Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jack_Montecarlo

Štai ir Ginklų Prekeivių direktorius !

Rekomenduoti pranešimai

B4gM9kg.png

QmLC96A.png

Hellau visiem !
Tai ka, pradėkime. Šiaip nesitikėjau tiek daug žaidėjų pildančių į šias pareigas (pildė 9 žaidėjai). Anketos tikrai buvo gražios ir tvarkingos. Daugelis manęs klausė, kodėl dedu anketose klausimą kokia nuomonė apie buvusį direktorių? Atsakysiu paprastai. Klausimas nelabai yra esminis, bet su šiuo klausimu man yra lengviau nustatyti ar būsimas direktorius suvokia kokios klaidos buvo daromos, ką darytu kitaip ir ar suvokia koks yra buvusio direktoriaus padarytos klaidos svarbumas.

Kaip visi supratome, kandidatus atrinkau 4. Norėjau praplėsti šansus žaidėjam, išbandyti galimybę žaidėjo pasirodyti praktinėje pusėje (gal anketa silpnesnė, bet praktika bus stipri) kas kaip ir pasitvritino. Kandidatai buvo renkami pagrinde ne iš anketos dydžio, bet iš klausimų suvokimo ir loginio supratimo (jei daug prirašai - nereiškia, kad daugiau šansų bus gauti pareigas). Anketos buvo gražios, spalvotos ir išdėstytos gražiai pastraipom, nors ir buvo tokių kurios buvo tiesiog po sakinuką. Dažniausiai pasirenku kandidatus kurie matosi pasistengė netik forume, bet ir stengiasi žaidime, skatina kitus dirbti (vežti furas, dalyvauti veiksmuose ir pnš.) atsižvelgiu į žaidėją kaip į žmogų, jo asmenybe ir charakterį. Ar sugeba būti išklausytas ir ar moka spręsti problemas logiškai ir abipusiškai. 

Buvo žaidėjų, kurie dažnai klausynėjo "kodėl atranka užtrunka tiek ilgai, kada analizė" ir pnš. Atsakymas labai paprastas:
Atranka forume vyksta 3-6 dienų, dėl žaidėjų apsisprendimo. duodu daugiau laiko, kad nebūtų spaudimo pildyti skubant, kad anketa būtų kokybiška ir būtų laiko apsigalvoti ar tikrai norima kandidatuoti į pareigas.
Praėjus forumo atrankai yra susisiekiama su kandidatais ir derinamas laikas, kada kandidatas turi laiko ir gali atlikti praktiką. Šioje stadijoje užima daugiausiai laiko, nes nevisi gali tapačia diena atlikti praktikos. Vieni gali kitą dieną, kitas kandidatas galės tik už poros dienų ir t.t. kas ir suvalgo laiką atrankos, bet mano nuomone - atranka gali užtrukti ir ilgiau, bet bus iškrinktas geriausias kandidatas į pareigas kuris galimai pasirodys geriausiai.
Atlikus praktikas visiem kandidatam yra pradedama rašyti analizė, išnaujo peržiūrimos anketos, peržiūrimi praktikų užrašai (kuriuos praktikos metu užpildau sau apie kekvieną kandidatą), aktyvumai, bendra lentelė ir t.t. ir rašoma analizė. Parašius analizę įvertintu viską ir tada jau galvoju ką atrinkti į pareigas. Jei sprendimas nesunkus - analizė užsipildo greitai, bet jei kandidatų kokybė tolygi - gali užtrukti ir ilgiau. Manau tokia įžanga yra pakankama, ir pereikim prie pačių žaidėjų.

e57c201e716bae363bb697628b898fcf.png

6ca0ccde5b80e72eea6191ad2532fba7.png

c466d2fd45885d81c6251b82dcb4ec43.png

W0aNib9.png

0opTz8u.jpg

Labas ! Kaip sekasi?

