Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Frankis_Electro

Darbams be pakvietimo atnaujinimai

Darbams be pakvietimo atnaujinimai  

26 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkate su šiais pasiūlymais?

    • Sutinku
    • Nesutinku
    • Atsakysiu komentaruose
      0


Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak): Serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Apačioje.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas:  Apačioje

IVzJCCa.png

  1. Sukurti atskirus darbo patirties tašus per /info. Kad rodytų kiekvieno darbo turimus XP taškus.
  2. Kad kiekviename darbe kas 1000-2000 darbo XP pakiltų atlygis už atliekamus darbus. Mažiau nei 5k, nes darbų su pakvietimu nėra daug žaidėjų kurie labai ilgai dirbtų.
  3. Kad leistų pasirinkti kokią darbo aprangą nori naudoti. Bazėje būtų pickup ant kurio užlipus būtų aprangos sąrašas ir leistų pasirinkti kurią nori apsirengti.
  4. Padaryti, kad per /kolegos rodytų kiek kolega turi darbo patirties. 

 

rN6VwbsuTTGx6eT2YBaAyg.png

1. Padaryti jog gesintuvą reiktų pasiimti ne iš bazės, o iš darbinio transporto. Priėjęs gaisrininkas prie darbinės tr. priemonės paspaustų N mygtuką ir jo rankose atsirastų gesintuvas kurio vienetai būtų neriboti. Nes tarkim gesini gaisrą ir baigiasi vanduo, tad išsitrauktum gesintuvą ir baigtum gesinimą.

2. Padaryti, kad leistų vandenį siurbti iš vandens telkinių. Privažiavęs prie vandens gaisrininkas ir parašęs komandą /siurbti pradėtų siurbti vandenį iš telkinio į mašiną, kaip būtų pilna cisterna mašina siurbimas baigtus.

3. Padaryti, kad kaip žaidėjas sprogtų su mašina gaisrininkas turėtų 10 minučių nuvažiuoti ir užgesinti jį. Jei nespėja ugnis užgesta pati ir mašina deganti dingsta.

4. Pridėti naujų darbo aprangų - Image:Skin_278.png Image:Skin_279.png

5. Kaip yra gesinamas gaisras automatiškai įsijungtų flakonai.

6. Pridėti, kad kas 30 minučių Las-Venturas regione atsirastų degantis žolės plotas kurį reiktų užgesinti per 10 minučių. 

7. Pridėti dar 1 transporto priemonės modelį Firela.png 544ID . Tarkim, kad vieno modelio ir kito modelio po 3-5 būtų bazėje.

8. Padaryti jog vienu metu gali degti apie 10 namų. Užgesinus namą po 30 sekundžių atsirastų kitas gaisras, gaisrų kiekis negalėtų viršyti vienu metu 10. Padaryti jog norint surasti gaisrą  ne su komanda /gaisras, o sukurti naują komandą /gaisrai. Parašius šią komanda /gaisrai išmestų GUI lentelę kurioje būtų rodoma namo adresas kuris dega, o norint surasti namo vietą reiktų paspausti du kartus ir žemėlapyje pasižymėtų namo vieta.

9. Padaryti jog degtų tik kurie turi savininką, o jei gaisras neužgesinamas ilgą laiką namo savininkui prie mokesčių prisidėtų daugiau pinigų mokėti. Bet dar siūlau įdėti dūmų detektorius ir jei namo savininkas yra jį nusipirkęs jam nebūtų papildomų mokesčių už tai, kad namas dega. 

 

titvsa6.png

1. Kaip sprogsta žaidėjo nuosava ar darbinė mašina kelių prižiūrėtojų racijoje paskelbtų jog sprogo mašina ir per 1 valandą turi laiko nuvykti ir aptverti tą vietą. Visus sprogimus galima pamatyti per komandą /sprogimai.

