Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Petras_Rimkus

Nuomonė apie serverį-Petras Rimkus

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, taigi serveryje pradėjau žaisti nuo 2019m.Apie šį projektą sužinojau iš pusbrolio. Pradžiai serveris manęs nesudomino,nes  buvo sunku apsiprast, nes tuomet adminai  taip nepadėdavo kaip dabar.Bet po kokios savaites pusbrolis man padėjo apsiprasti ir susipažint su daug puikiu žmonių.Pradžiai mane labiausiai sudomino kazino ir maisto išvežiotojų darbas,bet poto nuėjau į pirmą darbą su direktoriaus pakvietimu tai buvo Ginklų prekeiviai.Ten man labai nesiekė, nes buvau naujokas ir dar nelabai sekes,bet pasikeitus Gp direktoriui nuejau dirbt į mechanikus ir ten man labai padėjo tobulėt ir daug patirties dave @Mister_Audi.Poto pats pradėjau greit tobulėt ir šiuo metu pats bandau kuo daugiau padėt naujokams.O dabar papasakosiu ką aš manau apie šį projektą.

  1. Tai puikus adminai nereikia bijoti paprašyt pagalbos, nes jie visada nusiteike padėti.
  2. Serveryje yra labai daug puikiu žaidėjų kurie gali daug ką pasiekt ir tobulėt.
  3. Pagr.Adminstratoriai kurie stengėsi dėl projekto ir jį dažnai tobulina.
  4. Dar labai geras dalykas, kad būna daug eventų kurie padeda susibendraut su kitais žaidėjais ir užsidirbt pinigu.
  5. Dar manę džiugina šis forumas, nes jis yra tvarkingas ir pilnas visokiu naujų dalyku, ir manau naujokui nebutu sunku susirasti jam tinkamos informacijos bei sužinot daugiau apie serverį.

    

Tad manau viskas ir linkių serveriui nenustot tobulėt.

Sėkmės :)

 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, Petras. Atsiliepime trūko suskirstymo, tarkim galėjai suskirstyti temos skiltimis ir tuo atveju būtum tikrai daugiau parašęs savo nuomonę apie projektą ir būtų buvę įdomiau skaityti, nes būtų buvę daugiau nuomonės ir galbūt būčiau labiau pamatęs tavo atsiliepimą apie projektą. Galima sakyti trumpai aprašei savo serveryje žaidimo pradžią, bet tai nėra blogai, galbūt gerai parašyti kaip sekėsi pradžioje bandyti apsiprasti serveryje. Dar gerai, kad parašei taip labai trumpai nuomone apie forumą, serverio event nuomonę, apie pgr. administracija ir pnš., gerai, nes paminėjai kas tau patinka. Norėjusi matyti tavo planus serveryje tolimesnius, kokia veikla įdomiausia(ne vien darbas), norėjusi matyti išvaizdingesnės temos, trumpą pristatymą apie save ir pnš. Trūko tikrai trūko iki puikaus atsiliepimo, bet šaunuolis, kad bent parašei ir galbūt toks pusiau geras išėjo.

★★★ - 55 tūkstančiai NENAUJOKUI

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...