Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jerry_Bass

Atsiliepimas apie projektą - Jerry_Bass

Rekomenduoti pranešimai

GdeJrY0.gif

Trumpas prisistatymas

Šiame projekte esu naujas veidas kitaip žinomas vartotoju Jerry Bass. Einu 18 gyvenimo metus ir tikriausiai kaip daugelis mėgstu žaisti sampą. Charakterio savybėse savęs labai negalėčiau išskirti, bet esu gana supratingas ir moku susikoncentruoti į savo srities situacijas, bei aišku mėgstantis pajuokauti. Pomėgių turiu daug ir vienas iš jų - krepšinis. Žaidžiu nuo pat vaikystės ir savo įdėto laiko visiškai nesigailiu. Dar vienas patinkantis hobis yra muzikos klausymasis (pagrinde rusiškos). Ateityje norėčiau sieti savo gyvenimo tikslus kartu su muzika ir manau tai pasiteisins. Labai neišsiplėsiu ir pradėsiu apie patį projektą.

bSIzlwj.png

Kodėl pasirinkau šį projektą?

Papraščiausias atsakymas - pasiūlė draugas. Užėjau į serverį, prisiregistravau ir pradėjau gilintis į serverio sistemas. Kadangi esu vienas iš smalsesnių žmonių tai visas svarbias vietas pravažiavau savarankiškai. Po kiek laiko gavau 10,000€ paramą iš @Ernys_Myq ir padėkojau. Tolesnis mano naujoko kelias buvo misijų vykdymas, bendravimas su žaidėjais, pramogų išbandymas, o vėliau taip ir sėkmingai užsikabliavau :D Dauguma vietų man asmeniškai buvo nematytos ir tikrai sudomino. Projektas turi unikalumo kibirkštelę ir ją sugeba atskleisti iš kodo pusės, nes ne visur pamatysi įdomią biliardo ar pokerio sistemą.

bSIzlwj.png

Pagalba naujokams iš administracijos pusės

Galiu pasakyti tai, kad projekte naujokai yra labaiiii vertinami, išnaudojamos jų visos galimybės ir kas svarbiausia jog administracija padės iškilus sunkumams. Užtenka paklausti į naujokų pokalbį su komanda /nch (jūsų tekstas) ir visi klausimai bus greitai išspręsti. Naujokus kaip ir mane šiltai pasitiks kupinas motyvacijos administratorius @Frankis_Electro, kuris pradžioje labai padėjo įsivažiuoti, bei parodė temą kur būtent naujokams galima lengvai užsidirbti pinigų vykdant užduotis (čia). Su Frankiu prašnekėjome daug valandų per TS3 programą. Jis visapusiškai apšvietė, papasakojo apie savo atėjimo istoriją, pasidalino patirtimi ir todėl esu labai dėkingas šiam asmeniui.

bSIzlwj.png

Mėgstamiausia veikla projekte

Mėgstamiausios veiklos negalėčiau iš visų išskirti. Šratasvaidis, kartingai, žvejyba, lobio kasimas kapinėse, armijiečio paketas, vietos suradimas ir visos kitos veiklos, kurių nepaminėjau yra ganėtinai įtraukiančios. Vienos turinčios galimybę papildomai užsidirbti, o kitos tiesiog žaidėjams linksmai praleisti laiką.

bSIzlwj.png

Serverio žaidėjų bendravimas

Per tokį laiką dar neteko susidurti su trugdančiais žaisti ir pasakyti savo nuomonę be argumentų negaliu, tačiau kaip ir buvau minėjęs pabendrauti su pora draugiškų bičiulių suspėjau. Galutinė nuomonė apie pačią bendruomenę yra teigiama. Užmegzti ryšius su naujais pašnekovais man nėra sunkiausia misija ir viliuosi priešų nesusirasti :D

bSIzlwj.png

Pagrindiniai tikslai

Hmm.. Pirmoje eilėje būtų susirasti darbą su pakvietimu, ilgainiui aktyviai žaisti ir siekti kuo aukštesnių pareigų. Realiai turiu susidėjęs daug planų, norėčiau artimiau susipažinti su kitomis dar nepasiekiamomis sistemomis kurių dar nesuspėjau peržvelgti, susibendrauti su kitais nariais. Žaisdamas įgausiu daugiau patirties, o parašytas serverio atsiliepimas bus stipri motyvacija šuoliuoti į priekį ir siekti užsibrėžtų tikslų.

bSIzlwj.png

Palinkėjimas projekto žaidėjams / administracijai

Visiems ištiesusiems pagalbos ranką noriu be galo padėkoti ir didžiausias dėkui administracijai už 8 metus sunkaus darbo. Linkiu ir toliau taip šauniai dirbti komandoje, nepasiduoti ir įrodyti koks esame tvirtas projektas įsikūręs Las Venturas mieste.

xl2BMUi.png

  • Patinka 3
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas atvykęs į LV. Peržiurėjęs pačia tema tikrai pasirinkai gera struktūra. Sėkmės tau čia reikės pagalbos P.M.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, Jerry. Esi vienas iš tų naujokų kurie daug ką supranta patys ir juos tiesiog reikia pakreipti į tinkamą pusę ir jie patys viską padarys, bei sužinos. Tave pasikviečiau į TeamSpeak su vienu tikslu - padėti tau integruotis į projektą suteikdamas informacijos, pagalbos bei patarimų. Ir išties ką galiu pasakyti, kas tau padėti buvo smagu, nes daug ką pats greit suprasdavai ir mėgai pakalbėti. Manau ir tikiuosi, kad pasiliksi šiame projekte, nes esi protingas, linksmas ir mldc žaidėjas, bei pasieksi savo tikslų jei tik įdėsi pastangų. 

Kalbant apie atsiliepimą tai man patiko tai, kad nepagailėjai laiko temos išvaizdai, sudėjai skirtukus, suskirstei skiltimis ir tai traukia akį, bei yra lengviau skaityti kaip žinai apie ką skaitai. Dar patiko, kad išsamiai aprašei ką norėjai, nevyniojai nereikšmingų žodžių kurie tik sugadintų visą tekstą, o viską aiškiai ir labai gerai aprašei. Patiko dar, kad pradžioje gif įdėjai ir gale tokia viercho nuotrauką :D Patiko tai, kad parašei trumpą prisistatymą temos pradžioje ko ir norėčiau kiekviename atsiliepime ir nereikia didelio prisistatymo, nes tai atsiliepimas apie projektą, o ne apie save tai trumpas prisistatymas tai tik leidžia sužinoti trumpai apie tave ir kas tu esi gyveni, bei serveryje. Taipogi patiko, kad parašei apie savo žaidimo pradžią, apie tai, kas tau suteikė pagalbą ir kaip ją suteikė ir pnš., apie savo tikslus, kodėl pasirinkai šį projektą ir gale prašei palinkėjimus ir pnš. Šaunuolis, kad naudojiesi galimybėmis greičiau pasimušti projekte, ko nepadaro daugelis naujokų ir žinoma dėkoju už tavo paaukotą laiką. 

 ★★★★★ -  110 tūkstančių  NAUJOKUI +40k 8 gimtadienio proga 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...