2. Padaryti, kad norint aptverti kelio įvykį pirmiausia reiktų įsidėti į mašiną kelio ženklus, tvoras ir pnš., o visą tai pasiimtų iš bazės kur yra daug pridėta kelio ženklų ir pnš. Bet tuo pačiu tai būtų papildomas darbas kelių prižiūrėtojams, nes kelių prižiūrėtojai tuos kelio tvoras, ženklus turėtų atsivežti į bazę. O bazėje toje vietoje kur yra tie ženklai ir pnš. rodytų kiek šiuo metu yra reikalingos įrangos aptverti kelio įvykiui, kiek iš viso yra aptvertų kelio įvykių.
Nuvykus į vietą iš kur reikia paimti reikmenis būtų pastatyti - kelio ženklai, kelio tvoros, kūgiai. Prie pastato įėjimo būtų dėžė kurią reiktų pasiimti ir į ją įdėti kelio tvorą, ženklą ir kūgi, viską sudėjus reiktų tą dėžę įdėti į mašiną. Mašinoje tilptų 5 dėžės. Už kiekvienos dėžės atvežimą būtų gaunamas atlygis.

3. Padaryti, jog kelių prižiūrėtojai galėtų stebėti miestą per kameras kaip, kad gali policininkai. Galbūt tame mažame namelyje bazėje būtų galima įeiti, ten ir būtų tas pickup ant kurio užlipus galėtų stebėti miestą.

 

J6fSavP.png

1. Pridėti papildomų skin darbo -  Image:Skin_205.png Skin_167.png

2.1 Leisti patiems gaminti picas. Pastatyti 2-3 šaldytuvus ir dar 2-3 spinteles picerijos viduje. Priėjus prie šaldytuvo ir paspaudus ALT leistų pasiimti - mėsą, sūrį. padažus. Prie stalčių - padą, daržoves ir pnš. O šaldytuvai ir spintelės būtų sandėlyje. Surinkus tam tikrus produktus ir priėjus prie keptuvės sudėtų visus produktus ir spaudinėdami SPACE ar kažką kitą pasigamintų picą ir už tai gautų pinigų. O pagamintą picą galėtų vežti į namus ar parduoti žaidėjui.
2.2 Daržoves/sūrį ir visą kitą turėtų vežti iš - (nutorauka) į savo darbo bazės sandėlį, o sandėlys būtų čia - 
Daržoves/sūrį ir visą kitą turėtų pasikrauti į dėžę. Nuvykę į pasikrovimo sandėlį užliptų ant pickup, palauktų 1-2min kol pasikraus dėžę ir dėžę turėtų nunešti į mašiną ir ją įdėti, o dėžę parvežti į darbo sandėlį, užlipti ant iškrovimo pickup ir palaukti 30 sekundžių kol išsikraus dėžė ir iškrovus gautų atlygį.

3. Pridėti mašiną Previon.png Previon  ir ant jos stogo pridėti picerijos ženklą. Su šia mašina picų išvežiotojai galėtų vežti į sandėlį produktus ar vežioti picas ir pnš.
Į mašiną tilptų - 1 pica, 3 dešrainiai, 3 mėsainiai. 

4. Pridėti dar produktų kuriuos picų išvežiotojai galėtų vežti t.y. - mėsainius, dešrainius, ledus, kava ir pnš. Kaip žaidėjas iškviečia picų išvežiotojus galėtų parašyti ko nori. Be to į namus būtų galima vežti ir tą ir tą. 
4.1 Padaryti, kad kas 30 minučių automatiškai racijoje pasiskelbtų „Turtuolių 5 g. reikia nuvežti dešrainį ir picą, pasigamink šiuos produktus, įsidėk į mašiną ir pristatyk produktus“. Mašina būtų taipogi reikalinga norint vežti daugiau nei 1 produktą. O jei reikia picą tik nuvežti tai: „Turtuolių 5 g. reikia nuvežti picą, pasigamink picą, įsidėk ją į motorolerį ir pristatyk ją“.

 

BYcmzy8.png

1. Padaryti, kad Pakrantės apsauga galėtų tikrinti žvejojančius žaidėjus ar turi žvejybos licenzija. Jei neturi automatiškai sistema duoda susimokėti baudą iki - 4,000€.  Jei žaidėjas nežvejoja jo patikrinti neitų. Komanda tarkim būtų - /patikrinti.