Tai va, pradėkim nuo tavęs šia ilga analize :D

Pradėkime nuo pradžių. Tavo anketa manęs labai nenustebino - sakysiu tiesiai šviesiai. Kai prašiau paryškinti svarbiausius punktus, tai tu paryškinai visą anketą leisdamas žinoti, kad tavo anketa vienas didelis svarbus punktas :D O dabar prieikime prie rimtesnės temos. Iš pat anketos pradžios jau pamačiau minusą kuris tau galėjo tuo metu pakišti koją - neturėjimas darbo patirties, ko pasekoje susidariau nuomonę, kad negali žaidėjas būti direktorius jei visai nėra dirbęs darbo. 
Kai paminėjai, kad dirbai teisėsaugos pusėje ir matei, kaip teisėsauga tvarkosi su ginklų prekeiviais pagalvojau, kad tai tik išorinė pusė ir neviską galima pamatyti apie darbą tik žiūrint iš jos išorės, bet gal ir įdomi pusė iš ko galima būtų pasisemti idėjų kaip tam tikrus veiksmus pritaikyti, kad teisėsaugai būtų sunkiau - pagirtina. 
Paminėjai labai daug minusų su firma ir jos valdymu, pripažinsiu - dalis iš to ką parašei buvo tiesa, bet prie kekvieno minuso tavo vietoje būčiau parašęs pozityvų dalyką, arba sprendimą kaip tą minusą ištaisyti į pliusą, nes matėsi, kad tik matei negatyvą ir jauteisi, kad gali viską ištaisyti, bet nepaminėjai kaip tai padarysi.
Kai pradėjai skaityti tavo anketą pirma nuomonė buvo, kad nieko įpatingo - tipiška anketa ir nėra bendro suvokimo. Na, klydau. Man patiko tavo supratimas apie ginklų siuntas ir jų taktikas, bet trūko kažko daugiau. Idėjos taip pat banalios, algų sistema, bendravimo įpatumai. Paminėsiu, kad sumaišei kas yra treniruotės ir firmos veiklos, todėl norėčiau, kad ateityje atkreiptum dėmesį į šių dalykų skirtumą.
Šiaip realiai daugiau kaip ir nebeturiu prie ko prikibti. Anketa tokia paprasta, nieko baisiai įpatingo nepamačiau, kad ir kaip stengeisi priminti man, kad nedirbęs GP darbo ir nebuvęs direktoriaus pareigose - vis bandžiau įžvelgti tave kaip direktorių savo galvoje ir stengiausi sudėti taškus kaip reaguotum į tam tikras situacijas. Galiausiai gerai pagalvojęs nuspręndžiau tave skirti į kandidatus nes matėsi tavyje noras tame dirbti. 

Kas tau pakiša koją neprasidėjus praktikos etapui:

  • Neturi darbo patirties.
  • Neredagavai anketos (buvo prašoma)
  • Buvai užblokuotas už čytinimą vasario 10 dieną (priimta banned anketa).

Kas tau suteikė šansą sudalyvauti praktikoje:

  • Atsidavimas darbui.
  • Didelis tavo aktyvumas.
  • Tik įsidarbinęs kibai į darbus ir stengeisi pasiekti tikslo.

 

o9Hdh40.jpg

Pradėkime iš pradžių. 
Pasakysiu pačiai pradžiai, kad kolektyvas buvo kontroliuojamas labai silpnai, darbuotojai darė ko tik panorėję. Puse praktikos pragaišinai tik fūrų vežimu, nors ir galėjai paįvairinti kąnors įdomesnio. Praktikos metu neužemei labai laiko, galėjai važiuojant daryti klausimaniją ar kažka tokio, kad užimti darbuotojus ir jų laiką - vietoj to darbuotojai iš nuobodumo daužėsi ir tu to neįžvelgei. Fūrų siuntos metu buvo atimta 1 GP fūra, kurioje tu norėjai pasirodyti kaip veiksmo žmogus ir padaryti veiksmo - nusprendėte atsikovoti fūrą vykstant į treniruočių zoną kur buvo laikoma fūra, bet ir čia tu padarei ganėtinai stipria klaidą. Prasidėjus kovai tavo darbuotojai pradėjo mirti, negana to jie ir atsidūrė kalėjime ko pasekoje sumažėjo drąstiškai tavo kolektyvas. Neapgalvotos klaidos nesibaigia čia, eime tolyn. Neišnaudojai viso tau skirto laiko (45 min.) ir tame viskas ir baigėsi, visa praktika buvo tik ginklų siunta ir bandymas atsikovoti 1 fūros iš teisėsaugos kuo baigėsi kitiem už grotų.

