Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Martis_Martini

Atsiliepimas apie projektą - M. Martini

Rekomenduoti pranešimai

Sveikučiai draugai ir artimieji! Nusprendžiau ir aš pasekti pasaką kaip čia viskas gražu ir... Na jei rimtai, tai vau, nustebino serveris. Įdomios sistemos, eventukai dažni, aktyvūs žaidėjai, nemaža bendruomenė ir t.t. O dabar šiek tiek apie save ir kitas detales ^^

 

- Apie save -

Martis_Martini... Slapyvardis nuo pačios mano sa:mp karjeros pradžios iki dabar. Kodėl Martis gal nepasakosiu, o Martini, na tiesiog derėjo prie vardo ir susikūriau (čia turiu omeny, kai tik pradėjau žaisti sa:mp +- 2009 metais). Šiame žaidime turiu gan daug patirties, daug serveriukų praėjęs, viename tik žaidžiau apie 9 metus (įskaitant visus valdžių pasikeitimus, serverio uždarymus, sujungimus ir visa kita). Esu grynas role play žaidėjas, kadangi visose srityje (DM, lenktynės, stunt, plaukimas ir t.t.) nusimanau, gal daugiau domina lenktyniavimo tipo veiklos, kuriose gali draugiškai pasistumdyti ;) Tai gal tiek, o apie Las-Venturas...

 

- Pradžia Las Venturas -

Kai prieš kelias savaites susikūriau šią paskyrą suėmė juokas, nes pasirodo turėjau seną paskyra nuo 2013 metų (žaidžiau su ja gal tik dieną, tai net nebandžiau jungtis). O kodėl būtent čia, o ne los santos mieste, ar kaimeliuose nusprendžiau, na... Bandęs anuos, nelipo, o vat Las Venturas... Žinokite greitai patraukė. Tiek draugiška administracija klausinėjo ar reikia pagalbos, tiek pati sistema, misijos, pasiekimai uhh... Love it. Tai kas man ir labiausiai patinka, kažko siekti, kad ir kiek jau visko bandęs, bet va yra ką veikti pasirodo. Tai va toks pirmas įspūdis... Ai, o sugrįžau į sa:mp po 2metų pertraukos, nes užvaldė nostalgija.

 

- Sistemos ir kita -

Kaip ir minėjau anksčiau, įdomi bei pritraukianti sistema, tiek darbuose (dar beabejo ne visus bandžiau), tiek bendroji.

Emigracijos procesas įdomiai sumąstytas su užduotėlėm, serverio supažindinimu ir žinoma apklausa pabaigoje, tikrai didelis plius šitam, kiek žaidžiau kituose serveriuose neteko to matyti. Po emigracijos labai nesunku integruotis į bendruomenę ir pačią aplinką Las Venturas.

Pirmieji darbai buvo picų išvežiotojai bei gaisrininkas, tai neturiu nusiskundimų. Gal monotoniškas darbas, bet viskas atitinka darbo pobūdį, nieko netrūko, likau patenkintas tiek alga, tiek šiaip dirbdamas. Kitų darbų net nebandžiau, nes norėjau greičiau užsidirbti.

Pirmasis darbas su pakvietimu buvo Ginklų prekeiviai. Problemų patekti nebuvo - tvarkinga anketa, apklausa per teamspeak ir vualia. Darbas gan monotoniškas, pajutau, kad tai labiau "klaniškių" sfera, daug rizikos vežiojant dežutes, tad po savaitės perėjau į Spec. pajėgas. Čia dar tik kelias dienas, tad kol kas neturiu ką pridurti.

8 gimtadienis! Net nesitikėjau užsukti ant gimtadienio, tai labai džiaugiuosi tiek šventiniu laikotarpiu, tiek veikla, kuri vyko visą savaitę. Pavyko sudalyvauti keliose iš jų, tai pasagų rinkime, kas buvo gan įdomu ir sunku, bei parkour event'e iš kurio pavyko ne tuščiom išeiti hehe. Tokių veiklų norėtųsi dažniau, bet apie tai vėliau.