2. Pakeisti įrenginių valymą į kitą sistemą. Kiekviename įrenginių valyme būtų talpykla filtrams. Kiekviename valymo įrenginyje tilptų 10 filtrų, pakrantės apsaugininkai turėtų pasiimti bazėje valymo filtrą ir jį nuvežti iki valymo įrenginio, o ten su komanda /pfiltra įdėtų į vidų filtrą. Į valtį tilptų tik 1 filtras. 
2.1. Siūlau sukurti bazės interjerą ar bazėje kažkokį sandėlį kuriame būtų galima gamintis šiuos filtrus. Filtrų gaminimas lengvas, turėtų vienoje sandėlio pusėje pasiimti gaminimo medžiagas, o kitoje pusėje atsistoti prie konvejerio ir paspausti ALT ir prasidėtų gaminimas, 1 filtras pasigamintų per 50-60 sekundžių. Pagaminus filtrą pakrantės apsaugininkas gautų +1 darbų be pakvietimo patirties ir kažkiek pinigų į /alga. Sandėlyje būtų vieta kurioje rašytų kiek yra pagamintų filtrų ir iš ten su komanda /filtras pasiimtų į rankas ir tada galėtų jį nešti į valtį. 
2.2. Filtras valymo sugestų per 1-2 valandas, jį reiktų keisti. Nuvykęs iki valymo įrenginio pakeisti filtro jį turėtų paimti su mygtuku ALT ir įsidėti į mašiną. Nugabenti į bazę ir pristatyti į perdirbimo sandėlį, už blogo filtro atvežimą būtų gaunami tik keletas pinigų. Į valtį tilptų apie 2 blogi valymo filtrai.

3.  Padidinti valymo įrenginių, šiuo metu yra 4 valymo įrenginiai, siūlau pridėti dar bent 2. Dabar visi įrenginiai yra vienoje pusėje, siūlau įdėti ir į kitą pusę. 

4. Padaryti, kad pakrantės apsauga galėtų stabdyti žaidėjus kurie plaukia su valtimi ir patikrinti ar neturi narkotikų/nelegalių ginklų/ ar nėra apsvaigę nuo alkoholio ar narkotikų. Jei būtų su narkotikai jie juos konfiskuotų ir automatiškai sistema jiems pasiūlytų baudą apie 5,000€, jei su ginklais ir be ginklų licencijos irgi konfiskuotų ir baudą 5,000€. Jei apsvaigę nuo alkoholio ar narkotikų tai įsisodintų į savo valtį, nuplauktų į bazę ir ten ant punkto nusivestų ir jei būtų aktyvių medikų jis juos iškviestų, o jei jų nėra užvestų ant pickup ir automatiškai žaidėjui dingtų narkotikų/alkoholio poveikis. Už tai pakrantės apsaugininkas gautų atlygį.

5. Padaryti, kad vandenyne galėtų atsirasti šiukšlės bent 3-5 vietose. Pakrantės apsaugininkas parašęs komandą /kursiuksles nuvyktų į šiukšlių vietą ir jas surinktų, bei nugabentų į bazę ir ten būtų  konteineriai, į vieną iš jų įmestų šiukšles, o kaip konteineris būtų pilnas šiukšlių išvežiotojai turėtų jį išvežti.

5. Pridėti darbo aprangų - Image:Skin_18.png Image:Skin_251.png

6. Dažnai būna jog žaidėjai į /adminams prašo get, nes yra vandenyje, tai galbūt įdėti pakrantes apsaugos darbą į /tarnybos kurių numeris tarkim būtų 1010. Iškvietus pakrantės apsaugą žaidėjas kuris iškvietė būtų vos ne kaip skenduolis kuriam reikia padėti, pakrantės apsaugininkas nuvyktų iki jo ir nugabentų jį į krantą. Galbūt dažnai pakrantės apsaugos nebūtų, bet vis geriau nei nieko.

7. Pakeisti darbo valčių spalvą į vien raudoną. Dabartinės darbo valtis sunkiai atskirsi nuo nuomojamų, tai galbūt padarius visas raudonas būtų išskirtinės nuo nuomojamų ir vandenyje matytus, kad plaukia pakrantės apsauga, be to prie aprangos derintus.