Galutinis Sprendimas - 
Manau, kad dar tau anksti valdyti firmą, kurioje reikia reaguoti, ir reaguoti žaibiškai. Manau, siūlyčiau, rekomenduočiau iš pradžių pasibandyti ir siekti pavaduotojo pareigų, pažiūrėti kaip seksis ten ir jei viskas bus gerai - tobūlėti link direktoriaus posto ir tik tada, kai išmoksi valdyti kolektyvą, apgalvoti sprendimus kurie nepatenktu kitiem žaidime - tada bandyti kandidatuoti į tokias pareigas. Bet ačiū, kad bandei ! :)

W0aNib9.png

Wa4yl7y.jpg

 

Labas, daug buvo apgalvojimų, ar noriu ketvirto kandidato į šią praktiką, bet kaip pats pastebėjai - sprendimas buvo teigiamas. Ką galiu pasakyti nuo pat pradžios tai, kad tavo anketa buvo gražiausiai išdėstyta ir viskas suskirstyta patogiai pastraipomis, buvo malonu skaityti. Bet nedidukė, nebuvo detalumo didelio ir matėsi, kad dėstei tik pagrindus, kas man pakišo klausimą galvoje - ar tikrai nori šio direktoriaus, bet gal tai tiesiog tavo toks stilius, paprastumas. 

Nelabai turiu ką ir aprašyti apie tave, tik savo nuomone. Skaitant tavo anketą buvo matoma, kad nebuvo motyvacijos kažką rašyti, skaitau anketą ir matau kaip "ai kaip bus taip bus" ir nelabai suprantu, ar tu tikrai nori šių pareigų.
Motyvacinis laiškas gal ir nėra privalomas, bet tu jo neužpildei kas tik pastiprino mano nuomonę, kad arba neturi tam laiko, arba neturi tam noro. 
Išsiskyrei iš kitų žaidėjų, nes sutikai su mintimi parduoti ginklus teisėsaugai, ir sumažinti kainą paprastiem žaidėjam, įpatingai naujokam, kuriem yra sunkiau su finansais. Pripažinsiu dėl šitos idėjos ir sukuždėjo mintis tau suteikti progą kandidatuoti - nes atsižvelgei netik į firmą, bet ir pamatei naujokus, civilius ar tiesiog paprastus žaidėjus.

Kas tau pakiša koją neprasidėjus praktikos etapui:

  • Silpnas aktyvumas.
  • Neredaguota anketa.
  • Užblokavimas už čytinimą sausio 26 dieną (priimta banned anketa.)

Kas tau suteikė šansą sudalyvauti praktikoje:

  • Pamatei netik savo firmą, bet ir atsižvelgei į serverio žaidėjus.
  • Gražiai išdėstyta anketa.
  • Turima patirtis direktoriavime.

o9Hdh40.jpg

Vos spėjote pradėti praktiką.
Likus 10 minučių iki praktikos pradžios kai buvo prašoma rinktis į baze ir ruoštis praktikos pradžiai - geriau rinkote narkotikus ir prašėte palaukti dėl ko ir sutikau, gerai. Spėjai surinkti komandą likus vos vos 1 minutei, nors ir nevisi spėjo pasidaryti vizas, pažymas ir t.t.
Jau nuo pat pradžios pamačiau, ir įsitikinau savo nuomone kuria susidariau skaitydamas anketą - tu nenori ir nesistengi dėl direktoriaus posto. Ką aš tuo turiu galvoje? Visą praktikos laiką tu viska darei atmestinai, puse važiavo vienur, kiti - kitur.  Praktikos kokybė nusirideno žemyn iki tokio lygio, kad net darbuotojai pradėjo siūlyti kokius veiksmus daryti ir ką veikti praktikos metu kur galiausiai susidarė vaizdas, kad nebe kandidatas veda praktiką o klanas su jo vadovu Last_Fight. 

