Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Jack_Montecarlo

Policijos Departamento direktorius čia !

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Nl6UlYv.png

Naujasis policijos departamento direktorius jau išrinktas !

Sveiki !
Ši atranka mane ganėtinai nustebino, kadangi daug buvo žaidėjų kurie norėjo išbandyti savo jėgas. Pastebėjus kandidatus išsirinkau juos 3, nes geriausiai rodė motyvaciją, norą ir užsispyrimą siekiant šių pareigų. Kodėl išsirinkau tokį direktorių? Pamatysite apačioje. Šįkart išbandžiau šiek tiek naujesnį metodą renkant direktorius, pabandžiau paįvairinti praktikas ir nustatyti kandidatam praktikos užduotis kurias reikėjo jiem atlikti. Kuris daugiau užduočių praktikos metu atliko, gauna didžiausia vertinimą. Kokie buvo punktai pagal kuriuos vertinau kandidatų praktikas?:

  • Bendravimo įpatumai su kolegomis
  • Supažindinimas su darbo specifika.
  • Minimaliai 1 veiksmas su civiliais (reidai, ginklų siuntų gaudymai ir t.t. priklauso nuo kandidato)
  • Konfliktų tramdymas tarp kolegų.
  • Reakcijos laikas nutikus įvykiam kurie nebuvo planuoti.
  • Treniruotė, kuri padėtu susitvarkyti su firmos kasdienybe lengviau.
  • Pranešimas naudojantis /d komanda (gerinti firmos reputaciją)
  • Užtikrinti darbuotojų užimtumą praktikos metu.
  • Išnaudoti taktiškai firmos resursus.
  • Palaikyti gerą nuotaiką. 
  • ir t.t.

d262aac81d28764cf39e266700230585.png

783425cc5d437923c756ee2abf787746.png

Nl6UlYv.png

Matt_Evans - Labas, kaip laikaisi ? 

Norėčiau tave pagirti, kad tavo anketa šioje atrankoje buvo galima sakyti geriausia iš savo konkurentų. Tikrai norėčiau pagirti už pastangas dėstant mintis ir aprašant savo idėjas. Bet galiu ir noriu paminėti, kad labai daug naujo kažko ir nepamačiau tavo anketoje. 

Nors ir visi kriterijai tau leido bandyti savo sėkmę ir praktikuoti, bet praktikos metu aš buvau įdėjęs į tave daug vilčių, bet kad ir kaip būtų liūdna, nuvylei mane. Tavo praktikoje tau sunkiausiai sekėsi paaiškinti treniruotes ir jų eigą. Nors ir buvai kultūringas žmogus ir stengeisi palaikyti pozityvą, bet viso to pabaigoje gavosi nesamonė. Grobimo imitacijos treniruotėje visiem liepei persirengti į civilio skinus (tiek grobikam tiek atgrobikam) ko pasekoje visi susimaišė ir treniruotė nesigavo, tas pats ir su kitom tavo užduotim. Pastebėjau tavo charakterio spragą, kad darbuotojui tavęs neklausant tu net neperspėjęs ar sudrausminęs puoli dėti įspėjimus, kas mane privertė geriau pagalvoti - ar verta tave skirti direktorium. Nepaisant kitų žaidėjų bandymo tau sutrugdyti vesti praktiką, tu nepasidavei kas man ir patiko, bet ir niekas iš tavo praktikos eigos kokybiškai taip ir nesigavo. Nežinau ar tavo praktikos planas taip nenusisekė ar tiesiog kiti stengėsi tau pakenkti. Noriu tau palinkėti bandyti padirbti daugiau su praktikom, bandyti susidėlioti užduotis į savas eigas ir stengtis kuo detaliau jas apgalvoti ir pateikti darbuotojam. Noriu tau skirti trečia vietą ir palinkėti sėkmės ateities rinkimuose. Ačiū, kad dalyvavai, buvo malonu skaityti tavo anketą. 

Nl6UlYv.png

Arnis_Brigada Sveikas.

Pradėsiu nuo pradžių. Esi šaunuolis, man patiko skaityti tavo anketą. Anketoje matosi, kad esi logiškai mastantis žmogus ir stengiesi įvertinti abi konflikto puses ko direktoriui ir reikia, ypatingai tokioje srityje. Tavo forumo anketoje neradau prie ko prikibti, viskas gražu ir kokybiška. Iš anketos jau skaitant matosi, kad esi jau nekartą buvęs valdžioje ir matosi, kad turi tame patirties. 

