Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 5 / 200

Versija: LV 7.7.7


Dyglas_Fingeris

Idėja dėl žmogžudysčių bei smogiko

Smogiko bei žmogžudysčių idėja  

3 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkate su mano pateikta idėja?

    • Sutinku
    • Nesutinku
    • Aptarsiu komentaruose


Rekomenduoti pranešimai

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak): Serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Padarys šias serverio sistemas logiškesnes bei galimai atgaivins smogiką.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas: Šiuo metu bet kuriam asmeniui nužudžius žaidėją iš karo klano, žmogžudystė neatsiranda, nes šis skaitosi kaip nusikaltėlis. Darant smogiką, reikia nužudyti žaidėją, kurį tau nurodo smogikas. Šis žaidėjas yra pats įsitraukęs save į šį sąrašą, jog ir jis galėtų daryti šią veiklą. Šiuo metu žaidėjui nužudžius smogiko parinktą auką ir jam nebūnant karo klane atsiranda žmogžudystė. Dėl to beveik nė vienas asmuo nedaro smogiko, nes KUDOS parduotuvė neatperka išleistų pinigų už baudas ar praleisto laiko kalėjime. Mano idėja - išimti žmogžudystės atsiradimą asmenų, kurie yra įsirašę į smogiko sarašą, jeigu šį nužudo žaidėjas, kuriam buvo paskirta tokia užduotis. Šnekant apie žmogžudystes, kadangi jos neatsiranda nužudžius nusikaltėlį(žaidėją, esantį karo klane), įtraukti į šį sąrašą ginklų prekeivius, kadangi ši yra skaitoma kaip nusikalstamoji grupuotė.

 

TL;DR
Įtraukti ginklų prekeivius bei asmenis(A), kurie įsirašę į smogiko sarašą ir yra nužudomi asmens, kuriam buvo pateikta užduotis nužudyti A asmenį į sąrašą, kuriuos nužudžius neatsiranda žmogžudystė dėl logiškesnių sistemų bei iniciatyvos daryti smogiką.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sakyčiau už, jei jau karo klanam neatsiranda žmogžudystės, tai padaryti ir visiems nusikalstamų grupuočių rūšims. 

 

Arba padaryti taip, kad atsirastų visiems nušautiems asmenims. Kadangi vistiek buvo įvykdyta žmogžudystė, kad ir esi nusikalstamų grupuočių pusėje, patys esate pasirinkę atstovauti tokią pusę. Kiekvienam asmeniui esate padarę tam tikrą žalą, už ją ir sumokėkite įtarimu.

 

Galima ir kita idėja, jog būtų serveryje padarytas smogiko režimas, visiems tuo metu prisijungusiems žaidėjams, serveris paskelbia užduotį (esantiems įsirašius į šąrašą), per tam tikrą laiką nužudyti asmenį, tuo metu neatsirastu žmogžudystės (tam tikras laikas įvykdyti užduotį, nežinomu laiku ir pasirinkta kiekį į savaitę). 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...