Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


t_tt

Vieneri metai su trupučiu

Rekomenduoti pranešimai

Hey ! Net negalvojau, kad rašysiu blogą, bet.. taip jau gavos. Neturėdamas ką veikti penktadienio vakarą ( šį blogą pradėjau rašyti tada ) nusprendžiau atsiminti savo rašytas "rašliavas" LV projekte. Tai jau metai su trupučiu kaip esu LV žaidėjas ir manau atskleisiu ką nuveikiau per visus metus.

- - -

Darbai

  Cituoti

 

Mechanikų darbe

Prieš ateinant į šį serverį, neturėjau jokių tikslų ir šiaip planavau, jog žaisiu tik vasarą, jog nenuobodžiauti vakarais. Bet laikui bėgant susipažinus su mechanikų darbo specifika. Įšsikėliau tikslą, jog pasikelsiu mechanikų darbo XP iki 5 000 ir pasistengsiu pasiekti mechanikų direktorių ar pavaduotoją. Ne viskas pavyko, pavyko pasikelti 5 000 mechanikų darbo XP. 

Po kelių dienų važinėjau LV mieste ir netikėtai iš mechanikų direktoriaus gavau žinutę dėl darbo prižiūrėtojo pareigų, paklausė ar nori šių pareigų, atsakiau teigiamai - taip! Tai direktorius paskyrė mane darbo prižiūrėtoju, pirmomis dienomis buvo gan smagu, bet... Po kelių dienų atsirado problemų su kompiuteriu, gaila neaktyvumo anketos neužpildžiau, nežinau kodėl nepildžiau, tai po kelių dienų pranešiau direktoriui apie mano neaktyvumą, jog atsirado bėdų su kompiuteriu, bet buvo per vėlu, mechanikų firma turėjo naująją darbo prižiūrėtoja - Goda_Vello.

Po kiek laiko, pasikėlęs dar daugiau mechanikų darbo XP. Viena diena, grįžęs iš mokyklos, forume radau atranka į mechanikų firmos direktorių! Neskubėjau užpildyti, jog neprivelčiau daug klaidų. Užpildęs anketa paprašiau DP jog priimtu į darbą. Tai po kelių dienų sulaukiau žinutės nuo DP į "Skype" programėlę, dėl praktikos serveryje. Labai nudžiugau, kad patekau į sekantį etapą. Tai susitariau kada atliksiu praktika, bet atėjus laikui vesti praktika iškilo keletas problemų, dėl to teko atšaukti praktika ir nukelti į kitą dieną. Kita diena DP pranešė jog negalės, tai praktika nusikelinėjo nuo vienos dienos į kitą ir galiausiai gavosi taip, kad atsisakiau kandidatuoti į direktoriaus pareigas. 

- - -

Kelias į teisėsauga

Po direktoriaus kandidatavo atsisakymo nusprendžiau padaryti pertrauką, į serverį grįžau po mėnesio, bei su kitais tikslais, nusprendžiau išbandyti save teisesaugoje. Taigi, įsidarbinau į policijos darbą, kuriam vadovavo Jeo_Vega, pirmos dienos gan sunkios buvo, reikėjo priprasti prie grobimų ir pan. Bet po kiek laiko pavyko įsivažiuoti. Tad nusprendžiau jog reiktų sužibėti teisėsaugoje, gan aktyviai dalyvavau įvairiose direktoriaus rengiamose veiklose, grobimuose stengiausi taip pat atrodyti gan normaliai. Tai padirbęs  ~dvi savaites gavau pasireikšti darbo prižiūrėtojo pareigose, sunku nebuvo, tiesiog reikėjo palaikyti stabilų aktyvumą, bei gerai rodytis tiek grobimuose, tiek veiklose ir pan. Prabuvęs 6 dienas norėjau išbandyti save "Specialiųjų pajėgų" darbe.

 

- - -

Ekonomika

  Cituoti

 

Pirmi pinigai

Esu azartiškas žmogus, mėgstu serveryje pažaisti tiek kauliuką, tiek biliardą. Iš pat pradžių jutau, kad iš kauliuko galiu užsikalti daug pinigų, bet... Klydau, vienas žaidėjas pasiūlė žaisti man iš visų pinigų, tai buvo mano kvailiausias sprendimas, sutikau žaisti ir pralaimėjau visus pinigus, sėdėjau visiškam "dugne", net ant maisto, reikėjo skolintis iš žaidėjų. Bet padirbęs kelias savaites, galėjau vėl žaisti azartinius žaidimus, bet iš to nepasimokiau, kad niekada neverta žaisti iš visų turimų pinigų, pagal mane, kiek kartų bandžiau, tai daugiau kritau į dugną negu šokau į pliusą. Taigi, nusprendžiau išmėginti biliardą, pradėjau žaisti nuo mažos sumos, kai jau vėl pajutau, kad sekasi ir vėl kartą ėjau iš visų pinigų, pralaimėjau... Tad, viską apibendrinus, galiu pasakyti kad iš visų tokių azartinių žaidimų buvau daugiausiai laimėjęs 5 000 000 eurų! 

 

- - -

Kodėl šis serveris? 

  Cituoti

Projekte žaidžiu jau daugiau negu vienerius metus, aišku buvo pertraukų, bet visiškai nesigailiu, jog pasirinkau šį serverį. Būdavo dienų kada norėjosi eiti į kitus projektus, bet vėl pradėti viską nuo "nulio??" Neee.. Tikrai nenorėjau. Čia radau draugų su kuriais bendrauju iki šiol ( ne tik TS ), taip pat traukė tiek įvairios sistemos, bei veiklos serveryje.

- - -

Tikslai

  Cituoti

Kaip minėjau truputi aukščiau, buvau mechanikų darbo prižiūrėtojas bei kandidatas į direktoriaus pareigas ( pagal mane užėmiau antrąją vietą, kad ir atsisakiau pareigų ). Ties tuo neplanuoju sustoti, galbūt ne dabar, bet vis turiu užsibrėžtų tikslų serveryje. Tai pasiekti kaip ir minėjau, mechanikų firmos valdžia ( direktorių ar pavaduotoja ), ties projekto komanda taip pat turiu tikslų, vienas iš jų yra forumo moderatorius! 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...