 

- Bendruomenė -

Pirmiausia žinoma pradėsiu nuo administracijos, kurie labiausia kreipia dėmesį į naujus žaidėjus, na ir šiaip yra vieni reikšmingiausių serverio veidų. Labiausiai išsiskyrė (mano nuožiūra) tai F. Electro bei E. Nesakysiu, kurie tiek event'ų atžvilgiu aktyvūs, tiek pagalbos. Padėjo apsiprasti, davė šiek tiek pinigėlio ant batono, kad alkis skrandžio negraužtų, tai faini žmogeliukai. Žaidėjai na sunku pasakyti, atrodo gan draugiška bendruomenė, daugelis jau susibendravę, nežinau kokie jų tikrieji veidai, bet neturiu nusiskundimų, tikiuosi susipažinti dar su visais.

 

- Nuomonė | pastebėjimai -

Naujoko patirtis - puiki sistema tiek naujiems žaidėjams, kuriems sa:mp tik pradžia bei senbuviams, kurie daug žino, daug bandę, bet nori dar. Nenorėčiau nei ko atimti, nei pridėti, unikali ir gan paprasta.

Administratoriai | V.I.P - smagu, kad yra atskirti pirktiniai nuo nemokamų (galimybių, komandų atžvilgiu). Atrodo viskas gan tvarkinga, didelis pasirinkimas apskritai norint įsigyti kažkurią iš šių paslaugų. Šaunu, kad kiekvienas gali būti tuo kuo pageidauja, konkurencija nedidelė, tad atrodo gan lygiavertiška sistema. Pats įsigyjau administratorių I lygio ir esu patenkintas, smagu pabandyti, tikrai nenuvylė statusas.

Ekonomika - na... Nenoriu labai kritikuoti, bet labai jau tokia free roam tipo - gali turėti viską per savaitę. To minusas, kad greitai gali pabosti žaisti, ypač senbuviams. Pats per mažiau nei dvi savaites įsigyjau mašiną, namą ir dar turiu pakankamai pinigų kažkam kitam. Čia viskas pataisoma, bet nesakyčiau, kad klaida, tiesiog jei administracija dalintų event'o prizus iš savo lėšų, ne fondo, viskas pasikeistų, bet čia jau kaip sakanat apsamanojęs serveris, dauguma jau viską turi, tad didelės įtakos jiems tikrai neturės ar 10.000, ar 100.000 prizas už mini event'uką. Jei turi draugų ar misijų neįvykdytų, tikrai tai nebus stabdis žaisti.

 

- Pabaigai -

Galiu tik padėkoti už šį projektuką, džiaugiuosi, kad būtent čia prisijungiau po kelių metų pertraukos. Iš administracijos paprašyčiau daugiau įvairovės (šiek tiek trūkumas veiklos, kuriose būtų įtrauktos  transporto priemonės, pvz.: kartingų, drift even'tai), o iš visų kitų tai tik bendradarbiavimo ir laiko kartu, ačiū.

 

 

  • Naudinga! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, Marti. Išties parašei gerą ir įdomų atsiliepimą apie projektą. Norėčiau atsiprašyti už tai, kad teko ilgai laukti kol patikrinsiu jį ir gausi laukto atlygio. Daug labai neišsiplėsiu. Patiko tai, kad nepatingėjai aprašyti visko daugiau, aiškiau ir įdomiau. Patiko tai, kad atsiliepimą suskirstei skiltimis. Džiaugiuosi, kad parašei apie save pradžioje, nes skaitovams aiškiau suprasti kas per žaidėjas/asmuo esi, be to, kad parašei apie tavo pradžią projekte, apie bendruomenę, apie sistemas serverio kurios tau patiko, apie žaidėjų bendravimą ir smagu matyti, kad aš esu tavo atsiliepime ir smagu, kad tau patinka mano darbas. Galbūt dėl vaizdingumo galėjai pridėti skirtukus, simbolius ir įdėti dar 1 spalvą, taip temą būtų atrodžiusi dar gražiau.

★★★★ - 70 tūkstančių  NENAUJOKUI

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...