I4244OC.png

1. Padaryti, kad šiukšlių maišus deginti reiktų su komanda /deginti. Nes dabar užlipi ant pickup, per 5-10 sek. sudegina ir turi pabėgti toliau, kad vėl deginti galėtum.

2. Pakeisti šiukšlių būvimo vietą. Siūlau, kad jei prie namo turėtų būti šiukšlės, tad prie namo turėtų atsirasti šiukšlių konteineris, o šiukšlių išvežiotojai turėtų jį iškrauti, o kaip iškrautų konteineris dingtų. Tai būtų gerai, nes net be komandos būtų galima pamatyti kur yra šiukšlių kur ne.

3. Padaryti, kad prie restoranų, picerijų ir pnš. būtų atliekų konteineris ir kas 30 minučių po iškrovimo ten atsirastų maisto atliekas kurias reiktų išvežti. Prieini prie atliekų, paimi jas ir įkrauni į mašiną.

4. Pridėti darbui aprangą - Image:Skin_32.png 

5. Padaryti, kad kas 30min ar 1h į /r praneštų jog grupelę žmonių pavalgę išmetė daug šiukšlių ir reikia nuvykti į tą vietą ir jas surinkti. Vietą surasti gali su /siuksliukruva. Nuvykęs ten darbuotojas galėtų rasti nuo 5 iki 10 šiukšlių maišelių kuriuos pasikrautų į mašiną.

 

ASyQ3CL.png

Trumpas ir aiškus pasiūlymas. Išimti šį darbą. Picų išvežiotojai vežioja picas, su mano pasiūlymais viršuje darbas taptų įdomesnis, o maisto išvežiotojai jokios didelės paskirties neturi, restoranuose to maisto pilna. Pasiūlymas išimti šį darbą, o kavinėse padaryti maistą neribotą. 

 

Radus klaidų parašykite man.
Turint kažką pridėti - komentuokit.
Idėjos gali būti pildomos.

Už GFX darbus ačiū @Daugwe_Tequila

  • Patinka 12

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Manau butu labai gera ideja ideti medziokle, medzioti elnius, stirnas ar kazka kita miskuose, tada galetu skersti elnius, stirnas ar t,t ir parduoti maisto isveziotojam ar panasiai. 

  • Patinka 1
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 5 valandas(-ų), Frankis_Electro rašė:

Anketos šablonas:

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak): Serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Apačioje.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas:  Apačioje

IVzJCCa.png

  1. Sukurti atskirus darbo patirties tašus per /info. Kad rodytų kiekvieno darbo turimus XP taškus.
  2. Kad kiekviename darbe kas 1000-2000 darbo XP pakiltų atlygis už atliekamus darbus. Mažiau nei 5k, nes darbų su pakvietimu nėra daug žaidėjų kurie labai ilgai dirbtų.
  3. Kad leistų pasirinkti kokią darbo aprangą nori naudoti. Bazėje būtų pickup ant kurio užlipus būtų aprangos sąrašas ir leistų pasirinkti kurią nori apsirengti.
  4. Padaryti, kad per /kolegos rodytų kiek kolega turi darbo patirties. 

 

rN6VwbsuTTGx6eT2YBaAyg.png

1. Padaryti jog gesintuvą reiktų pasiimti ne iš bazės, o iš darbinio transporto. Priėjęs gaisrininkas prie darbinės tr. priemonės paspaustų N mygtuką ir jo rankose atsirastų gesintuvas kurio vienetai būtų neriboti. Nes tarkim gesini gaisrą ir baigiasi vanduo, tad išsitrauktum gesintuvą ir baigtum gesinimą.

2. Padaryti, kad leistų vandenį siurbti iš vandens telkinių. Privažiavęs prie vandens gaisrininkas ir parašęs komandą /siurbti pradėtų siurbti vandenį iš telkinio į mašiną, kaip būtų pilna cisterna mašina siurbimas baigtus.

3. Padaryti, kad kaip žaidėjas sprogtų su mašina gaisrininkas turėtų 10 minučių nuvažiuoti ir užgesinti jį. Jei nespėja ugnis užgesta pati ir mašina deganti dingsta.