Visus veiksmus (neskaitant ginklų siuntos) darė klanai kartu su savo vadovais, Ginklų prekeiviai buvo kaip pagalbiniai dėl vaizdo, kandidatas kuo toliau tuo labiau bluko į klanų vadovo šešėlį ir tas man kuo toliau, tuo labiau nepatiko. Visos praktikos gale padarei tokia pačia neapgalvotą klaidą kaip ir kitas kandidatas - padarėte veikmą kurio pasekoje darbuotojas pateko į kalėjimą ir vėl dėl tos pačios priežasties praktika buvo nutraukiama kandidatui nusprendus.

Galutinis Sprendimas - 
Nemačiau nei forume, nei serveryje, nei aktyvume noro būti direktorium. Praktika buvo ganėtinai prasta, anketa buvo tvarkinga bet daug ko trūko. Linkiu tau apsispręsti ko pats nori, ir kai įsitikinsi, kad tikrai to nori - siek visom jėgom o ne taip, kaip parodei per šiuos rinkimus. Ačiū, kad dalivavai !

W0aNib9.png

kP1RjSm.jpg

Labutis ! 
Kur ta tavo anketa, ai va radau. Oke pradedam !
Kai skaičiau tavo anketą, pagalvojau, kad skaitau ne anketą, bet laišką :D nes viskas buvo tiesiog pasakojimas ir skaitant jį jautėsi, jog pasakoji jį man.  Vien dėl šios dalies jau įsitikinau, kad čia labiau tokia asmeninė anketa o ne tiesiog pildymas ir atsakymas klausimų "11.  Jūsų motyvacinis laiškas (Neprivalomas) : Sveikas, Monte. ".
Kiek asmeniškai teko su tavimi bendrauti, esi malonus žmogus ir matosi, kad dar nesi sugadintas serverio standartų kas man labiausiai man ir patiko kai su tavimi pabendravau labiau, bet nenukrypkim nuo temos, ok? 😛

Kas man labai patiko tavo anketoje, kad tu sugebi įžvelgti kas yra negerai su firma, lyg toks darbuotojas kuris tyliai iš šešėlio stebi ir mato kas iš tiesų darosi firmoje ir mato tai, ko kiti nepastebi, kas man tik pasako, kad esi apdairus. Tavo anketa yra pirmoji, kur pamačiau gerus atsiliepimus apie buvusį direktorių, kad įžvelgei netik negatyvia žaidėjo puse, bet ir radai pozityvo. Tavo anketa gal ir yra viena iš mažesnių, bet kaip ir minėjau - ne jos dydis nusako apie žaidėją, bet pildymo struktūra, spalvų paskirstymas, detalingumas ir išplėtojimas kuo tu ir pasižymėjai jau nuo atrankos pradžios. Teko tave stebėti nekartą ir serveryje (dėl ko ir prašau parašius anketą įsidarbinti į GP) kaip tu dirbi ir ką veiki. Nu ir ką aš pamačiau, likau nustebintas - Pastoviai dirbi, kalbini kolegas varyti vežti, žiūri ką veikia teisėsauga ir įsitikinau eilinį kartą, kad esi pastabus ir žinai kur svarbiausia atkreipti dėmesį. Matomai pirmasis šioje atrankoje kuris paryškino tik svarbiausius punktus kur kiti arba išvis neryškino, arba visą anketą užryškino - matosi, kad įsiskaitei kas buvo prašoma, pagirtina. 

