Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


San_James

Klanų spalvų, vidaus idėjos.

Ar sutinkat su pasiūlymu?  

5 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkat su pasiūlymu?

    • Sutinku
      5
    • Nesutinku
      0
    • Atsakysiu komentaruose
      0


Rekomenduoti pranešimai

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak): Srw
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Žaidėjai turės didesnį pasirinkimą
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas: Leisti pasirinkti klanų spalvas patiems t.y įrašyti tam tikrą spalvos id, nes kiek žinau(pasakė), jog neina tik mašinų spalvų pakeisti. Tai tuomet padaryti, jog būtų galima apskritai klano spalvą pasirinkti bendrai, nes šiuo metu yra mažas pasirinkimas berods ir tos spalvos nelabai atitinka. Va pvž  https://www.part.lt/perziura/4a2a3afcfacdc336ddd7c885db09c84e125.png  koks yra skirtumas spalvų, kokia turėtų būti(kairėje), o kokia dabar yra geltona(dešinėje) spalva.

Apie klanų vidus tai pasiūlymas pamažinti tam tikrus reikalingus žmonių skaičius, nes tarkime 7lygiui pasikelti reikia 35 narių prisijungusių, kurie turi būti prie bazės, jog pasikeltų lygis. Tai ką kalbėti apie 10 lygį, turbūt reikia kokia 50, jei ne daugiau. Tai skaityk turi imti vos ne kiekvieną žaidėją į klaną, kad pasikelti būstinę. Toliau pasiūlymas, padaryti, kai keliesi lygį, jog galėtai pasirinkti tarp bent 2 būstinių, gal nuo kokio 3lygio padaryt tik pasirinkimą, bet padaryti, jog būtų ne vien tos pačios būstinės. Vieną būtų galima padaryti pigesnę, kitą brangesnę, bet mandresę / gražesnę. Taip pat atskirti būstines tarp karų klanų ir laisvalaikio klanų. Manau laisvalaikio klanams reikia tvarkingų būstinių, kaip kokie namai ir t.t tokių vidų, o karams kaip ir priklauso. Toliau padaryti, jog kai turi klanas būstinę, lyderis galėtų baldus susidėti kaip pats nori, taip pat juos nusipirkti arba parsivežti su klanų priemone, su autobusu, kuri yra angare.

Redaguota nario Invision_White
Pridėta daugiau klanų spalvų, suvienodinti skirtumai tarp spalvų, panaikntas klano narių skaičiaus reikalavimas keliant interjero lygį
  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...