4. Pridėti naujų darbo aprangų - Image:Skin_278.png Image:Skin_279.png

5. Kaip yra gesinamas gaisras automatiškai įsijungtų flakonai.

6. Pridėti, kad kas 30 minučių Las-Venturas regione atsirastų degantis žolės plotas kurį reiktų užgesinti per 10 minučių. 

7. Pridėti dar 1 transporto priemonės modelį Firela.png 544ID . Tarkim, kad vieno modelio ir kito modelio po 3-5 būtų bazėje.

8. Padaryti jog vienu metu gali degti apie 10 namų. Užgesinus namą po 30 sekundžių atsirastų kitas gaisras, gaisrų kiekis negalėtų viršyti vienu metu 10. Padaryti jog norint surasti gaisrą  ne su komanda /gaisras, o sukurti naują komandą /gaisrai. Parašius šią komanda /gaisrai išmestų GUI lentelę kurioje būtų rodoma namo adresas kuris dega, o norint surasti namo vietą reiktų paspausti du kartus ir žemėlapyje pasižymėtų namo vieta.

9. Padaryti jog degtų tik kurie turi savininką, o jei gaisras neužgesinamas ilgą laiką namo savininkui prie mokesčių prisidėtų daugiau pinigų mokėti. Bet dar siūlau įdėti dūmų detektorius ir jei namo savininkas yra jį nusipirkęs jam nebūtų papildomų mokesčių už tai, kad namas dega. 

 

titvsa6.png

1. Kaip sprogsta žaidėjo nuosava ar darbinė mašina kelių prižiūrėtojų racijoje paskelbtų jog sprogo mašina ir per 1 valandą turi laiko nuvykti ir aptverti tą vietą. Visus sprogimus galima pamatyti per komandą /sprogimai.

2. Padaryti, kad norint aptverti kelio įvykį pirmiausia reiktų įsidėti į mašiną kelio ženklus, tvoras ir pnš., o visą tai pasiimtų iš bazės kur yra daug pridėta kelio ženklų ir pnš. Bet tuo pačiu tai būtų papildomas darbas kelių prižiūrėtojams, nes kelių prižiūrėtojai tuos kelio tvoras, ženklus turėtų atsivežti į bazę. O bazėje toje vietoje kur yra tie ženklai ir pnš. rodytų kiek šiuo metu yra reikalingos įrangos aptverti kelio įvykiui, kiek iš viso yra aptvertų kelio įvykių.
Nuvykus į vietą iš kur reikia paimti reikmenis būtų pastatyti - kelio ženklai, kelio tvoros, kūgiai. Prie pastato įėjimo būtų dėžė kurią reiktų pasiimti ir į ją įdėti kelio tvorą, ženklą ir kūgi, viską sudėjus reiktų tą dėžę įdėti į mašiną. Mašinoje tilptų 5 dėžės. Už kiekvienos dėžės atvežimą būtų gaunamas atlygis.

3. Padaryti, jog kelių prižiūrėtojai galėtų stebėti miestą per kameras kaip, kad gali policininkai. Galbūt tame mažame namelyje bazėje būtų galima įeiti, ten ir būtų tas pickup ant kurio užlipus galėtų stebėti miestą.

 

J6fSavP.png

1. Pridėti papildomų skin darbo -  Image:Skin_205.png Skin_167.png

2.1 Leisti patiems gaminti picas. Pastatyti 2-3 šaldytuvus ir dar 2-3 spinteles picerijos viduje. Priėjus prie šaldytuvo ir paspaudus ALT leistų pasiimti - mėsą, sūrį. padažus. Prie stalčių - padą, daržoves ir pnš. O šaldytuvai ir spintelės būtų sandėlyje. Surinkus tam tikrus produktus ir priėjus prie keptuvės sudėtų visus produktus ir spaudinėdami SPACE ar kažką kitą pasigamintų picą ir už tai gautų pinigų. O pagamintą picą galėtų vežti į namus ar parduoti žaidėjui.
2.2 Daržoves/sūrį ir visą kitą turėtų vežti iš - (nutorauka) į savo darbo bazės sandėlį, o sandėlys būtų čia - 
Daržoves/sūrį ir visą kitą turėtų pasikrauti į dėžę. Nuvykę į pasikrovimo sandėlį užliptų ant pickup, palauktų 1-2min kol pasikraus dėžę ir dėžę turėtų nunešti į mašiną ir ją įdėti, o dėžę parvežti į darbo sandėlį, užlipti ant iškrovimo pickup ir palaukti 30 sekundžių kol išsikraus dėžė ir iškrovus gautų atlygį.