Aišku prie kekvieno pozityvaus pagyrimo pridėsiu šiek tiek minusų, nes nebuvo tobula anketa kaip aš jau čia giriu ją.
Vietomis nesupratai kas buvo prašoma, ir neatsakei to, ko norėjau sužinoti iš tavęs anketoje. Galėjai detaliau aprašyti savo atsakymus prie papildomų klausimų, nes nors ir atsakei juos trumpai - bet detaliai kaip ir nepaaiškinai ką tam tikrais atvėjais turėjai galvoje sakydamas tam tikrus sprendimus.  

Kas tau pakiša koją neprasidėjus praktikos etapui:

  • Nevisur aprašyti atsakymai (paaiškinimai).

Kas tau suteikė šansą sudalyvauti praktikoje:

  • Vienas aktyviausių šioje atrankoje.
  • Ganėtinai gera ir kokybiška anketa.
  • Didelis atsidavimas darbui.
  • Nemaža patirtis darbe. 

o9Hdh40.jpg

 

Nuo pat pradžių viskas ėjo sklandžiai, darbo pagrindai darbuotojam paaiškinti, informacija pateikta, viskas gražu ir faina.
Buvai draugiškas ir malonus su kolegomis. Nors ir buvo pastovus spaudimas iš klanų, bet nepasidavei iškart ir stengeisi atsikovoti, bet pasiekei savo limitą ir pasidavei - nuėjai į šratasvydį pasišaudyti kas nemanau, kad yra priimtina. Negana to, veiksmo metu naudojai vip komandas (teleportus) kas nėra leidžiama. Supratęs, kad nesigaus pravesti praktikos taip, kaip norėjai - pasidavei ir viskas, daugiau nieko nepamačiau pozityvaus iš tavo pusės. Nekaltinu labai tavęs dėl to, kad nieko labai gero daug nepadarei praktikos eigoje, bet atsižvelgiant kiek spaudimo gavai ir kokius sprendimus priemei supratau, kad tau direktoriaujant atėjus dienai, kai gautum spaudimo šturmais ar grobimais, nenorėčiau, kad nueitum tiesiog numojęs ranka į šratasvydį "pakimarint" kol tavo darbo vieta yra puolama ir direktorius ramiai sėdi mėgaujasi kitais reikalais. 

Galutinis Sprendimas - 
Siūlyčiau tau išbandyti ramesnio būdo darbus, manau ten tau labiau sektusi vadovauti firmai. Nemanau, kad esi dar pilnai pasiruošęs valdyti rimtesnes firmas kuriose reikia greitų sprendimų ir daug kantrybės. Tau trūko pasiryžimo ir "plano B". Nebuvai pasiruošęs pilnai praktikai, neapgalvojai galimybės būti užpultam ko pasekoje taip ir gavosi visa praktika. Ačiū, kad išbandei savo jėgas, ir tikiuosi atkreipsi dėmesį ir tobulinsi savo įgudžius ir kadanors ateityje bandysi vėl ! :)

W0aNib9.png

OAE956W.jpg

Labukaz !
Baigsime ties tavim, oke? 😛

Man asmeniškai atrodo, kad tavo anketa buvo gražiausia. Panaudotos savotiškai spalvos, kažkas unikalesnio nei tiesiog juoda balta ir pnš. Minusiukas buvo šrifte, sunkiau įskaitomas kai reikia skaityti ilgesnius tekstus, bet tai labai nesutrugdė skaityti. 
Esminius dalykus surašei tvarkingai, atskiromis pastraipomis kas man ir patiko. Viskas atrodė taip gražu ir malonu skaityti, norėčiau, kad daugelis taip pildytų anketas, bet kad ir kaip gaila yra - taip užpildei šįkart tik tu. Viską detaliai paaiškinai ir leidai suprasti man, kad ir pats viską kuo puikiausiai supranti. 
Idėjų buvo nemažai, bet dauguma jų buvo nuvalkiotos. Viena kita idėja mane sudomino ir tikrai norėčiau, kad tai būtų realizuota į žaidimą ir jo kokybę, įpatingai sutartys su mechanikais, klanais ir pnš. 

