Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Chill_Pokaldra

Medikų darbo statistika, vaistinėlių ir sužeistojo sistemų pagerinimas

Ar reikalinga, naudinga?  

8 nariai balsavo

  1. 1. Ar reikalinga, naudinga?

    • Būtų geriau/įdomiau
    • Visiškai nenaudinga
      0
    • Atsakysiu komentaruose
      0


Rekomenduoti pranešimai

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak): Serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių):  Įdomiau, geriau, naudingiau.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas:

2) Kai TRV darbuotojas atgabeną krovinį apie tai praneša visiems darbuotojams į raciją. Siūlau kad medikams į darbo raciją praneštų kai darbuotojas atveža naujokų pasigydymo vaistinėlę į punktą. Tarkim toks tekstas racijoje: Max_Tosha atgabeno vaistinėlę į vairavimo mokykloje esantį punktą. Manau darbuotojai nori konkuruoti, dėl to gali stengtis vežti daugiau vaistinėlių, norės matyti savo vardą racijoje, vežti vaistinėles su kolega įdomiau todėl jei veža vienas, kolega pamatęs prisijungs, o ir darbo valdžia matys aktyvius darbuotojus kurie ne tik LV ratus *Įsimink „sukūrys“!* su darbine tr. priemone. 

3) Siūlau kad paėmus sužeistąjį (/kursuzeistas) darbinėje tr. priemonėje „Ambulance” (nes su „Rancher” negalima) atsirastu kažkoks tekstas kaip „Automobilyje sužeistasis” ar kažkas tokio, taip manau kažkiek išvengtume teisėsaugos stabdymų kai gabenamas sužeistasis ir mažiau jų žūtų dėl teisėsaugos stabdymo. (Į švyturėlius teisėsauga retai reaguoja, o pasakius kad gabenu sužeistąjį paleidžia).

4) Padaryti kad naujo mėnesio pradžioje nenusiminusuotų tiek daug /nvaistineles arba nusiminusuotų mažiau, nes yra 6 punktai kuriuose telpa po 250 vaistinėlių, suvežioti 1500 vaistinėlių iššukis visai brigadai, o kai žinai kad naujas mėnesis - nauji skaičiai nelabai yra ir motyvacijos tą daryti.

5) Nu ir manau opi problema tapo tai reikia TRV sumapint išvažiavimą iš bazės į LV ratą, nes visi per dykumas lekia :D

.

Redaguota nario Frankis_Electro
Pašalinta idėja kuri įgyvendinta
  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Daug kartų siūlyta idėja, apskritai tikiuosi ateityje pamatyti visų darbų statistikas, nes ne tik medikuose reikia daug įrodymų pasidaryti, o kituose darbuose tas pats. Bet vis sutinku su tavo idėja, dėl įrodymų darymų rangams ir pnš. būtų patogiau ir dėl to, kad pačiam įdomu pasižiūrėti savo dirbame darbe savo statistiką, kiek ko esi padaręs ir pnš.

2. Galbūt ir sutinku, bet būtų labai apkrauta racija, nes per 5 minutes gali atvežti vaistinėlę ir kiekvienu sykiu vis rodytų ir rodytų. O pas TRV krovinys galbūt ilgiau vežamas. Bet iš dalie labai daug ir neapkrautų ir darbuotojai pamatę kaip kitas veža ateis ir kitiems motyvacija. O dėl direktoriaus tai galėtų direktoriams per /darbuotojas galėtų rodyti kiek šiandien visko padarė. 

3. Sutinku, sužeistąjį atgabenti yra duotas laikas, o jei dar policija stabdys nespėsi atgabenti sužeistojo. Jei būtų tekstas ant mašinos tada policija galėtų nestabdyti ir leisti greičiau pristatyti sužeistąjį. 

4. Manyčiau, kad prieš, nes tikrai per 1 mėnesį įmanoma nugabenti tiek vaistinėlių ir, kad bent per mėnesį visa nesuvežiotų vistiek manau juose būtų pakankamai, nes naujokai jų daug neišnaudoja, o jei jų reiktų visuomet vežti tai būtų gerai, nes darbuotojai turėtų darbo ir turėtų. 

Be to pervadinau temos pavadinimą! 
 

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...