3. Pridėti mašiną Previon.png Previon  ir ant jos stogo pridėti picerijos ženklą. Su šia mašina picų išvežiotojai galėtų vežti į sandėlį produktus ar vežioti picas ir pnš.
Į mašiną tilptų - 1 pica, 3 dešrainiai, 3 mėsainiai. 

4. Pridėti dar produktų kuriuos picų išvežiotojai galėtų vežti t.y. - mėsainius, dešrainius, ledus, kava ir pnš. Kaip žaidėjas iškviečia picų išvežiotojus galėtų parašyti ko nori. Be to į namus būtų galima vežti ir tą ir tą. 
4.1 Padaryti, kad kas 30 minučių automatiškai racijoje pasiskelbtų „Turtuolių 5 g. reikia nuvežti dešrainį ir picą, pasigamink šiuos produktus, įsidėk į mašiną ir pristatyk produktus“. Mašina būtų taipogi reikalinga norint vežti daugiau nei 1 produktą. O jei reikia picą tik nuvežti tai: „Turtuolių 5 g. reikia nuvežti picą, pasigamink picą, įsidėk ją į motorolerį ir pristatyk ją“.

 

BYcmzy8.png

1. Padaryti, kad Pakrantės apsauga galėtų tikrinti žvejojančius žaidėjus ar turi žvejybos licenzija. Jei neturi automatiškai sistema duoda susimokėti baudą iki - 4,000€.  Jei žaidėjas nežvejoja jo patikrinti neitų. Komanda tarkim būtų - /patikrinti.

2. Pakeisti įrenginių valymą į kitą sistemą. Kiekviename įrenginių valyme būtų talpykla filtrams. Kiekviename valymo įrenginyje tilptų 10 filtrų, pakrantės apsaugininkai turėtų pasiimti bazėje valymo filtrą ir jį nuvežti iki valymo įrenginio, o ten su komanda /pfiltra įdėtų į vidų filtrą. Į valtį tilptų tik 1 filtras. 
2.1. Siūlau sukurti bazės interjerą ar bazėje kažkokį sandėlį kuriame būtų galima gamintis šiuos filtrus. Filtrų gaminimas lengvas, turėtų vienoje sandėlio pusėje pasiimti gaminimo medžiagas, o kitoje pusėje atsistoti prie konvejerio ir paspausti ALT ir prasidėtų gaminimas, 1 filtras pasigamintų per 50-60 sekundžių. Pagaminus filtrą pakrantės apsaugininkas gautų +1 darbų be pakvietimo patirties ir kažkiek pinigų į /alga. Sandėlyje būtų vieta kurioje rašytų kiek yra pagamintų filtrų ir iš ten su komanda /filtras pasiimtų į rankas ir tada galėtų jį nešti į valtį. 
2.2. Filtras valymo sugestų per 1-2 valandas, jį reiktų keisti. Nuvykęs iki valymo įrenginio pakeisti filtro jį turėtų paimti su mygtuku ALT ir įsidėti į mašiną. Nugabenti į bazę ir pristatyti į perdirbimo sandėlį, už blogo filtro atvežimą būtų gaunami tik keletas pinigų. Į valtį tilptų apie 2 blogi valymo filtrai.

3.  Padidinti valymo įrenginių, šiuo metu yra 4 valymo įrenginiai, siūlau pridėti dar bent 2. Dabar visi įrenginiai yra vienoje pusėje, siūlau įdėti ir į kitą pusę. 