Klausime apie buvusį direktorių irgi manęs nenuvylei - aprašei tiek naudingas savybes žaidėjo, tiek jo minusus. Įvertinai kaip eitų tobūlėti iš buvusio direktoriaus klaidų ir kaip ištaisyti klaidas kas eilinį kartą leido man įsitikinti, kad supranti kas yra gerai ir kas yra blogai. 
Ir vėl nustebinai, aprašei laiške tiek savo paties pliusus, bet ir paminėjai minusus ko kitose anketose aš nepastebėjau - pliusas tau. Puikiai suvoki darbo reikalavimus ir koks turi būti direktorius. Ties papildomais klausimais neturiu prie ko prikibti, viskas atrodo gražiai, logiškai ir protingai išdėstyta. Malonu žiūrėti, kai tam tikrose situacijose atsižvelgi į taisyklęs, bet ir įvertini ar tai būtų žmogiška daryti tam tikrus veiksmus, mdc. 

Kas tau pakiša koją neprasidėjus praktikos etapui:

  • Netinkamas šriftas anketoje (sudėtingiau įskaityti anketą).
  • Aktyvumas geras, bet porą dienų buvai dingęs (pateisinama).

Kas tau suteikė šansą sudalyvauti praktikoje:

  • Buvusio direktoriaus rekomendacija.
  • Graži ir kokybiška anketą.
  • Stiprus aktyvumas.
  • Kokybiškas darbas serveryje (be nusiskundimų).

 

o9Hdh40.jpg

Iš pat praktikos pradžios šiek tiek užsivėlinai. Praktikai prasidėjus, ją pradėjai vesti praėjus apytiksliai 10 minučių nuo jos pradžios. Tik praktikai prasidėjus tu jau gavai spaudimo nuo klanų, kas man padėjo patikrinti kandidato reakciją į greitai priimtus sprendimus, žaibišką reakciją ir kaip jis apgalvoja pasėkmes į tam tikrus veiksmus. Didžioji dalis buvo vienas veiksmas tarp Ginklų prekeivių ir klanų nes jie nepasidavė tavęs spausti, bet matėsi, kad ir kandidatas nepasidavė. Kas man labiausiai patiko, kad viso to veiksmo metu tu išlaikei savo pozityvumą ir stengeisi, kad kolektyvas išliktų pozityvus kas yra pagirtina šiais laikais. Nuslūgus veiksmam ir spaudimam griebėm ginklų siuntą padaryti, bet čia įsikišo vėl teisėsauga ir atemė fūrą, ko pasekoje vėl bandei sukelti veiksmo ir bandyti atsigrobti fūrą, nors ir nepavyko jos atsiimti. Manau, kad praktikos sumetimais pasirodei geriausiai iš kitų kandidatų parodydamas, kad nesi pasiduodantis žmogus, mėgsti veiksmą ir esi pozityvus.

Galutinis Sprendimas - 
Anketa tavo buvo viena geriausių, stebėjimo metu tu dirbai tai kas tau priklauso, praktika buvo geriausia. Drįstu pasakyti, kad esi geriausias kandidatas iš visos atrankos ir noriu tave pasveikinti su pareigom, ir tikiuosi tu manęs nenuvilsi. Tikiuosi, kad realizuosi idėjas ir palaikysi pozityvumą ir nebūsi demotyvuojamas jei kažkas nepasiseks. Noriu palinkėti tau valdant šia firmą, ir tikiuosi bendradarbiausime kokybiškai taip, kaip pasirodei šioje atrankoje. Ačiū tau, kad išbandei savo jėgas šioje atrankoje, ir sveikinu su naujom pareigom ! :)

W0aNib9.png

Naujasis Ginklų Prekeivių direktorius - 

OAE956W.jpg

W0aNib9.png

Antrą vietą šioje atrankoje užėmęs kandidatas - 

kP1RjSm.jpg

W0aNib9.png

»»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.
»»» Nepatekusieji per 24 valandas gali kreiptis per Forumo žinučių gaviklį siekdami sužinoti savo nepatekimo priežastis.

