRIDĖTI IR SAVŲ SKILČIŲ SAVAM ATSILIEPIME, NIEKAS NEDRAUDŽIA.

8AcfDA4.png

 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...