4. Padaryti, kad pakrantės apsauga galėtų stabdyti žaidėjus kurie plaukia su valtimi ir patikrinti ar neturi narkotikų/nelegalių ginklų/ ar nėra apsvaigę nuo alkoholio ar narkotikų. Jei būtų su narkotikai jie juos konfiskuotų ir automatiškai sistema jiems pasiūlytų baudą apie 5,000€, jei su ginklais ir be ginklų licencijos irgi konfiskuotų ir baudą 5,000€. Jei apsvaigę nuo alkoholio ar narkotikų tai įsisodintų į savo valtį, nuplauktų į bazę ir ten ant punkto nusivestų ir jei būtų aktyvių medikų jis juos iškviestų, o jei jų nėra užvestų ant pickup ir automatiškai žaidėjui dingtų narkotikų/alkoholio poveikis. Už tai pakrantės apsaugininkas gautų atlygį.

5. Padaryti, kad vandenyne galėtų atsirasti šiukšlės bent 3-5 vietose. Pakrantės apsaugininkas parašęs komandą /kursiuksles nuvyktų į šiukšlių vietą ir jas surinktų, bei nugabentų į bazę ir ten būtų  konteineriai, į vieną iš jų įmestų šiukšles, o kaip konteineris būtų pilnas šiukšlių išvežiotojai turėtų jį išvežti.

5. Pridėti darbo aprangų - Image:Skin_18.png Image:Skin_251.png

6. Dažnai būna jog žaidėjai į /adminams prašo get, nes yra vandenyje, tai galbūt įdėti pakrantes apsaugos darbą į /tarnybos kurių numeris tarkim būtų 1010. Iškvietus pakrantės apsaugą žaidėjas kuris iškvietė būtų vos ne kaip skenduolis kuriam reikia padėti, pakrantės apsaugininkas nuvyktų iki jo ir nugabentų jį į krantą. Galbūt dažnai pakrantės apsaugos nebūtų, bet vis geriau nei nieko.

7. Pakeisti darbo valčių spalvą į vien raudoną. Dabartinės darbo valtis sunkiai atskirsi nuo nuomojamų, tai galbūt padarius visas raudonas būtų išskirtinės nuo nuomojamų ir vandenyje matytus, kad plaukia pakrantės apsauga, be to prie aprangos derintus.

I4244OC.png

1. Padaryti, kad šiukšlių maišus deginti reiktų su komanda /deginti. Nes dabar užlipi ant pickup, per 5-10 sek. sudegina ir turi pabėgti toliau, kad vėl deginti galėtum.

2. Pakeisti šiukšlių būvimo vietą. Siūlau, kad jei prie namo turėtų būti šiukšlės, tad prie namo turėtų atsirasti šiukšlių konteineris, o šiukšlių išvežiotojai turėtų jį iškrauti, o kaip iškrautų konteineris dingtų. Tai būtų gerai, nes net be komandos būtų galima pamatyti kur yra šiukšlių kur ne.

3. Padaryti, kad prie restoranų, picerijų ir pnš. būtų atliekų konteineris ir kas 30 minučių po iškrovimo ten atsirastų maisto atliekas kurias reiktų išvežti. Prieini prie atliekų, paimi jas ir įkrauni į mašiną.

4. Pridėti darbui aprangą - Image:Skin_32.png 

5. Padaryti, kad kas 30min ar 1h į /r praneštų jog grupelę žmonių pavalgę išmetė daug šiukšlių ir reikia nuvykti į tą vietą ir jas surinkti. Vietą surasti gali su /siuksliukruva. Nuvykęs ten darbuotojas galėtų rasti nuo 5 iki 10 šiukšlių maišelių kuriuos pasikrautų į mašiną.

 

ASyQ3CL.png

Trumpas ir aiškus pasiūlymas. Išimti šį darbą. Picų išvežiotojai vežioja picas, su mano pasiūlymais viršuje darbas taptų įdomesnis, o maisto išvežiotojai jokios didelės paskirties neturi, restoranuose to maisto pilna. Pasiūlymas išimti šį darbą, o kavinėse padaryti maistą neribotą. 

 

Radus klaidų parašykite man.
Turint kažką pridėti - komentuokit.
Idėjos gali būti pildomos.

Už GFX darbus ačiū @Daugwe_Tequila

Manau tikrai geros idėjos bet su dabartinių žaidėjų skaičiumi manau reikėtų daugiau dėmesio skirti darbams su pakvietimų ir naujų darbų sistemų kūrimui 

  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...