 

Patiko? +Like.

  • Patinka 12
  • Naudinga! 4
  • Ačiū! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinuuuu Minde

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu @Minde_Vega su GP direktoriumi ir noriu pagirti @Jack_Montecarlo uz grazia analize, pasistengei dekui tau

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Asmeniškai skaičiau labiau laišką, o ne analizę, bet nenukrypkim nuo temos, ok? Sveikinu naująjį direktorių! :) 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Jonas_Slash ką sakiau, kad Minde gaus 😂😂😂 @Minde_Vega svkn su direktorium. Puiki analizė! ❤️

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šauni analizė, džiugu kad renkant direktorius įdedamos tokios didžiulės pastangos ir apmaudu kai direktoriai atsistadydina/būna priverstinai nušalinami nuo pareigų neįrodžius savo vertės. Sėkmės naujajam direktoriui, iš tavęs tikimės daug.

  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimai naujam gp drk, paduok veiksmuhos

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pagaliau ir mano geriausias darbuotojas gavo pareigas. Didžiausi sveikinimai minde! Nenuvilk Montės :D

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, cyteri, su pareigomis 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu @Minde_Vega su direktoriaus pareigomis, tikėjausi, kad tu gausi. @Jack_Montecarlo graži analizė - nustebinai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Analizė tai tikrai aukštos klasės, matosi ne per 15min padarytą. Kandidatai abu buvo stiprūs, Karkis ir Minde... Abu pažįstu, blecha turėjo būti sunku išrinkti, na nieko... Tikiuosi, Karkis darbo nepaliks, privežiosim savaitgalį daug dėžių :)

Žodžiu, Sėkmės Minde. Karkis, ne nusimink paimsi kitą, 100 procent.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, naująjį GP direktorių. Sėkmės darbuose, tikiuosi nenuvilsi DPi atstovo.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, Minde :D. @Jack_Montecarlo  "Praktikos kokybė nusirideno žemyn iki tokio lygio, kad net darbuotojai pradėjo siūlyti kokius veiksmus daryti ir ką veikti praktikos metu kur galiausiai susidarė vaizdas,kad nebe kandidatas veda praktiką o klanas su jo vadovu Last_Fight." PRAKTIKA ZEMO LYGIO ;d:d:d:d:d mentus ant tiek uzduhinom, kad net i veiksma nebevare, o narku krepsi krove. Ir koki jam veiksma reikejo daryt, jeigu mentai visiskai ignoravo ji? :DDDDD Slepyniu uzduotis zaist bazej? :DDD Vienintele iseitis buvo kazka grobt su klanu, nes mentai pripumpave i pampersa buvo,  bet ok:D:D:D. 

Grazi analize, pasistengei

  • Naudinga! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 5 minutes(-čių), Last_Fight rašė:

Sveikinu, Minde :D. @Jack_Montecarlo  "Praktikos kokybė nusirideno žemyn iki tokio lygio, kad net darbuotojai pradėjo siūlyti kokius veiksmus daryti ir ką veikti praktikos metu kur galiausiai susidarė vaizdas,kad nebe kandidatas veda praktiką o klanas su jo vadovu Last_Fight." PRAKTIKA ZEMO LYGIO ;d:d:d:d:d mentus ant tiek uzduhinom, kad net i veiksma nebevare, o narku krepsi krove. Ir koki jam veiksma reikejo daryt, jeigu mentai visiskai ignoravo ji? :DDDDD Slepyniu uzduotis zaist bazej? :DDD Vienintele iseitis buvo kazka grobt su klanu, nes mentai pripumpave i pampersa buvo,  bet ok:D:D:D. 

Grazi analize, pasistengei

Praktika buvo darbo, kur kandidatui reikėjo sužybėti, o ne klanui. Bet nesakau, kad klanas blogai pasirodė. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, Minde, sėkmės direktoriaujant. 🙂 

Šauniai išanalizuoti kandidatai. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...