Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Duke

Peikiu TRV direktorių.

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis: John_Duke
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Matthew_Moreno Tolimųjų reisų direktorius.
3. Jūsų kaltinimai: 2 įspėjimai už nieką, taip pat išmetė iš darbo. Aš turėjau pradirbęs šiandien 130min+-, ir nuėjau į šratą pašaudyti, jis man tuo tarpu uždėjo įspėjimą, kad nedirbu darbo metu, firmoje darbo metas yra 10:00-20:00, tai aš 10 valandų turiu dirbti be sustojimo ar kaip čia suprast? Kai taisykėse per diena pradirbti reikia 60min. Visiškai nesupratau direktoriaus sprendimo.
4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą
https://imgur.com/a/kPaKGgm

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, ačiū tau už papeikimą. Pradėkime nuo to jog mūsų firmoje svarbiausias krovinys yra degalai, bet tau brangusis degalai buvo šūdo vietoje. Nuo  kovo 30 iki balandžio 1 atvežei tik 2 cisternas į diena po 1 cisterna. Nejauti pagarbos nei man, nei Armani_Jeans, nei prižiūrėtojams. Įrodymai apačioje su tavo atsišnekėjimais,nepagarba. Kokias taisykles tu pažeidei ?- cituoju
Mes TR Vairuotojai esame viena didžiulė šeima kurioje visi esame vienas už kitą klausom nurodymų, padedame vienas kitam, pagarbiai bendraujame, bet tu prie jos nepritapai o vis bandei save iškelti į aukštumas ir pasirodyti koks tu kietas neklausydamas valdžios :). Kiekviename darbe yra taisyklės kurių reikia laikytis.

  • Klausyti Direktoriaus/Pavaduotojo/Prižiūrėtojo nurodymų (1-2įsp)

  • Darbo laiku dirbti (1įsp)

    0https://imgur.com/a/9nCmWMV


    Taip kad vaikine susimąstyk, ką tu darai blogai jog niekas nemėgsta tavęs. TRV firmoje dirba nuostabūs žmonės kuriais tu visada buvai nepatenkintas. Darbuotojų iš oro neišmetinėju.
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tiesa sakant graudu žėt į tavo įrodymus, sako 2 cisternas per visą laiką atvežiau :D graudu klausyt kaip meluoji lygioj vietoj, darbo metu nedirbimas, tik 130min pradirbta ane? Pas tave low iq ar kas yra?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Bet tu apskritai nereaguoji i valdzia, galvoji tik apie save ir savo ginklus.... ir cia ne pirmas kartas toks, buna veiklos tu irgi ten kazkur plaukioji, taves kazko papraso tu atsimazini. Kodel su kitom kolegom nera problemu, o tu cia is saves kazka keli.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

PSPq3pL.png

Firmos vadovas pateikė savo argumentus, dėl ko buvai nušalintas iš valdžios.

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...