Kalbant apie praktiką tai buvo šiek tiek minusų ir pliusų. Praktikoje vienintelis naudojaisi firmos visais galimais resursais ir stengeisi pateikti veiksmą per treniruotes ir kitas veiklas. Stengeisi veiksmą pateikti kolegom netik per grobimus/šturmus ar narkotikų naikinimą, bet ir per treniruotes (nors ir jos suvalgė puse tavo praktikos). Stengeisi užimti savo kolegas ir tas mane sužavėjo. Manau, kad esi tikrai tinkamas kandidatas į šias pareigas, nes moki ir supranti kaip reikia valdyti firmą kurioje reikia daug dėmesio. 

Negaliu pareikšti daugiau nusiskundimų, nes tavo praktikoje viskas praėjo sklandžiai. Viskas vyko nuotaikingai, kreipei dėmesį į kolegų prašymus ir pageidavimus. Pavyzdingas direktorius, ta proga ir noriu tau suteikti galimybę pasireikšti vėl šiame projekte. Sveikinu tapus policijos departamento direktoriumi ! Tikiuosi nenuvilsi :)

Nl6UlYv.png

Jonh_Volfs Helou.

Ilgai dėl tavęs galvojau, ar suteikti tau galimybę kandidatuoti į teisėsaugos valdžios narius, nuo senų atliktų darbų esu susidaręs nuomonę, kad gali dingti nieko nepranešęs, todėl stengiuosi atsižvelgti į visas galimas situacijas. Tavo forumas kaip ir visada, nuotaikos kupinas laiškelis. Nors ir nieko labai unikalaus nepamačiau tavo anketoje - tu mane sudominai su savo pozityvu, todėl ir gerai pagalvojęs - daviau tau progą išbandyti.

Tavo praktikoje man nepatiko, kad vietoj to, kad paaiškinti darbuotojam būti ramiem - tiesiog užtildei kanalą ir neleidai pasireikšti kolegom ar greitai pranešti apie kokius netikėtumus. Suprantu, kad esi veiksmo žmogus, bet visą praktikos procesą skyrei tik veiksmui. Vien veiksmui.. 

Aišku buvo tas supažindinimas su nusimatančiais baudimais praktikos metu kolegom ir pnš bet nepaisant to, labai didelio kontakto su savo darbuotojais nepamačiau, nes iš tavęs pamačiau tik užduotis ir komandas savo kolegom. Nesistengei užimti ir išnaudoti firmos resursų ar išnaudoti visų darbo galimybių. Suprantu, kad veiksmas yra gerai serveryje, bet norėjosi kažko daugiau.

Pastebėjau, kad kilo konfliktų tarp darbuotojų ir tu jų nesistengei tramdyti kas man ir sužadino klausimą - ar atkreipi dėmesį į raciją ir kolegų poreikius? Norėjau pamatyti kaip sugebi susivaldyti sunkiose situacijose, bet taip to ir nepamačiau, nes visa praktika buvo tik veiksmas. Norėjau pamatyti darbą su civiliais, konfliktų sprendimus tavo, požiūrį į klanų veiklas ir ieškomų žaidėjų mažinimą - nesulaukiau to. 

Asmeniškai tikėjausi iš tavo praktikos tikrai daug, nes iš pat pradžios tu pradėjai praktiką stipriai ir matėsi, kad turi daug potencialo, ta proga ir pradėjau tikėtis iš tavo praktikos kažko unikalaus, bet einant laikui vis labiau vyliausi, kad sulauksiu kažko kito vietoj veiksmų su klanais. 

Noriu skirti tau antrą vietą ir padėkoti tau už dalyvavimą šioje atrankoje. Tikrai stiprus kandidatas į šias pareigas, bet buvo stipresnių. Noriu tau palinkėti nenuleisti rankų ir bandyti savas jėgas pavaduotojo pareigose. Manau, kad tikrai būtų stipri komanda su tavim kaip pavaduotoju ir direktorium bendrai dirbant, bet direktorius pats diriguos savo firmai, todėl galiu tik palinkėti. Ačiū !

Nl6UlYv.png

»»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos kandidatui.

Patiko? +Like.

  • Patinka 14
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai sėkmės brigada  su direktoriumi 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu analizė gan gera 😕 Brigada ir turėjo gaut matosi kad rimčiauses :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį generalinį komisarą, sėkmės darbuose.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujaji pd direktoriu!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinų naująjį Policijos Departamento direktorių!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

opa tėvai mldc, sveikinu. Laikyk tėvai 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su direktoriu,Brigada!!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nesveikinu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu pajudėsi kaip senais laikais senelyzai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...