Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Iam_Leesin

Idėjos teisėsaugai, klanams ir nauja veikla

Ar jus sutinkate su šiomis idėjomis?  

10 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkate su šiomis idėjomis?

    • Taip
      6
    • Ne
      4
    • Parašysiu savo nuomonė komentarose.
      0


Rekomenduoti pranešimai

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak): Serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Lengvesnis darbas teisėsaugai. Mažiau papeikimų forume bus. Paivairins žaidimą.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas

1) Padaryti sistema, kurį neleidžia naudotis teisėsaugos darbo komandomis saugiose ir klanų zonose , išskyrus /bauda.  Teisėsaugininkas galėtų naudoti visas darbo komandas tada jeigu žaidėjas yra su /bega. Idėja naudinga dėl to, kad mažiau forume atsirastu papeikimų, dėl netinkamai naudojamu teisėsaugos komandų.

2) Padaryti, kad klanai perimdami ginklų siuntos krovinius iš GP galetu jos vežti sau į savo klano bazė ir ten iškrauti. Iškrovimas būtų 15 min niekam dėžių nereikėtų nešioti, tiesiog sustoti prie pickupo ir parašyti /iskrauti.  Iškrovimas gali būti sustabdomas jei teisėsaugos arba GP prekeivis įlipa į iškraunama fūrą. Idėja naudinga dėl to, kad atsirastu daugiau veiksmo ir klanams būtų nauda atiminejant GP fūras. 

3) Kai furistas vėža kontrabanda ginklų ir pagauna jį teisėsaugininkas furistas gauna tik starus už tai, o priekabos turinys dingsta neaišku kur, tai siulau padaryti, kad teisėsaugos seifai gautų po 3k į darbo seifa ir teisėsaugos darbuotojas, kuris atima kontrabandos priekaba gautų 1500 eur į alga ir 15 darbo xp.

4) Lobiu ieškotojas. Nauja veikla, kurioje žmonės kiekviena diena galėtu po visa San-Andreas žemėlapį ieškoti lobio. Lobis atsirastu, bet kokioje vietoje, o kad jį atrastum naudotum komanda /komposas, kuris pasakytu pvz labai šalta,šalta,vėsu,karščiau, labai karšta ir lobis kažkur čia. Hot/Cold angliška versija šio dalyko. Tas lobis būtų visiems skirtingai nebūtų vieno to pačio. Prizai būtų xp, pinigai ir artefaktai. Artefaktai būtų naudojami specialioje parduotuvėje, kurioje būtų pvz auksinis lagaminas, kosmetiniai daiktai, kreditai ir koks specialus automobilis pvz walton ar sadler.

 

  • Patinka 2
  • Naudinga! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Mano manymu tikrai įdomus pasiūlymas, kuris pagyvintų žaidimą. 👍

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Priieš, 1 idėja, tik dar labiau parodot kad teisėsaugoj svarbu kiekybė o ne kokybė, dirbtu normalūs ir nebūtų papeikimų, o kai dabar priima visus nuo gatvės norit idėjų, susitvarkykit teisėsauga ir nereiks jokių sistemų. 2 idėja, aišku būtų įdomu pamatyti kaip viskas atrodytų, tačiau žiūrint iš kitos pusės, klaniškis įsidarbina į ginklų prekeivius ir veža sau ginklus? Turi zonas, aišku ten reikia sutvarkyti, nes kas daroma padaroma ne iki galo. 3 idėja, pagavus TRV darbuotoja su ginklais, automatiškai užsideda 20 įtarimo lygio, jeigu asmuo sumokės baudą, pareigūnas gauną į algą ir dalis nueina į fondą. Apie 4 patyliu.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...