Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Max_Tosha

Keletas projekto naujienų

Rekomenduoti pranešimai

📌 Stengtis puoselėti disciplinos laikymąsi. Stengtis kurti sąžiningą, garbingą žaidimą. Metas reikalauti nustoti piktnaudžiauti įvairiomis VIP ar Administratorių komandomis. Metas gerbti tiek pačius prižiūrėtojus ar juolab valdžios atstovus, bei klausyti jų nurodymų. Metas gerbti ir pačius oponentus.

  •   Paslėptas turinys

    Kodėl?
    Norime, kad žaidimas būtų kokybiškas ir įdomus. Tad, nustokime naudoti /stebeti vieni kitus, kai vežama Ginklų siunta. Išnaudokime savo darbuotojus, pastatykime juos budėti prie tiltų ar ieškokime kitų būdų gauti informaciją (infiltruokime darbuotojus pas vieni kitus). Nenaudokime /ant, kai tai yra nebūtina ir nereikalinga. Klausykime, ką sako valdžia, kai ji liepia bėgt į „kairę laiptais“ ar „stot prie sienos“. Žaiskime!

    Nėra taisyklės!
    Atsisakykime ydingo požiūrio, kad viskam yra reikalingos taisyklės. Ne draudimais turime keistis. Turėkime bendrą požiūrį į tai, kaip turime žaisti ir jo laikykimės.

nežinau, čia kiekvienas las-venture tapęs ožys kuris tik ir piknaudžiauja ties /ant ir ties /pzu naudojimais, manau jau tikrai reikėtų daryti kažką ties pačių sistemu su tais dalykais o ne pasakyti ir tikėtis jog visi pasikeis, taip jau kartą buvo pasakyta bet ar kiti bent bando kažką pakeisti? Ta aišku ne :D 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ka jus ce bandat darit pradekit no saves sujokinat ce nenormalei :DD pazeke @Zygis_Inferno kas piar cirkai ce ape korupcije dar parasit reikeja kure patis darat nabasnikai jokine ce ateje mane kai valdze aisku

  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...